tenyson123 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Για σας παιδεια εχω ενα παλιο λαπτοπ που θελω να το συνδεσω με την τηλεοραση για καμια ταινια.το λαπτοπ εχει μονο vga και η τν εχει hdmi (δυστυχως οχι usb) ειναι αυτο που χρειαζομαι? : http://technoshop.gr/product_info.php?products_id=10007&ref=bestprice.gr Για σας παιδεια εχω ενα παλιο λαπτοπ που θελω να το συνδεσω με την τηλεοραση για καμια ταινια.το λαπτοπ εχει μονο vga και η τν εχει hdmi (δυστυχως οχι usb) ειναι αυτο που χρειαζομαι? : http://technoshop.gr/product_info.php?products_id=10007&ref=bestprice.gr στο σιτε λεει κατι να ελεγξω για θεμα συμβατοτητας πως το κανω αυτο?
casperino Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Αν και δεν είμαι 100% σίγουρος, νομίζω οτι χρειάζεσαι Converter και όχι αυτο το καλώδιο που δείχνεις.
tenyson123 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Αν και δεν είμαι 100% σίγουρος, νομίζω οτι χρειάζεσαι Converter και όχι αυτο το καλώδιο που δείχνεις. auto pos tha to xrisimopoierisi,afou thelo na sundeo to laptop me tin tv?
LeoNaXe Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 κάνε μια παραγγελία και την γλιτώνεις με 3 ευρουλάκια, ούτε τροφοδοσία χρειάζετε ούτε τίποτα, απλά πρέπει να πάρεις και ένα τέτοιο καλώδιο για να στείλεις και τον ήχο στην τηλεόραση αν θέλεις, αλλιώς σε ηχεία. και να είχε usb πάλι δεν θα μπορούσες να κάνεις τίποτα. αυτό είναι το καλώδιο που πρέπει να πάρεις απλά απο το ίντερνετ αν μπορείς να σου βγεί φθηνά.
Ziant Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Σκέτα καλώδια/αντάπτορες δεν κάνουν δουλειά… Θέλεις ένα converter = 50 ευρώ, d-sub σε hdmi (720p ή 1080p ανάλογα την tv), με ήχο ή χωρίς ήχο (αν θέλεις ήχο δίνεις από την κάρτα ήχου στο κουτί και μέσω hdmi στην tv) Έχει πολλά παρόμοια θέματα εδώ στο insomnia, ψάξε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα