Constantine_k Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα στο φορουμ,ψαχνω για λαπτοπ για μια φιλη.Η αγορα του θαναι αμεση μεχρι και την παρασκευη αν γινετε. Τιμη 500-550ευρω σαυτο το ευρως. Η χρηση του θαναι απλη,για ιντερνετ κ ταινιες και θελω ναναι πανω απο 16ιντσων.Θαθελα ναχει κ ssd για το λειτουργικο του νομιζω στην εποχη μας ειναι απαραιτητο αλλα αν δν χωραει στην τιμη τοτε η αγορα του θα γινει αργοτερα.Αυτα πανω κατω,δεν εχω ιδεα απο λαπτοπς και τιμες αλλα θελω ναναι κατι καλο και αξιοπιστο για την τιμη του. Σας ευχαριστω.
redmanftw Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.910165
thelos257 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Site: HP Pavilion 17-e050 sv (A4-5000M/4GB/500GB) Αυτο εδω απο μενα που το εχω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. ειναι 17άρα η οθονη του δεν πιστευω να σε πειραζει και εναι το δευτερο που εχω κατω στην υπογραφη μου.
xristoforos89 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Στα χρήματα αυτά με ssd δεν παίζει να βρεις. Σε πειράζει αν δεν έχει λειτουργικό σύστημα επάνω ή θες υποχρεωτικά αυθεντικά windows? Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App
Constantine_k Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Στα χρήματα αυτά με ssd δεν παίζει να βρεις. Σε πειράζει αν δεν έχει λειτουργικό σύστημα επάνω ή θες υποχρεωτικά αυθεντικά windows? Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App Οχι δεν με πειραζει,μπορω να περασω και εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα