Νοστραδαμος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα σας. Εχω ενα λαπτοπ hp envy 15 με ssd 128 σαν πρωτο σκληρο και σαν δευτερο εναν με 250gb. Επειδη τα στατιστικα λενε οτι ο ssd θα εχει προβλημα δηλ. η υγεια του ειναι στο 60% και εχω κανει ενα back up σε εναν εξωτερικο για να ειμαι σιγουρος. Τη πρεπει να προσεξω με το που θα βαλω εναν καινουργιο σκληρο...? Το λειτουργικο που εχει ειναι windows7 64mb και εχω τον σειριακο αριθμο οποτε οκεικ. Απο μητρικη δεν ξερω καν τη χρειαζεται και οσες φορες το εψαξα γραφει motherboard hp. Καποια βοηθεια και τη να προσεξω
xristoforos89 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Τι ακριβώς ρωτάς; Απλά θα βγάλεις τον ssd και θα κουμπώσεις επάνω τον νέο δίσκο. Δεν θέλει κάποια τόσο ιδιαίτερη προσοχή. Απλή είναι η διαδικασία. Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App
Νοστραδαμος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Θελω να βαλω καινουργιο ssd δεν μπορω να δω τη μητρικη εχει ωστε να βρω οδηγους. Και κατα ποσο ευκολο σαν τοποθετηση εχει ο ssd σχετικα με εναν απλο σκληρο. Προσεχω κατι παραπανω ?
SPANK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Η διαδικάσία ειναι ακριβώς ιδια για καθε δίσκο sata απλα τον κουμπώνεις επάνω, βγάζεις τον εναν βάζεις τον αλλο . Τωρα απο εκει και πέρα άρχισε να περνάς τα windows αλλα αν δεις οτι στην εγκατάσταση δεν σου βρίσκει τον δίσκο , πηγαίνεις στο bios στους δίσκους και γυρίσε την επιλογή σε ide mode αν ειναι σε ahci και στην συνέχεια προχωράς κανονικα στην εγκατάσταση του λειτουργικού. Αφου τελειώσεις την εγκατάσταση επιτυχώς ακολούθα τον οδηγό στην υπογραφή μου ωστε να ενεργοποιήσεις σωστά το ahci
Ziant Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Για drivers εδώ… http://www8.hp.com/gr/el/drivers.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα