Vouros_jackass Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Γεια χαρά,είμαι φοιτητής,που σημαίνει ότι έχω περιορισμένο μπάτζετ και θέλω να αγοράσω πολυκαφετιέρα διαθέτοντας όχι πάνω από 50-60 ευρώ.Έψαξα και βρήκα τις Tassimo T20 & Dolve Gusto Piccolo. Ποιά όμως είναι η καλύτερη?
paylidis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 προσωπικά και αφου τις δοκίμασα όλες προτίμησα την dolce gusto καθώς σε πολυ χαμηλή τιμή συνδυάζει μεγάλη ποικιλία καφέδων και ροφημάτων και αρκετά καλη ποιότητα σε σχέση με τη λασπη που εβγαζε η τασσιμο που δοκιμασα. Οποτε για πολυκαφετιέρα απο μένα με κλειστα μάτια dolce gusto... ΑΝ ωστόσο θες μονο καφετέρα εσπρεσσο πας σε νεσπρεσο με λιγο κάπως κόστος (69+) 1
elvisjedi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 και απο εμενα Χ σε τασιμο...δυστηχως την φορτωθηκαμε....με διαφορα ο χειροτερος καφες που εχω πιει ποτε, σαν τους και καλα καφεδες που βγαζουν κατι αυτοματοι πωλητες σε βενζιναδικα ειναι..χαλι μαυρο.. απο οσα εχω δοκιμασει με καψουλες η νεσπρεσο κερδιζει με διαφορα 1
shini.gami Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 H dolce gusto εχει και κρυα ροφηματα , περισσοτερα bar και ειναι πιο μικρη. Η tassimo εχει περισσοτερες σοκολατες(δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλες) και καφεδες jabos (oi περισσοτεροι). Εμενα δεν μαρεσουν οι jabos καφεδες και ετσι επελεξα την dolce gusto που εχει ωραια σοκολατα και για τα γουστα καλους καφεδες. Αλλα η συγκεκριμενη μηχανη της dolce gusto den ειναι αυτοματη ( πραγμα που σημαινει πρεπει αν εισαι απο πανω και να το σταματα την ωρα που πρεπει αλλιως θα σου γινει νερουλο, θα χυθει κτλπ). Αν θες αυτοματη πας εδω http://www.skroutz.gr/s/429148/Krups-Dolce-Gusto-Genio-KP1506.html με δωρο 3 καφερες=15ε που ετσι κιαλιος θα τους αγοραζες.. αν δεν θες να υπερβεις το οριο και παλι ομως προτεινω dolce gusto.
paylidis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Αλλα η συγκεκριμενη μηχανη της dolce gusto den ειναι αυτοματη ( πραγμα που σημαινει πρεπει αν εισαι απο πανω και να το σταματα την ωρα που πρεπει αλλιως θα σου γινει νερουλο, θα χυθει κτλπ). Αν θες αυτοματη πας εδω http://www.skroutz.gr/s/429148/Krups-Dolce-Gusto-Genio-KP1506.html με δωρο 3 καφερες=15ε που ετσι κιαλιος θα τους αγοραζες.. αν δεν θες να υπερβεις το οριο και παλι ομως προτεινω dolce gusto. για μένα η αυτόματη ειναι βλακεία γιατί εχει τύχει να θέλω καφε για να περάσω την ώρα μου οποτε κανω ένα lungo και με λιγο παραπάνω νερό και ειναι μια χαρά... η αυτόματη θες δε θες αυτό θα πιεις... Απο οτι βλεπω ομως και η Piccollo ανέβηκε αρκετα σε σχέση με τα χριστουγεννα που ήταν στα 29€ με δώρα άλλα 30 (ψιλοβλακειες αλλα anyway)
shini.gami Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 για μένα η αυτόματη ειναι βλακεία γιατί εχει τύχει να θέλω καφε για να περάσω την ώρα μου οποτε κανω ένα lungo και με λιγο παραπάνω νερό και ειναι μια χαρά... η αυτόματη θες δε θες αυτό θα πιεις... Απο οτι βλεπω ομως και η Piccollo ανέβηκε αρκετα σε σχέση με τα χριστουγεννα που ήταν στα 29€ με δώρα άλλα 30 (ψιλοβλακειες αλλα anyway) Otan ειναι αυτοματη την βαζεις εσυ και επιλεγεις ποσο καφε θες μεγαλη η μικρη κουπα.. δεν σου λεει δλδ ο εσπρεσο γινετε μονο σε σφινακι αμα θες το βαζεις να γινει σε κουπα με οτι συνεπαγετε αυτο πιο ελαφρις,βαρης, νερομενος κτλβες?
petrostr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Εγώ πάντως πριν 1 μήνα πήρα την Tassimo.... 1. Την πήρα 39€ και έδινε μαζί ένα σωρό δώρα (8 κούτες με ροφήματα επιλογής μου!!!! + κούπες + φλιτζάνια + 20€ δώρο να ψωνίσω ότι θέλω από το www.tassimo.gr). 2. Φτιάχνει αξιοπρεπέστατα ροφήματα!!! Απλά σε όλες τις μηχανές (tassimo, dolce gusto, κτλ) δεν γίνεται και όλα τα ροφήματα να είναι τέλεια! 3. Η μηχανή είναι αυτόματη, και αν θες με το πάτημα ενός κουμπιού προσθέτεις όσο extra ρόφημα παραπάνω θες. 4. Καλή ποιότητα κατασκευής (είδα και την dolce gusto μη αυτόματη που είχαν σε προσφορά με 29€ και ήταν πολύ πλαστικούρα). Βασικά η άποψη μου... διαλέγεις όποια μηχανή θες ανάλογα με τα ροφήματα που έχει.
PCEXPERT2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 ειχα απο ολες αυτες αλλα κατελληξα εδω http://www.eidi-spitiou.gr/ell/product/%CE%9A%CE%B1%CF%86%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%B5%CF%83%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%83%CF%83%CE%BF-illa-3%CF%86%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7 και σωθηκα. αγοραζω οτι εσπρεσσο θελω και τον φτιαχνω οπως θελω και τετοιο καφε δεν πινω πουθενα...
Vouros_jackass Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Τί λέτε,να πάρω την Dolce Gusto Mini Me? ΕΙναι αυτοματη και εχει γυρω στα 60 κατι ευρω https://www.skroutz.gr/s/3780447/Krups-Dolce-Gusto-Mini-Me-KP1205.html?from=adam_recent για μένα η αυτόματη ειναι βλακεία γιατί εχει τύχει να θέλω καφε για να περάσω την ώρα μου οποτε κανω ένα lungo και με λιγο παραπάνω νερό και ειναι μια χαρά... η αυτόματη θες δε θες αυτό θα πιεις... Απο οτι βλεπω ομως και η Piccollo ανέβηκε αρκετα σε σχέση με τα χριστουγεννα που ήταν στα 29€ με δώρα άλλα 30 (ψιλοβλακειες αλλα anyway) Τί λέτε,να πάρω την Dolce Gusto Mini Me? ΕΙναι αυτοματη και εχει γυρω στα 60 κατι ευρω https://www.skroutz....rom=adam_recent
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα