Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

καταρχην, νεος στο φορουμ (πρωτο ποστ) , εχω διαβασει πολλες φορες το φορουμ και μπορω να πω πως με εχετε βοηθησει πολυ.

λοιπον αυτην την στιγμη εχω:
i5 4670k
2x8 kingston hyperx blu 1600 
h87 hd3 της gb
ssd samsung 840 120gb
και απο το παλιο μου το pc εχω αφησει: sapphire hd4850 και τροφοδοσια raptoxx rt 600c.

εχω σκοπο να βαλω την r9 280x της asus καθως και να κανω oc με μια h100i της corsair (αφορμη το oc γιατι η υδροψυξη ειναι δωρο).

αναρωτιομουν λοιπον αν το παλιο τροφοδοτικο μου θα αντεξει τοσο την υδροψυξη οσο και την νεα καρτα γιατι δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια γι αυτο. ειναι αρκετα low budget.
θα ηθελα κατι ποιοτικο και οικονομικο ταυτοχρονα για να μην μου μεινει τα χερια το pc.
ειδα την σειρα builder της corsair και smart της thermaltake.(κοιταω αυτες τις μαρκες γιατι εχω ακουσει καλα λογια, τα προμηθευεται μαγαζι φιλου και το πιο πιθανον να εχω καποια καλυτερη τιμη)

θα ηθελα λοιπον να μου δωσετε μια βοηθεια στην επιλογη watt καθως και μαρκας (corsair/thermaltake), αλλα και αν το παρον τροφοδοτικο ειναι αξιοπιστο (νομιζω πως οχι). το budget μου ειναι στα 70 ευρω.

η χρηση που κανω στο pc αν εχει σημασια ειναι καθημερινη επεξεργασια φωτογραφιας λογω επαγγελματος και παιχνιδια πολυ battlefield4 και λιγοτερο hitman absolution.

ευχαριστω προκαταβολικα :)

Δημοσ.

το raptorXX δεν θα την παλεψει.δεν το λες και το πιο αξιοπιστο.ειναι βεβαια καλυτερο απο κατι αλλα noname 600αρια.

οπως λες,η το thermaltake smart (εαν μπορεσεις να βρεις το 730 στην τιμη που λες) η το corsair.με 600αρια θα εισαι παραπανω απο καλα και για το μελλον.για τωρα,και με 500αρι εισαι παραπανω απο καλα.

Δημοσ.

ευχαριστω για την αμεση απαντηση θανο!

της thermaltake το 730 δεν ειναι πολλα watt?
η builder series ειναι ανωτερη των thermaltake se?

Δημοσ.

ειναι πολλα watt ναι.αλλα θα καιει οσο καιει το Pc σου,δεν θα καιει μονιμως 730 watt.

απλα εχεις παραπανο αερα.

την builder series προσωπικα δεν την θεωρω ανωτερη των SE.απεναντιας.αλλα και εκεινη μια χαρα ειναι.

Δημοσ.

Με κάποια παραπάνω € υπάρχει το XFX 650 (μη modular) (και το OCZ ZT 650 f modular),όχι οτι δε σου κάνουν και αυτά που αναφέρθηκαν ειδικά για τα χρήματα τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...