Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα κάποιες προτάσεις για αγορά λάπτοπ που θα χρησιμοποιείται σε χώρο σχολείου.

Ωστόσο, όταν λέμε σχολείο δεν εννοούμε μόνο πολύ βασικά πράγματα, αλλά και κάποια ακόμη:

- Σύνδεση με διαδραστικό πίνακα

- Σύνδεση με βιντεοπροβολέα (streaming full hd videos)

Θα προτιμούσα κάτι σε Dell λόγω 3ετούς εγγύησης που είναι σημαντική για σχολείο (και γενικότερα).

Η τιμή είναι περίπου στα 400 με 430.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα κάποιες προτάσεις για αγορά λάπτοπ που θα χρησιμοποιείται σε χώρο σχολείου.

Ωστόσο, όταν λέμε σχολείο δεν εννοούμε μόνο πολύ βασικά πράγματα, αλλά και κάποια ακόμη:

- Σύνδεση με διαδραστικό πίνακα

- Σύνδεση με βιντεοπροβολέα (streaming full hd videos)

Θα προτιμούσα κάτι σε Dell λόγω 3ετούς εγγύησης που είναι σημαντική για σχολείο (και γενικότερα).

Η τιμή είναι περίπου στα 400 με 430.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

αν δε κανω τραγικό λαθος τα dell της οικονομικής σειρας (35χχ) ΔΕΝ εχουν θύρα VGA παρα μονο HDMI συνεπώς 99% αποκλείονται...

Μπορείς να δείς είτε κάποια ανώτερη σειρά (αν και δεν ικανοποιει το κριτήριο του κοστους σου) είτε κάποια άλλη εταιρεία (π.χ. ΗΡ) με μια επέκταση εγγυησης...

Δημοσ.

αν δε κανω τραγικό λαθος τα dell της οικονομικής σειρας (35χχ) ΔΕΝ εχουν θύρα VGA παρα μονο HDMI συνεπώς 99% αποκλείονται...

Μπορείς να δείς είτε κάποια ανώτερη σειρά (αν και δεν ικανοποιει το κριτήριο του κοστους σου) είτε κάποια άλλη εταιρεία (π.χ. ΗΡ) με μια επέκταση εγγυησης...

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Δε νομίζω να μας χρειάζεται vga πλέον. Και τα δύο άλλα μηχανήματα αγοράστηκαν πρόσφατα οπότε με HDMI είμαστε καλυμμένοι! Εκτός αν έχεις κάτι άλλο στο νου σου!

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Δε νομίζω να μας χρειάζεται vga πλέον. Και τα δύο άλλα μηχανήματα αγοράστηκαν πρόσφατα οπότε με HDMI είμαστε καλυμμένοι! Εκτός αν έχεις κάτι άλλο στο νου σου!

Αν παιζεις με hdmi στον προτζεκτορα εισαι οκ...

Θεωρω οτι δε χρειάζεσαι ανεξάρτητα γραφικά και με ενα διπυρηνο με 4gb ram εισαι οκ.

Κατι τετοιο που παιζει σε προσφορά στα 339€ τι σου λεει; http://www.e-shop.gr/product?id=PER.902236

Δημοσ.

Αυτα τα δυο απο μενα (Παντοτε HP προτινω γιατι τα θεωρω τα πιο αξιοπιστα και καλυτερα για μενα προσωπικα):

Link.png Site: HP 2000-2D24DX 15.6'' INTEL DUAL CORE 2030M 4GB 750GB WINDOWS 8

Αν δινεις κατι παραπανω δες και το δευτερο απο κατω:

Source.png Πηγή: HP 2000-2D60DX 15.6'' AMD QUAD CORE A6-5200 4GB 500GB AMD RADEON HD8400 WINDOWS 8.1 BLACK

Τωρα για Acer τα οποια τα θεωρω και αυτα αξιοπιστα για μενα προσωπικα εχουμε:

Link.png Site: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.902800

Οτι δινεις παιρνεις !

• Like 1
Δημοσ.

Τα HP δυστυχώς δεν τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση λόγω θερμοκρασιών! (από παλιότερα βέβαια δεν ξέρω αν το έφτιαξαν) Επίσης τα Dell με ενδιαφέρουν περισσότερο λόγω 3ετούς εγγύησης! Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απαντήσεις! Μια ερώτηση: βλέπω ότι στο you.gr όλα τα dell έχουν επεξεργαστές U, να πάρω ή να ψάξω σε M καλύτερα για τη χρήση που θέλω?

Αυτό πώς σας φαίνεται? Νομίζω είναι καλό ε?

Link.png Site: Dell

Δημοσ.

Τα HP δυστυχώς δεν τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση λόγω θερμοκρασιών! (από παλιότερα βέβαια δεν ξέρω αν το έφτιαξαν) Επίσης τα Dell με ενδιαφέρουν περισσότερο λόγω 3ετούς εγγύησης! Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απαντήσεις! Μια ερώτηση: βλέπω ότι στο you.gr όλα τα dell έχουν επεξεργαστές U, να πάρω ή να ψάξω σε M καλύτερα για τη χρήση που θέλω?

Αυτό πώς σας φαίνεται? Νομίζω είναι καλό ε?

Link.png Site: Dell

συνηθως έχουν 24 μήνες εγγυηση. Τα 3 χρόνια τα κυκλοφορησε μονο το you απο οσο εχω δει μέχρι ωρας. Αυτο ειναι καλό, εχει παίξει και σε προσφορά 389€ το πηραν πολλα παιδιά απο εδω μέσα... Ο U επεξεργαστης ειναι θεωρητικά κάπως πιο αδύναμο0ς απο τον αντίστοιχο Μ αλλα δε πιστευω οτι θα σου δημιουργήσει πρόβλημα... Δε βρισκω ωστόσο νόημα στα ανεξάρτητα γραφικά μιας και δε χρειάζονται στις εφαρμογές που ζητάς να τρέχεις!

Τα Hp δεν εχουν θέμα θερμοκρασιών αν δε τα βάζεις πάνω σε κουβερτες, φλοκατες και χαλιά - απο την εμπειρία μου από το 2007 εως σήμερα με HP.

Ισα ισα σε ένα Dell Inspiron 1564 που εχουμε τηγανίζεις αυγό στο μισαωρο ακομα και με καθαρισμα κάθε 6 μήνες (περνάει βεβαια καταχρηση ομολογουμένως).

Για μένα παίξε πάντως μεταξύ ΗΡ και Dell και αν δε το βιάζεσαι περίμενε καμία προσφορα .

• Like 1
Δημοσ.
Τα Hp δεν εχουν θέμα θερμοκρασιών αν δε τα βάζεις πάνω σε κουβερτες, φλοκατες και χαλιά - απο την εμπειρία μου από το 2007 εως σήμερα με HP.

+1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...