Ziant Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Σε κανονικό server δεν δουλεύει το CodJumper, πρέπει να παίζεις σε δικούς τους server κτλ. Το game τρέχει από τον server, όχι από το pc σου. Απλά αυτός έχει κάνει μια πατέντα (αν δουλεύει), που λέει ότι έχει σχέση με τα fps, και εσύ προσπαθείς να ανεβάσεις fps σε ένα λαπτοπ με 650m κάρτα, για να πηδάς ποιο ψηλά στους δικούς στους servers, δεν έχει κανένα νόημα… Δηλαδή πρέπει να κάνεις το laptop σου superman, για να κάνεις τον superman στον server του…
kogi4ever Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Αυτο ισχυ σε ολους τους server και το εχω δοκιμασει...Οταν ειχα 90 fps δεν μπορουσα να κανω jumps που κανω τωρα με 200-333 FPS
kogi4ever Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δεν εχω σταθερα 333, εχω μεταξυ 200-333.Στο cod 4 με full γραφικα
Ziant Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δεν εχω σταθερα 333, εχω μεταξυ 200-333.Στο cod 4 με full γραφικα Με laptop ? Με 650m ?
kogi4ever Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ναι Γιατι τόσο κακιά είναι η 650M?
Ntinaras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 φανταζομαι ευχαριστιεσαι πολυ το παιχνιδι σε 640Χ480 Ultra low παραμορφωμενη εικονα επειδη πηδας πολυ... 2
kogi4ever Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Οπωε ξανα ειπα παιζω σε full γραφικα 1600x900 και εχει απο 200-333 FPS φανταζομαι ευχαριστιεσαι πολυ το παιχνιδι σε 640Χ480 Ultra low παραμορφωμενη εικονα επειδη πηδας πολυ... Αφού ρε φίλε σου απεδειξα οτι εχουν σχεση τα fps στα jump.Και το βλεπω κι εγω οταν είχα λιγο fps δεν μπορουσα να παω σε μερη που μπορω τωρα
tralalo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας ενοχλεί από αυτά που λέει... Αν έχει άδικο αφήστε τον να νομίζει πως πηδάει πιο ψηλά. Δεν είναι αναγκαστικό να κάνετε έτσι για κάτι που δεν σας αφορά κι ειδικά για κάτι που δεν κάνετε εσείς. Αν σας ανάγκαζε να παίξετε σε χάλια γραφικά cod για να πηδάτε πιο ψιλά να πω οκ αλλά από την στιγμή που το κάνει αυτός πιο το πρόβλημα; Επίσης είπε πως παίζει σε ultra settings οπότε...
Ziant Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Απέδειξες ότι αν βάλεις ένα hack bot, στο cod 4, με τα ψεύτικα fps που βλέπεις, "πηδάς ποιο ψηλά" και πας σε σημεία που δεν μπορούσε να πας πριν. Στην ουσία δεν πηδάς ποιο ψηλά, μένει ο χαρακτήρας ποιο πολύ ώρα στον αέρα, σπαμαρει μια κίνηση που δεν την βλέπεις… Αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Να πεις ότι λαγγάρω, και δεν μπορώ να πάω σε ένα σημείο του χάρτη, θα το καταλάβουν όλοι, ότι με πολύ λίγα fps, δεν μπορείς να κάνεις τις κινήσεις που πρέπει για να πας σε ένα σημείο του χάρτη. Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες…
Ntinaras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Οπωε ξανα ειπα παιζω σε full γραφικα 1600x900 και εχει απο 200-333 FPS Αφού ρε φίλε σου απεδειξα οτι εχουν σχεση τα fps στα jump.Και το βλεπω κι εγω οταν είχα λιγο fps δεν μπορουσα να παω σε μερη που μπορω τωρα εγω σε ρωτησα αν ευχαριστιεσαι το παιχνιδι.
Mau-Maus Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 τραλαλο εχεις στειλει 2 μηνυματα να το παιξεις δικηγορος και χωροφυλλακας και βλεπεις δεν ασχολειται κανεις μαζι σου ! λες στους μοντεραδες να κλεισουν το θεμα , βαζεις χερι σε οσους γουσταρουν εστω αυτη την συζητηση .. εσυ που κοπτεσαι ?? θα συνεχισεις πολυ ακομη ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα