Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμ ok!Άλλο που θέλω να ρωτήσω! Αξίζει να κάνω υπομονή να μαζέψω φραγκα για intel η στο gaming είναι υπερβολικό και με amd 8320 είμαι οκ?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Χμμ ok!Άλλο που θέλω να ρωτήσω! Αξίζει να κάνω υπομονή να μαζέψω φραγκα για intel η στο gaming είναι υπερβολικό και με amd 8320 είμαι οκ?

O 8320 ξεκλειδωνει ευκολα σε 8350 και εισαι αρχοντας οσον αφορα το Gaming. Θεωρω καλυτερο value for money το να πας σε AMD εκδοχη, ειδικα τη στιγμη που πρεπει να μαζεψεις εξτρα χρηματα για να πας στην επιλογη #2.

• Like 2
Δημοσ.

Ο 8320 πάντως αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλή επιλογή.

Κοστίζει λιγότερο από 140€ με τον 8350 να κοστίζει αρκετά παραπάνω λόγω μεγαλύτερης συχνότητας που ωστόσο άνετα τη φτάνει ο πρώτος. Επίσης ο 8350 δεν έχει περισσότερες δυνατότητες σε OC από τον 8320.

Δημοσ.

Ωραία ! akyrow ο Intel! είμαι σε contact να πάρω έναν 8350 και asus sabbertooth 990fx αν δεν κάτσει θα πάω σε 8320 και την mobo που πρότεινε ο Donalhiou!

Δημοσ.

O 8320 ξεκλειδωνει ευκολα σε 8350 και εισαι αρχοντας οσον αφορα το Gaming. Θεωρω καλυτερο value for money το να πας σε AMD εκδοχη, ειδικα τη στιγμη που πρεπει να μαζεψεις εξτρα χρηματα για να πας στην επιλογη #2.

οχι ακριβως

ο 8320 και ο 8350 ειναι ξεκλειδωτοι,και μπορουν να ανεβουν παρα πολυ σε συχνοτητα

εγω με τον 8320 ειμαι στα 4.83...

Δημοσ.

οχι ακριβως

ο 8320 και ο 8350 ειναι ξεκλειδωτοι,και μπορουν να ανεβουν παρα πολυ σε συχνοτητα

όταν με το καλό τα βάλω όλα σε λειτουργία θα σε ρωτήσω settings τι;πως; και γιατί;!

οχι ακριβως

ο Σαινομπι θέλει να πει όχι να πάω σε 8350 από 8320 αλλά από Intel σε Amd ! αυτο εννοεί επιλογή 2! 

• Like 1
Δημοσ.

Αν θα κανεις πρωτη φορα oc και θελεις να πας τον 8320 στα 4,5+.. τοτε σε ξαναβλεπω σε κανα μηνα να ζητας βοηθεια για καμμενα parts.

υ.γ

Πιο ακριβη μαμα δεν βρηκες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...