kosto21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δεν είπα ότι θα το κάνω 4,5+ κατευθίαν ... σιγά σιγά ... λαου λαου!όσο αναφορά την μαμά την έχω βρει σε αγγελία! για καινούρια δεν το συζητώ !! επίσης ασχετο με το θέμα .. σκέφτομαι να πουλήσω το τορινό μου pc ! μπορεί κάποιος αν γράψω τα spects του να μου πει μια τιμή που μπορώ να το βάλω? 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δεν είπα ότι θα το κάνω 4,5+ κατευθίαν ... σιγά σιγά ... λαου λαου! όσο αναφορά την μαμά την έχω βρει σε αγγελία! για καινούρια δεν το συζητώ !! επίσης ασχετο με το θέμα .. σκέφτομαι να πουλήσω το τορινό μου pc ! μπορεί κάποιος αν γράψω τα spects του να μου πει μια τιμή που μπορώ να το βάλω? Υπαρχει θεμα μονο και μονο για αυτη τη δουλεια που ζητας στον τομεα του Hardware Γενικα. Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...; 1
Millennium Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Αν θα κανεις πρωτη φορα oc και θελεις να πας τον 8320 στα 4,5+.. τοτε σε ξαναβλεπω σε κανα μηνα να ζητας βοηθεια για καμμενα parts. Γιατί; Διαθέση να υπάρχει,λίγη προσοχή από πλευράς χρήστη,με τα κατάλληλα parts και με βοήθεια γίνεται.Πρέπει να βοηθήσει και το κομμάτι βέβαια και ο χρήστης.Αν και δεν είναι και απαραίτητο να τον πάει και τόσο ψηλά.
kosto21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Εχω βρει απο αγγελια εδω στο φορουμ τον 8350 μαζι με την h80. Οποτε πιστευω οτι τα πραγματα γινονται πιο ευκολα με νερο! Με το καλο την Δευτερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα