Προς το περιεχόμενο

prepaid card

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

είχα παλιότερα προπληρωμένη της τράπεζας Κύπρου αλλά τώρα που την αγόρασε η Πειραιώς μου είπαν να την αλλάξω (+5e τα έξοδα αλλαγής για να βγει νέα κάρτα +10e κατάθεση στη κάρτα υποχρεωτικά). Αφού την άλλαξα καλώς, διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να κάνω φόρτιση από ΑΤΜ θα πρέπει να σταθώ στην ουρά του ταμείου (στη Κύπρου υπήρχε αυτή η δυνατότητα μέσω ΑΤΜ 24/7), για να παρακολουθώ το υπόλοιπο της κάρτας online μου ζήτησαν έξοδα 5e (στη Κύπρου ήταν δωρεάν μέσω του i-cardonline.gr) και το κερασάκι στη τούρτα σήμερα ήταν ότι η φόρτιση της κάρτας, μου είπε η ταμίας, πρέπει να είναι από 10e και άνω (ενώ παλιά στη Κύπρου το ΑΤΜ δεχόταν και 5 ευρα).

Ξέρετε κάποια κάρτα προπληρωμένη άλλης τράπεζας που να κάνει όλα τα παραπάνω που έκανε η Κύπρου δηλαδή:

1. να γίνετε φόρτιση της μέσω ΑΤΜ
  2. να παρακολουθώ online το λογαριασμό (τσαμπέ)
  3. και να μπορώ να τη φορτίζω με 5ευρα;

ποιο πολύ με ενδιαφέρει το 1 και το 3!

Δημοσ.

από την στιγμή που έχεις Κύπρου, τώρα πλέον έχεις βιβλιάριο καταθέσεων Πειραιώς.

πας με αυτό που έχεις και κάνεις έκδοση χρεωστικής κάρτας και τέλος.

αν θες άνοιξε και ένα winbank και είσαι ωραίος!

Δημοσ.

εγω στην prepaid της πειραιος εκτός απο το ποσο των 5 ευρω (το οποιο και δεν έδωσα γιατι λογο χριστουγέννων το έκαναν δώρο) και το ποσο των 10 ευρω που εβαλα στην καρτα (ετσι και αλλιως μένει) δεν πλήρωσα τίποτα άλλο και μια χαρά δουλεύει σε ΑΤΜ και βλέπω online τις συναλλαγές δωρεάν 

-> να κάνω μια διόρθωση δεν είχα πάει τελικα σε ΑΤΜ με την prepaid.. αλλά βλέπω ανάληψη οτι γίνεται  είναι δυνατόν να μην γίνετε και κατάθεση ??

τρομερό κλέψιμο της επαναφόρτισης 

Δημοσ.

Οπα. Ποιος σου ζήτησε 5 ευρω για αλλαγή κάρτας;;;

Οι prepaid της Κύπρου τώρα θα αρχίσουν να αλλάζουν και να μπαίνει το λογότυπο της Πειραιώς.

Και γιατι να βάλεις 10 ευρω σε μια ήδη υπάρχουσα κάρτα;

Δημοσ.

Οπα. Ποιος σου ζήτησε 5 ευρω για αλλαγή κάρτας;;;

Οι prepaid της Κύπρου τώρα θα αρχίσουν να αλλάζουν και να μπαίνει το λογότυπο της Πειραιώς.

Και γιατι να βάλεις 10 ευρω σε μια ήδη υπάρχουσα κάρτα;

γιατί υπήρχε προθεσμία, για δωρεάν αλλαγή.

λογικά ο φίλος δεν θα την πρόλαβε.

γενικά οι προπληρωμένες έχουν χαζά έξοδα, επανεκδόσεις και άλλες κουταμάρες.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι χθες βγήκε ενημερωση για τις αλλαγές των προ πληρωμένων καρτών. Ίσως είμαι λάθος εγω βέβαια.

Δημοσ.

κάποια πρόταση;

Πηγαινε στην Πειραιως και ανοιξε εναν λογαριασμο. Ζητα χρεωστικη καρτα και κωδικους για winbank. Οταν βγεις απο το καταστημα θα εισαι ετοιμος. Διαχειριση λογαριασμου απο το σπιτι σου, τελος οι προμηθεις και επιπλεον 24/7 μπορεις να την φορτισεις αμεσα σε ορισμενα ATM που δεχονται λεφτα χωρις φακελο.

Δημοσ.

Αυτο που ειπαν τα παιδια πιο πανω. Στην πειραιως, ζητας κωδικους winbank και μετα βγαζεις προπληρωμενη πιστωτικη webuy απο το σπιτι σου. Φορτιζεις καρτα απο τον υπολογιστη σου, ουτε αναχρονιστικες ουρες ουτε τιποτα. Ασε που πληρωνεις και οποιο λογαριασμο θες. Προοδος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...