jack124 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας !! έχω ένα λάπτοπ το dell inspiron n5010 . Το πήρα πριν από 2 χρόνια και μετά από μία μέρα άρχισε να κολλάει ( λίγο) !! Μετά από λίγο καιρό το λάπτοπ αργεί κάποιες φορές να ανοίξει ( να κάνει boot) και γενικά κολλάει καμιά φορά και όταν πλέον έχει ανοίξει . Του έκανα format αλλά τίποτα !!! Του δοκίμασα και τα windows 7 και τα 8 αλλά αργεί και στα δύο !! Σκέφτομαι ότι φταίει ο σκληρός γιατί πολλές φορές βγάζει όταν πάει να κάνει boot a disk read error occurred press ctrl+alt+del !! Επίσης δεν νομίζω να φταίει ο επεξεργαστής γιατί στα παιχνίδια δεν κολλάει καθόλου Πραγματικά δεν ξέρω τι φταίει . Μπορείτε να με βοηθήσετε ? Ευχαριστώ !!!!
SPANK Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Κατέβασε το hdsentinel και ανέβασε μια φωτογραφία απο την πρώτη καρτέλα να δουμε σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Τhread μεταφερθηκε, title edited. Λιγη προσοχη την επομενη φορα.
paylidis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Πολυ πιθανό να ειναι δισκος... κάνε αυτό που ειπε ο φιλος παραπάνω.. ποσο μνήμη έχεις και τι windows? 1
jack124 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 λοιπόν το πρόγραμμα δεν κατάφερα να το τρέξω γιατί δεν άνοιγε καθόλου το λάπτοπ !!! ευτυχώς είχα και έναν άλλο σκληρό και τον έβαλα και δεν κολλάει καθόλου . Ανοίγει πολύ πιο γρήγορα από πριν και ανοίγει και τις εφαρμογές γρήγορα . paylidis πριν αλλάξω τον σκληρό είχα windows 7 αλλά του έκανα συνέχεια φορμάτ γιατί νόμιζα ότι φταίει αυτό αλλά καμία διαφορά !!! Τώρα επειδή είχα αγοράσει για έναν άλλον υπολογιστή τα windows 8.1 έβαλα αυτά !! Ευχαριστώ για την βοήθεια !!! edit : τα windows 8.1 τα είχα δοκιμάσει και πριν αλλάξω σκληρό αλλά κόλλαγαν και αυτά
paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 οποτε ξεκαθαρα σκληρός (κλασσική περίπτωση βλάβης) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα