leflask Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σας φίλοι, Έχω ένα πρόβλημα με το λάπτοπ μου και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας μήπως και βγάλω άκρη... Έχω στην κατοχή μου ένα φθηνό λάπτοπ μάρκας Fujitsu Esprimo V5535 το οποίο δούλευε μια χαρά μέχρι που μια μέρα σταμάτησε να αναγνωρίζει τον δίσκο. Εδώ ξεκινάει ο Γολγοθάς......... Το ανέλαβα λοιπόν μιας και έχω 2-3 γνώσεις απο υπολογιστές και ξεκίνησα απ το bios. Στο bios που μπήκα ο δίσκος φαινόταν μια χαρά και έτσι λέω πρόβλημα στα windows θα έχω ας ρίξω ένα φορμάρισμα. Ξεκινάω λοιπόν το φορμάρισμα και όλα οδεύουν κάλως, οταν όμως έρχεται η ώρα να επιλέξω δίσκο για εγκατάσταση ο δίσκος άφαντος.... Ξανακλείνω και ξαναμπαίνω στο bios ο δίσκος μια χαρά αναγνωρίσιμος. Λέω ο δίσκος θα χάλασε και πάω και αγοράζω καινούργιο. Βάζω τον καινούργιο δίσκο ανοίγω το bios άφαντος ο δίσκος...... Τα παρατάω.........Το δίνω σε ένα τεχνικό και μετά απο 2 εβδομάδες μου το επιστρέφει λέγοντας μου ότι ο δίσκος που αγόρασα δεν κάνει και πρέπει να βρω τον ίδιο τον παλιό του...Και σας ρωτώ εγώ είναι δυνατόν απο 80αρι δίσκο να μην αναγνωρίζει 160αρι; Παρόλα αυτά το άφησα στην άκρη για κάμποσο καιρό και μια μέρα που είχα χρόνο έβαλα το bios σε default settings και βρήκα τον καινούργιο δίσκο(κούφο!!!;;; και έβαλα και λογισμικό άλλα..........Κάποιες φορές κολλάει είτε στην έναρξη είτε σε κάποια εργασία που θα κάνω με αποτέλεσμα να μην είναι λειτουργικός όταν θέλω. Τι μπορεί να φταίει;;; Εχει κανεις καμια ιδεα; Εγώ έχω σκεφτεί με όλα αυτά τα κουφά να έχει καμένη μητρική εσείς τι λέτε;
tasos555 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 στα bios είναι το θέμα πιστεύω για σκαστού ένα bios update να δούμε τι θα γίνει http://support.de.ts.fujitsu.com/Download/ShowDescription.asp?SoftwareGUID=22B2C641-22F9-4007-94DA-EB5DAB9BBAEB&OSID=DD13C337-8EFF-4CFB-A589-72971D7BCBCE&Status=True&Component=Flash+Bios+for+ESPRIMO+Mobile+V5555+/+V5535
leflask Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Φίλε Τάσο του έκανα update στο bios αλλά τα ίδια.... (ξέχασα να το αναφέρω) στα bios είναι το θέμα πιστεύω για σκαστού ένα bios update να δούμε τι θα γίνει http://support.de.ts.fujitsu.com/Download/ShowDescription.asp?SoftwareGUID=22B2C641-22F9-4007-94DA-EB5DAB9BBAEB&OSID=DD13C337-8EFF-4CFB-A589-72971D7BCBCE&Status=True&Component=Flash+Bios+for+ESPRIMO+Mobile+V5555+/+V5535
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα