Iphone.expertGr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα.Εχω στον νου μου να κατασκευασω μια ..δικη μου ας το πω υδροψυξη.Εχω βρει τα παντα απο το τι θα χρησιμοποιησω κτλ απλα το μονο που δεν γνωριζω ειναι εαν στα ετοιμα κιτ που δινουν οι εταιριες ειναι συνδεδεμενοι οι ανεμιστηρες του ψυγειου με την υποδοχη που πριν εμπαινε ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη ωστε να κανονιζει η μητρικη τις στροφες του ανεμιστηρα,η αν δουλευουν απλα συνεχεια με τις ιδιες στροφες και ουσιαστικα καταργουν εκεινη την υποδοχη.Εαν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει.
Dimitris Nikolopoulos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Κοίτα δεν είμαι ειδικός αλλά θα σε συμβούλευα να αγοράσεις έτοιμο all in one kit. Εκτός αν ξέρεις πολύ καλά από υπολογιστές και hardware γενικότερα. Μια υδρόψυξη φτιαγμένη από εσένα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να έχει διαρροή λόγω κάποιου λάθους. Οι έτοιμες υδροψύξεις συνήθως έχουν και μόνωση για να μειώσουν τις πιθανότητες διαρροής. Παρόλα αυτά όμως διαρροή μπορεί να έχεις και πάλι (πολύ σπάνια βέβαια αν τα έχεις τοποθετήσει όλα σωστά).
Iphone.expertGr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Κοίτα δεν είμαι ειδικός αλλά θα σε συμβούλευα να αγοράσεις έτοιμο all in one kit. Εκτός αν ξέρεις πολύ καλά από υπολογιστές και hardware γενικότερα. Μια υδρόψυξη φτιαγμένη από εσένα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να έχει διαρροή λόγω κάποιου λάθους. Οι έτοιμες υδροψύξεις συνήθως έχουν και μόνωση για να μειώσουν τις πιθανότητες διαρροής. Παρόλα αυτά όμως διαρροή μπορεί να έχεις και πάλι (πολύ σπάνια βέβαια αν τα έχεις τοποθετήσει όλα σωστά). Δεν εχω καποιο προβλημα σε αυτο που μου λες τα εχω κανονισει ολα.Αυτο που δεν ξερω ειναι η ερωτηση που εκανα.
Rmacobra Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Παρε h100i μεσο corsairlink 2 κανονιζεις στροφες κτλ. Εχει πολλες επιλογες εγω που το εχω ειμαι πολυ ευχαριστημενος http://prntscr.com/2o9awv δες εδω θερμοκρασια και ειναι στις ποιο χαμηλες στροφες.
Iphone.expertGr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Παρε h100i μεσο corsairlink 2 κανονιζεις στροφες κτλ. Εχει πολλες επιλογες εγω που το εχω ειμαι πολυ ευχαριστημενος http://prntscr.com/2o9awv δες εδω θερμοκρασια και ειναι στις ποιο χαμηλες στροφες. Ρε παιδια δεν θελω να μου προτεινετε τι ετοιμο κιτ υδροψυξης να παρω,αν ηταν μπορουσα να βρω και εγω.Εκανα μια συγκεκριμενη ερωτηση αν ξερετε και σε αυτο θελω απαντηση.
kostass13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Εμενα φιλε μου που εχω παρει ετοιμη ελεγε να το βαλω οπου ναναι να παιρνει ρευμα κ εχει ενα διακοπτη που κα8οριζεις τις στροφες εσυ.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα