vardaloupas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Θα ταξιδέψω στην Αμερική τον Απρίλιο και μου έχουν μπει ιδέες να αγοράσω κανένα καλούδι σαν PS4 ή XboxOne ή κανένα κινητό σαν το Motorola Moto G. Γενικά καλύπτομε από την εγγύηση από Αμερική και εκτός από την τιμή που αξίζει τον κόπο υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω; δλδ θα έχω πρόβλημα στο αεροδρόμιο εάν αγοράσω παιχνιδομηχανή ; Τα φώτα σας παρακαλώ.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 εγώ στη θέση σου δεν θα το έκανα.. όχι οτι έχω κάποια εμπειρία σε αυτό που ζητάς, αλλά βάση της λογικής μου για να γλιτώσω 20-30 ευρώ (και αν) δεν θα το ρίσκαρα, γιατί αν πάθαινε κάτι η κονσόλα τα λεφτά θα μου τα έτρωγαν οι μεταφορικές συν το χρόνο που θα έκανε να πάει , να ελεγχθεί και ξανάρθει, ακόμα και μέσα στην ευρώπη.. άσε που αν πληρώνεις εκτελωνισμό οπότε θα σου βγει αρκετά παραπάνω... αν είναι πάρε ρούχα επαναλαμβάνω δεν έχω κάποια εμπειρία και για τους παραπάνω λόγους δεν θέλω να αποκτήσω (για όσους θα αρχίσουν το αουυ μπλαμπλα ενώ δεν έχουν στείλει ούτε με acs)
Daemonos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Εξ'άλλου τα παιχνίδια σε κονσόλα Αμερικής δέν παίζουν Ευρώπη, είναι άλλο Region
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Εξ'άλλου τα παιχνίδια σε κονσόλα Αμερικής δέν παίζουν Ευρώπη, είναι άλλο Region αυτό ισχύει ακόμα? το θυμάμαι σε εποχές ps και ps2
Daemonos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Το PS3 είναι έτσι, τα παιχνίδια έχουν Region, πιστεύω οτι έτσι θα είναι και για το 4... Κάπου διάβασα: Do PS4 games have regional locks? In general, neither digital nor disc-based games will be region locked, but PlayStation recommends that all users purchase games at the region of their residence to guarantee the best overall experience and customer service. In certain instances, a software publisher may choose to region lock a game title for specific reasons, but Sony Computer Entertainment expects these instances to be uncommon. ---------------------------------------... Basically no but if the maker of the games decide to lock them sony allows that.
vardaloupas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Χμμ πρόβλημα το ragion lock δεν το είχα σκεφτεί. Με βλέπω κανένα κινητό (Moto G) και τίποτα ρούχα και φωτογραφικά. Μήπως κλειδωμένο είναι το παιχνίδι βάση την IP και όχι την συσκευή;
cris41 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Σε ποια πολη θα πας αν επιτρεπεται; Θα πας κατα κυριο λογο με αδεια βαλιτσα και θα γυρισεις με 2 γεματες ρουχα (αν σε ενδιαφερουν τα ψωνια). Απο εκει και περα μονο αιπαντ αιφον συμφερει να παρεις απο εκει απο τετοια πραγματα. Ή και κανα λαπτοπ σε προσφορα αλλα να πεταξεις το κουτι εκει.
vardaloupas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Για δύο τρεις μέρες θα πάω .... άκουσον άκουσον στην Ιθάκη (Πολιτεία της Νέας Υόρκης) και μετά Νέα Υόρκη. Μάλλον θα πάρω ένα κινητό, ρούχα και κανένα μπιχλιμπίδι για την φωτογραφική μου μηχανή.
Typhoon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Να έχεις υπ'όψη σου ότι γενικά στις ΗΠΑ τα κινητά πωλούνται σχεδόν πάντα με συμβόλαιο. Αγορά συσκευής είναι πολύ σπάνια.
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Για δύο τρεις μέρες θα πάω .... άκουσον άκουσον στην Ιθάκη (Πολιτεία της Νέας Υόρκης) και μετά Νέα Υόρκη. Μάλλον θα πάρω ένα κινητό, ρούχα και κανένα μπιχλιμπίδι για την φωτογραφική μου μηχανή. τα κινητά πάνε με συμβόλαιο αν δεν κάνω λάθος ψάξτο.. IPAD συμφέρει πολύ και παιχνδιομηχανές.. Με την ισοτιμία θα παίξεις τουλάχιστον 100άρικο κάτω.
bilakos10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Πάρε ένα iphone με συμβόλαιο, έλα Ευρώπη και άστους να σε ψάχνουν!
vardaloupas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 τα κινητά πάνε με συμβόλαιο αν δεν κάνω λάθος ψάξτο.. IPAD συμφέρει πολύ και παιχνδιομηχανές.. Με την ισοτιμία θα παίξεις τουλάχιστον 100άρικο κάτω. Για παιχνιδομηχανές ποιο πάνω μου λένε ότι μπορεί να μην παίζει στην περιοχή μας (Ελλάδα - Κύπρο), λόγο κλειδώματος. Θα πρέπει να το διερευνήσω πρώτα. Για κινητά όντος έτσι είναι, αλλά έχω υπόψη μου να μην την πατήσω..
tsakonas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 παιζουν ολα τα παιχνιδια.... το region lock ηταν προβλημα μεχρι το PS2....
chaosmaster Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Ενδέχεται να μην σου δουλέψει και το κινητό Ελλάδα. Πολλά είναι κλειδωμένα στα δίκτυα του εξωτερικού. Εγγύηση δε θα έχεις. Θα πρέπει να το στείλεις πίσω αν πάθει κάτι.
gigisoni Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Πάρε ένα iphone με συμβόλαιο, έλα Ευρώπη και άστους να σε ψάχνουν! Αλήθεια; Και τι θα το κάνει το κλειδωμένο μετά στην Ευρώπη; Αξεσουάρ για το τσαντάκι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα