rounsmith Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σας, Μετά από αποτυχία με ένα raspberry pi , το έδωσα πίσω στο e-shop και ζήτησα πιστωτικό λόγω ότι χάλασε. Έφτιαξα ένα μικρό NAS με a4-4000 , f2a55-ds2 GA , και 2 gb μνήμη. Σκληρός Main ένας 80gb(απλά μπουτάρει το λειτουργικό) και ένας εξωτερικός για αποθήκευση δεδομένων. Το θέμα μου είναι κουτί η τροφοδοτικό? Το κουτί είναι ένα παλιό που έχω αλλά το τροφοδοτικό είναι 2 μηνών no-name(το πήρα από εναν φίλο δώρο). Έχω 40E πιστωτικό.
Hyphen Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Για τοσο απλο συστημα και με το No name θα καλυπτεσαι πιστευω. Το θεμα ειναι αν το χρειαζεσαι στα αληθεια νεο κουτι...
rounsmith Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Για τοσο απλο συστημα και με το No name θα καλυπτεσαι πιστευω. Το θεμα ειναι αν το χρειαζεσαι στα αληθεια νεο κουτι... Δεν χρειάζομαι. Αναρωτήθηκα για τροφοδοτικό γιατί ο NAS παραμένει ανοιχτός όλη μέρα
Hyphen Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δεν χρειάζομαι. Αναρωτήθηκα για τροφοδοτικό γιατί ο NAS παραμένει ανοιχτός όλη μέρα Αφου δεν χρειαζεσαι κουτι παρε ενα τροφοδοτικο λεω εγω... Κοιτα υπαρχει περιπτωση και το no name να κρατησει και χρονια επειδη το συστημα δεν εχει απαιτησεις αλλα καλυτερα παρε ενα επωνυμο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. (εμενα πχ σε ενα pc που ειχα μου κρατησε το no name 5 χρονια και δουλευει ακομα) 1
kstgr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Αφού είναι ανοιχτός όλη μέρα προτεραιότητα σου στην επιλογή τροφοδοτικού πρέπει να είναι το efficiency, που έχει άμεσο αντίκτυπο και στην τσέπη σου.
Millennium Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650960
rounsmith Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650960 Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα.Άντε να φεύγει η παραγγελία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα