Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλήμερα παιδιά,
Είμαι νέο μέλος στο forum σας και το βρίσκω ενδιαφέρον και πρακτικό. Αλλα το κυριότερο είναι η βοήθεια που παρέχεται.
Έτσι και εγώ ετοιμάζομαι να διορθώσω/αναβαθμίσω ένα ήδη υπάρχον σύστημα και θα ήθελα τη  βοήθεια σας.
Καταρχάς είμαι  ακομα ψιλοάσχετος οπότε λίγη κατανόηση...

Πήρα τον υπολογιστή απο τον αδελφό μου, και χρειάζεται να μου πείτε τι απο αυτά πλέον χρειάζεται να αλλαχτούν και τι μπορεί να παραμείνει.

Να ξερετε οτι η καρτα γραφικων κάνει τρομερό θόρυβο και δεν ξέρω τ να κανω.

σας παραθέτω τα πράγματα που θα σας βοηθήσουν για να μου πείτε γνώμες. ίσως αν είχα αρκετο budget να πήγαινα για καινούργιο αλλα..

Επίσης και το case ειναι ενα lian lee και δεν βλέπω να είναι καλο για τον αέρα που χρειάζεται. έκτος αν έχετε αντίθετη άποψη..

οτι αλλο χρειαστείτε σε πληροφορίες πείτε μου,

Μαγκες σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

post-288741-0-98488500-1391081967_thumb.png

Δημοσ.

Τι budget έχεις; Πως χρησιμοποιείς τον υπολογιστή; Θες τα κομμάτια από ένα κατάστημα;

Γιατι δε συμπληρώνεις τη φόρμα να ξέρουμε για να σε βοηθήσουμε καλύτερα. Το Lian leei πρέπει να μας πεις τι μοντέλο είναι, αν και είναι απ τις καλύτερες εταιρίες όσον αφορά τα κουτιά. Επίσης πρέπει να μας πεις αναλυτικά τα κομμάτια που έχεις τώρα, τροφοδοτικό κτλ..

Δημοσ.

Για αρχή σευχαριστώ για το ενδιαφέρον,

Τον υπολογιστή τον χρησιμοποιώ αρκετά για όλες τις χρήσεις. Κυρίως τώρα για gaming.

budget σταδιακο είναι αυτό που μπορώ. να ξεκινήσω με αυτα που ειναι ασυμβατο η δεν είναι πλεον χρήσιμο και οι αλλαγες να είναι σταδιάκες. τωρα εχω να διαθέσω 150e.

CPU:  intel r core tm i5 cpu 750 2.67ghz 4 cpus CASE: Lian Li PC 7 SE-B II  Motherboard: asus P7P55D-E LX

SSD: WD5000AAKS  500gb/7200 RPM 16Mb Sata 30gb/3 VGA: Nvidia Geforce 250 GTS

Οτι άλλο χρειάζεται/...

+ 4 Ram!

Δημοσ.

Μια χαρά είναι όλα. Αυτό που πρέπει να κάνεις για να παίζεις παιχνίδια είναι μια καλύτερη VGA..

Πρέπει να ανέβεις λίγο σε budget όμως..

Επίσης καλό θα ήταν θα βάλεις αλλα 4 gb ram..

http://www.skroutz.gr/s/4036736/MSI-GeForce-GTX660-2GB-Twin-Frozr-IV-OC.html

ή με λίγα παραπάνω

http://www.skroutz.gr/s/4237557/MSI-Radeon-R9-270X-2GB-Gaming-V303-002R.html

Δημοσ.

Θέλω να είναι αθόρυβη γιατι αυτή που έχω τώρα είναι πλ κουραστίκη. Ξέρεις να μου προτείνεις κατι μεχρι 200;
και σταδιακά τι αλλο χρειάζεται αλλαγή;

Δημοσ.

H πιο αθόρυβη 270χ είναι η υλοποίηση της Msi..

http://www.skroutz.gr/s/4237557/MSI-Radeon-R9-270X-2GB-Gaming-V303-002R.html

Πρέπει όμως να πεiς και τι τροφοδοτικό έχεις. Και ποιες μνήμες ακριβώς..

Memory : type DDR3 , channel duel,  size 4gbytes,  nb freq 2139.7, Dram freq 668.7mhz

motherboard : asustek model p7p55d evo

και τροφοδοτικό  coolermaster real power m620

ελπίζω να σε βοήθησα!

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό μια χαρά είναι. Απλά είναι καλύτερο να δεις τις μνήμες τί μάρκα είναι ώστε να μπουν οι ίδιες για να δουλεύουν καλύτερα..

Δημοσ.

καλημέρα fatals,

καταλαβα, ok!kingston 4gb 1333mhz ddr3 είναι μέσα και σκεφτομαι να παραγγείλω 1600mhz τώρα ιδια brand.
Απλα για να είμαι σίγουρος προτείνεις μια απο τις 3 πάνω για γραφικά και μετα ειμαι οκ!?
οσο για τροφοδοτικο και λοιπά δεν θα χρειαστώ αλλαγή άμεσα!?

Δημοσ.

Όχι τροφοδοτικό δε χρειάζεσαι. Πάρε την υλοποίηση της msi που είναι και πιο αθόρυβη..

Επίσης καλό είναι να πάρεις μνήμες που να δουλευουν στα 1333mhz θα λειτουργούν καλύτερα με τις άλλες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...