mdr21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Αγορασα το gamepad Saitek P480 και ενω το αναγνωριζει κανονικα και εχω περασει τους drivers το δοκιμασα στο Dishonored , οπου δεν λειτουργει καθολου (παρολο που το παιχνιδι εχει settings για gamepad) και στο τελευταιο Tomb Raider λειτουργει αλλα οχι ολες οι κινησεις (πχ ο μοχλος της καμερας)Αλλα τετοια games δεν εχω να το δοκιμασω. Δοκιμασα και τον emulator x360ce αλλα δεν αλλαξε κατι. Any ideas??
MaxLucio Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Και εγώ το έχω πάθει με pad της saitek καλύτερα την επόμενη φορά ένα gamepad 360 να είσαι σίγουρος χωρίς προβλήματα 1
Ziant Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Γενική λύση δύσκολα θα βρεις, ένας τρόπος είναι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να βρεις το αρχείο που έχει για τους controllers, και να αλλάξεις την ονομασία ενός controller που υπάρχει στην λίστα (πρέπει να έχει ίδια διάταξη στα πλήκτρα), στην ονομασία του controller σου και να κάνεις save το αρχείο. Ανάλογα το game, τον φάκελο με τα text αρχεία για controllers, συνήθως ανοίγεις το αρχείο του controller με notepad, και αλλάζεις από μέσα την ονομασία, δηλαδή δεν χρειάζεται να αλλάζεις την ονομασία του αρχείου. Πρέπει να δεις από το control panel των windows, με ποια ονομασία αναγνωρίζει τον controller σου τα windows. Πχ Saitek_P480. 1
iPnos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Κάνε και μία δοκιμή με τον Xpadder. Με έχει σώσει ουκ ολίγες φορές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα