Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Απο ότι φαίνεται ο αντικαταστάτης του Sa Pinto θα είναι ο Gatuso!

λίγα λόγια: (πηγή contra.gr)

Ακριβώς οκτώ μήνες μετά την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Παλέρμο, ο Τζενάρο Γκατούζο αναζητά τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας και ο ΟΦΗ βρίσκεται σε περίοπτη θέση της σχετικής λίστας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν από τον Κρητικό σύλλογο, ο επί σειρά ετών ηγέτης της Μίλαν και πρωταθλητής κόσμου με την Ιταλία ταξίδεψε στο Ηράκλειο και συναντήθηκε με τον Μάνθο Πουλινάκη. Το πρώτο βήμα έγινε...

Ο Τζενάρο Γκατούζο βρίσκεται σε διαδικασία προσαρμογής στα νέα επαγγελματικά του δεδομένα από τις 25 Φεβρουαρίου 2013 μέχρι σήμερα. Την ημερομηνία δηλαδή που από αρχηγός της Σιόν προήχθη σε παίκτης-προπονητής, ύστερα από τον υποβιβασμό του Βίκτορ Μουνιόθ σε σκάουτερ.

Με συγκομιδή μόλις 10 βαθμών σε 11 αγώνες πρωταθλήματος κι ενώ η ελβετική ομάδα κατοικούσε στην 5η θέση του πρωταθλήματος των 10 ομάδων, ο πρόεδρος Κρίστιαν Κονσταντίν αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία με τον "Ρίνο" στις 13 Μαΐου 2013. Αυτή ήταν η πέμπτη αλλαγή προπονητή στην ίδια σεζόν και περίπου 30ή από το 2002 που ανέλαβε!

Ο Γκατούζο δεν είχε καλά λόγια να πει για την πρώτη ομάδα που εργάστηκε ως προπονητής: "Όταν μία ομάδα δεν έχει πλάνο, είναι δύσκολο να παίρνει αποτελέσματα. Στην Σιόν έβαλα στην άκρη το παρελθόν μου και συγκεντρώθηκα περισσότερο κι από το διάστημα που βρισκόμουν στην Μίλαν! Δεν είχα αισθανθεί ποτέ ξανά τέτοια δέσμευση και στο τέλος εγώ και οι συνεργάτες μου πληρώσαμε το λογαριασμό".

Λίγες ημέρες αργότερα ο Ιταλός ήρθε σε συμφωνία με την Παλέρμο, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "Η χρονιά στο Βαλέ ήταν πολύ δύσκολη. Ελπίζω ότι δεν περάσω τόσο δύσκολες στιγμές στην Σικελία". Εν τέλει διαψεύστηκε οικτρά...

Στις 19 Ιουνίου ο Γκατούζο ανακοινώθηκε από την Παλέρμο και με τη στήριξη του Λουίτζι Ρίτσιο, ο οποίος ήταν συνεργάτης του και στην Σιόν, την προετοίμασε ενόψει της σεζόν 2013-14. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που ανέλαβε ομάδα από το καλοκαίρι. Τελικά δεν κατάφερε να "βγάλει" ούτε τον Σεπτέμβριο, αφού στις 25 του εν λόγω μήνα και αφού προηγήθηκαν δύο νίκες σε έξι ματς πρωταθλήματος, ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι αποφάσισε να τον απολύσει. 

Στις 7 Μαΐου το ιταλικό Sky Sports υποστήριξε ότι ο Γκατούζο προτίθεται να εργαστεί ξανά στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην ουγγρική Βιντεότον, ενώ πέντε ημέρες αργότερα αρκετά ιταλικά Μέσα τον συνέδεσαν με την τσεχική Πίλζεν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο επί 13 χρόνια μέσος της Μίλαν και 73 φορές διεθνής με την Ιταλία δεν επιθυμεί να εργαστεί στο... ψαράδικο που διατηρεί στη γενέτειρά του. Την πρώτη φορά έπεσε "θύμα" του Κονσταντίν που αλλάζει τους προπονητές σαν τα πουκάμισα, τη δεύτερη δεν ικανοποίησε τον Τζαμπαρίνι. Η τρίτη του ευκαιρία ΠΡΕΠΕΙ να έχει θετικό πρόσημο αν θέλει να ελπίζει σε πολυετή και επιτυχημένη καριέρα προπονητή.

Το ταξίδι του στο Ηράκλειο και κυρίως το καλό κλίμα που -μέχρι στιγμής- υπάρχει με τους ανθρώπους του ΟΦΗ αποτελούν σαφείς ενδείξεις ότι ο διάδοχος του Ρικάρντο Σα Πίντο θα είναι ακόμα ένας αστέρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Και πολύ μεγαλύτερος από τον προηγούμενο...

Gattuso+%281%29.jpg

Δημοσ.

Δεν έχει καμία σχέση η παιχτική του αξία με την προπονητική. Aν τελικά έρθει, νύχτα θα φύγει. Άπειρος είναι. 

O Sa Pinto μια χαρά ήταν. Και αν δεν είχα τον Αναστασίου, τον ήθελα και στον Παναθηναϊκό.

Δημοσ.

<p>Δεν έχει καμία σχέση η παιχτική του αξία με την προπονητική. Aν τελικά έρθει, νύχτα θα φύγει. Άπειρος είναι. </p>

<p> </p>

<p>O Sa Pinto μια χαρά ήταν. Και αν δεν είχα τον Αναστασίου, τον ήθελα και στον Παναθηναϊκό.</p>

Ο Αναστασιου ειχε εμπειρια CL δηλαδη?

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Να δούμε, μπωρεί και να πιάσει, σίγουρα όμως είναι οικονομικός για να έρθει στον ΟΦΗ, ακούγεται Τσιρίλο για βοηθός προπονητή ! χαχα ωχ αμάν....

Ο Σα Πίντο πάντος φλερτάρει με Εθνική Ελλάδος

Πάλι καλά ήταν φήμες...

" ο στόπερ της ΑΕΚ θα έρθει στον ΟΦΗ – παρέα με τον Γκατούζο – ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν έχει καμία υπόσταση. Από τον ΟΦΗ υπήρξε κατηγορηματική διάψευση τονίζοντας ότι ο 36χρονος Ιταλός αναμένεται να φέρει το δικό του τιμ – στο οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται ο Μπρούνο Τσιρίλο."

Δημοσ.
Έτσι «έκλεισε» τον Γκατούζο o Πουλινάκης!

Τις λεπτομέρειες της συμφωνίας του ΟΦΗ με τον Τζενάρο Γκατούζο για να καθίσει ο Ιταλός στον πάγκο των Κρητικών αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα SportDay.

Ενώ ήταν στην Πορτογαλία ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ τηλεφώνησε σε κάποιον γνωστό του στην Ιταλία και τον ρώτησε αν ο Γκατούζο είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τον σύλλογο του Ηρακλείου.

«Μη την ψάχνεις την περίπτωση, θα ζητήσει πάνω από 1 μύριο», ήταν η απάντηση που έλαβε ο κ. Πουλινάκης, όμως σα… ξεροκέφαλος Κρητικός που είναι είπε στον γνωστό του: «πάρ’ τον τηλέφωνο και πες του ότι θέλω να του μιλήσω».

Κάπως έτσι κλείστηκε το ραντεβού με τον Γκατούζο στο Μιλάνο, όπου συναντήθηκαν για περισσότερες από έξι ώρες στο γνωστό εστιατόριο που έχει ο παλαίμαχος χαφ.

«Ξέρεις, τα οικονομικά μας δεν μπορούν να σε καλύψουν», ήταν η εξήγηση που έκανε από νωρίς ο κ. Πουλινάκης στον Γκατουζο, ο οποίος απάντησε: «Δεν με νοιάζουν τα λεφτά. Εχω τόσα. Σημασία έχει το πλάνο. Είμαι φιλόδοξος. Θέλω να φτιάξω όνομα και στην προπονητική».

Από την Ιταλία ο πρόεδρος του ΟΦΗ ταξίδεψε για τη Λισαβόνα, καθώς ήταν προσκεκλημένος του Σα Πίντο για να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League και από εκεί τηλεφώνησε εκ νέου στον Γκατούζο, τον οποίο ρώτησε αν μπορεί να έρθει μαζί του από την Πορτογαλία στο Ηράκλειο.

Μετά τον τελικό οι δύο άνδρες ταξίδεψαν για την Κρήτη, όπου ο Ιταλός ξεναγήθηκε στην πόλη, τις εγκαταστάσεις της ομάδας και γενικώς ενημερώθηκε για όλα όσα αφορούν τη ζωή στο Νησί.

Μάλιστα, ο Γκατούζο φέρεται – από την Πέμπτη που έγινε το πρώτο ραντεβού – να έχει παρακολουθήσει σε βίντεο πέντε αγώνες των Κρητικών. Όσον αφορά τους συνεργάτες του, βοηθός του θα είναι ο Ρίτσιο, με τον οποίο είχε δουλέψει και σε άλλες ομάδες. Μάλιστα, διοικητικές πηγές του ΟΦΗ έλεγαν χθες ότι στερούνται αληθείας τα όσα γράφτηκαν περί Μπρούνο Τσιρίλο, πως θα είναι αυτός ο άμεσος συνεργάτης του Γκατούζο. Μάλιστα, ο Ιταλός προπονητής θα φέρει και δικό του γυμναστή.

πηγή

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γκατούζο έρχεται σήμερα Ηράκλειο - περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση για μεταγραφές (κλεισμένες) καθώς και την νέα επετειακή φανέλα!

Παραθέτω άρθρο του GentiKoule.gr

Γκόμεζ: «Ο ΟΦΗ είναι η ομαδάρα μου»!

Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Κοσταρικανός επιθετικός μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το μεγάλο ματς της Ελλάδας με την χώρα του και συγκινημένος εξέφρασε την αγάπη του για τον ΟΦΗ και τον κόσμο του. "Ο ΟΦΗ είναι η ομαδάρα μου και σίγουρα μια ημέρα θα επιστρέψω στο Ηράκλειο" είπε μεταξύ άλλων ο Ρόναλντ Γκόμεζ.

35002-650x416.jpg

Έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε που ο Ρόναλντ Γκόμεζ άφησε πίσω του το Ηράκλειο και την Κρήτη όμως ο κόσμος του ΟΦΗ δεν ξέχασε ποτέ τον παιχταρά από την Κόστα Ρίκα. Ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών που φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ δεν έχει ξεχάσει σε καμία στιγμή την πρώην ομάδα του και τον κόσμο της. Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ο Ρόναλντ Γκόμεζ μίλησε για τον ΟΦΗ, τις προπονήσεις που έκανε με τονΓιώργο Σαμαρά αλλά και το όνειρο του να αναλάβει προπονητής της αγαπημένης του ομάδας. Και μάλιστα, έδωσε ραντεβού για τους επόμενους μήνες λέγοντας ότι «μπορεί να έρθω στο Ηράκλειο τον Δεκέμβριο και να μείνω λίγες ημέρες για να δω τους φίλους μου».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρόναλντ Γκόμεζ στον Athletic Radio 104,2

Για την αγάπη του για τον ΟΦΗ και την Κρήτη: «Αγαπάω πολύ την Κρήτη, τον ΟΦΗ και σίγουρα το Ηράκλειο με τον ΟΦΗ είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που μιλάω στο Ηράκλειο και με ακούει ο κόσμος του ΟΦΗ».

Για την εποχή που ήταν στον ΟΦΗ: «Όταν ήμουν στο Ηράκλειο και έπαιζα μπάλα για τον ΟΦΗ, το έκανα με την καρδιά μου. Ο ΟΦΗ είναι η ομαδάρα μου και σίγουρα μια ημέρα θα επιστρέψω στο Ηράκλειο. Θέλω να γίνω προπονητής του ΟΦΗ και αυτό μπορώ να το κάνω σε λίγα χρόνια για να βοηθήσω την ομάδα. Αγαπάω πολύ τον κόσμο του Ηρακλείου και της Κρήτης. Ξέρω την αγάπη του κόσμου του ΟΦΗ και μου το δείχνουν συνέχεια. Αγαπάω τον ΟΦΗ και τον κόσμο του».

Για το τι θυμάται από τον ΟΦΗ: «Από τον ΟΦΗ θυμάμαι τα πάντα. Δεν μπορώ να ξεχάσω τίποτα. Τον κόσμο του ΟΦΗ που πήγαινε στο γήπεδο και αυτό είναι φοβερό για εμένα. Έπαιζα μπάλα για τον κόσμο που ερχόταν στο γήπεδο και τον αγαπάω πάρα πολύ. Αυτός ο κόσμος με αγαπάει και τον αγαπάω πάρα πολύ».

Για τα γκολ που έχουν μείνει στην μνήμη του: «Δεν θα ξεχάσω το γκολ που έβαλα με την Προοδευτική από πλάγια θέση και τα γκολ με Ολυμπιακό, ΑΕΚ. Το μπαράζ με τα Γιάννενα ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που κάναμε. Ήταν γεγονός τότε που η ομάδα δεν υποβιβάστηκε και ευτυχώς κερδίσαμε και πήγαν όλα καλά».

Για την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του: «Τόση αγάπη δεν έχω δει ποτέ στην καρδιά μου και την ζωή μου. Τόσο πολύ αγαπάω το Ηράκλειο που είπα θα φύγω από την Κόστα Ρίκα και θα έρθω να μείνω μόνιμα στην Κρήτη. Ο κόσμος είναι φοβερός, έχω παίξει μπάλα και σε άλλες χώρες όμως δεν αγάπησα τίποτα άλλο όσο τον ΟΦΗ και το Ηράκλειο. Αυτή η αγάπη του κόσμου για εμένα είναι κάτι το φοβερό. Δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Κάθε μέρα μιλάω με κόσμο του ΟΦΗ και ξέρω ότι με αγαπάει. Έχουν περάσει περισσότερα από 10 χρόνια και όμως ο κόσμος με αγαπάει πάρα πολύ».

Για το παιχνίδι της Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Ελλάδα έχει παίξει φοβερό ποδόσφαιρο και ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαμε δει ομάδα της Κόστα Ρίκα να παίζει τόσο ωραίο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι αν η Ελλάδα παίξει με την Κόστα Ρίκα όπως έπαιξε με την Ακτή Ελεφαντοστού τότε μπορεί να προκριθεί».

Για την πορεία της Κόστα Ρίκα: «Εδώ στην Κόστα Ρίκα περιμέναμε ότι η ομάδα δεν θα έπαιρνε ούτε έναν βαθμό γιατί ήταν σε όμιλο με Αγγλία, Ιταλία, Ουρουγουάη. Όταν είδαμε το πρώτο παιχνίδι που η Κόστα Ρίκα έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο τότε το πιστέψαμε ότι η ομάδα μπορούσε να κερδίσει και τα άλλα παιχνίδια».

Για την παρουσία του Κάμπελ: «Δεν περιμέναμε ότι η Κόστα Ρίκα θα έπαιζε τόσο ωραίο ποδόσφαιρο. Εγώ αγωνίστηκα στο Μουντιάλ της Ιαπωνίας και της Γερμανίας, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά όχι τόσο ωραίο όσο τώρα. Ο Κάμπελ είναι ένας πολύ καλός παίκτης με καλή τεχνική και τον έχει βοηθήσει πολύ η παρουσία του στον Ολυμπιακό. Γνωρίζει ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με την Ελλάδα και μπορεί να βοηθήσει τους συμπαίκτες του».

Για τον Γιώργο Σαμαρά: «Όταν ο Γιώργος Σαμαράς ήταν μικρός σε ηλικία, κάναμε μαζί προπόνηση. Και τώρα τον βλέπω να έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Ο Σαμαράς είναι «μεγάλη παιχτάρα» και πιστεύω ότι θα είναι ένας πολύ επικίνδυνος παίκτης για την Κόστα Ρίκα».

Για το αν παρακολουθεί τον ΟΦΗ: «Κάθε Κυριακή βλέπω πως πάει. Είχα δει 5 – 6 παιχνίδια από το τελευταίο πρωτάθλημα. Γνωρίζω ότι είχε προβλήματα ο ΟΦΗ αλλά τώρα τα τελευταία χρόνια πάει καλά και αυτό με κάνει χαρούμενο».

Για το «Γεντί Κουλέ»: «Είναι πολύ δυνατή έδρα γιατί ο κόσμος το γεμίζει και βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας. Την πρώτη χρονιά που ήρθα στον ΟΦΗ έπρεπε να τελειώσουμε πρώτοι. Παίζαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Αν θυμάστε, κάθε Κυριακή ο κόσμος γέμιζε όλο το γήπεδο».

Γκόμεζ: «Ο ΟΦΗ είναι η ομαδάρα μου»!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια πολύ σημαντική προσθήκη είναι έτοιμος να κάνει ο ΟΦΗ αφού έχει έρθει σε συμφωνία με τον διεθνή Ιβοριανό στόπερ Αμπντουλαγιέ Μεϊτε.

Μετά την αποχώρηση του Ζόρο, ο ΟΦΗ αναζητά έναν άξιο αντικαταστάτη και στο πρόσωπο του Μεϊτέ (συμπατριώτης με τον Ζόρο) φαίνεται να τον βρίσκει.

Ο 34χρονος στόπερ από την Ακτή Ελεφαντοστού θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΟΦΗ, να προπονηθεί και να γνωριστεί με τους νέους του συμπαίκτες και προπονητές.

Who is who

Ο Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ είναι 34 χρονών Ιβοριανός στόπερ, έχει ύψος 1.85 και πλούσιο βιογραφικό. Γεννήθηκε στο Παρίσι στις 6 Οκτωβρίου του 1980 και ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 18 χρονών στον Ερυθρό Αστέρα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Μαρσέιγ για 6 χρόνια έχοντας 172(!!!) συμμετοχές. Μάλιστα είχε αγωνιστεί τον τελικό του Κυπέλλου Ουέφα, ανάμεσα στη Μαρσέιγ και την Βαλένθια.

Μετά μετακόμισε για την Αγγλία και τη Μπόλτον, εκεί έμεινε για δύο χρόνια και αργότερα πήγε στη Γουέστ Μπρομ. Το 2011 έπαιξε για τη Ντιζόν για ένα χρόνο, στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Χόνκα και την προηγούμενη σαιζόν έπαιζε στην Ντονκάστερ. Με την Εθνική του ομάδα είναι 48 φορές διεθνής έχοντας πετύχει κι ένα τέρμα

Μετά από ένα ταξίδι διάρκειας 22 ωρών (!!), ο Κοσταρικανός φορ έφτασε στο Γκάρντερεν και με 2 μήνες προετοιμασίας είναι έτοιμος να μπει στο γήπεδο.

Ο Μάιρον Τζόρτζ αφού έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι από την Κόστα Ρίκα φτάνοντας – μέσω Μαδρίτης – στο Άμστερνταμ, πάτησε Γκάρντερεν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Ευδιάθετος και χαμογελαστός, ο 21χρονος επιθετικός είχε την πρώτη του γνωριμία με τον Μάνθο Πουλινάκη, τον Τζενάρο Γκατούζο και τους ανθρώπους του ΟΦΗ που βρίσκονται στην Ολλανδία.

Ο νεαρός Κοσταρικανός ξεκινάει προπονήσεις από το πρωί της Τρίτης ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι 100% καθώς συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία της Λιμόν αφού το πρωτάθλημα της πατρίδας του ξεκινάει το πρώτο 10ημερο του Αυγούστου.

Βγήκαν τα διαρκείας με δώρο φανέλα παίδες! :)

65 € Απο τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης, θα πρέπει να κάνετε ψώνια των 20 € και μετά με 65 παίρνετε το διαρκείας, θα πρέπει να πάτε στην 4 να δηλώσετε το εισιτήριο και το όνομά σας έτσι ώστε να πάρετε φανέλα μετά τον 15 Αύγουστο.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ Ο ΟΦΗ

ntelisanti.jpg

Ο Ντελισάντι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο GOAL δεν δίστασε να επιβεβαιώσει πως όλα πήγαν όπως τα ήθελαν οι Ιταλοί, αποκαλύπτοντας τα πρώτα τους σχέδια για τον ΟΦΗ.

«Είχαμε πει πως αν το πραγματικό χρέος του ΟΦΗ, από τον έλεγχο που θα γίνει, είναι γύρω στα 9 εκατομμύρια, θα βοηθήσουμε την ομάδα. Ο έλεγχος που κάναμε με τους δικηγόρους μας, μας έδειξε πως το χρέος είναι περίπου 9,5 εκατομμύρια και πιστεύω πως ο δρόμος άνοιξε για να μπούμε στην ομάδα, αφού το νούμερο είναι διαχειρίσιμο. Μπαίνουμε στον ΟΦΗ, για να τον σώσουμε…» ανέφερε ο Ντελισάντι, που θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Τζενάρο Γκατούζο κυρίως στο μεταγραφικό πεδίο. «Ναι, θα είμαι ο technical director της ομάδας. Ο κ. Γκατούζο θα παραμείνει προπονητής, όπως και ο κ. Μανουσάκης στην προεδρία της ομάδας».

«Μετά τον Πλατανιά θα αποκαλυφθούμε…»

Πιέσαμε τον κ. Ντελισάντι να μας αποκαλύψει την ταυτότητα της εταιρείας που βρίσκεται πίσω από αυτόν και του 35χρονου δικηγόρου Πιέρο Μπάφα, με τον οποίο παρακολούθησαν μαζί το παιχνίδι με την Καλλονή και θα έχει πιθανότατα τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή στην ομάδα.

«Μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά και σίγουρα πριν την Πρωτοχρονιά, σκοπεύουμε να διοργανώσουμε μια συνέντευξη Τύπου, όπου θα κάνουμε γνωστό το ποιοι είμαστε, με τι ασχολούμαστε και τις λεπτομέρειες της επένδυσής μας. Ο κόσμος του ΟΦΗ πάντως μπορεί να είναι ήσυχος. Μιλάμε για σοβαρούς ανθρώπους και θα το διαπιστώσει…».

«Πρώτα να γλυτώσουμε την αφαίρεση βαθμών…»

Ο Ντελισάντι αναφέρθηκε και στις άμεσες προτεραιότητες που θα έχει η νέα τάξη πραγμάτων στον ΟΦΗ. «Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου θα πρέπει να δώσουμε 150.000 ευρώ σε Ταυλαρίδη- Γεωργίου, για να μην απειληθεί με αφαίρεση βαθμών η ομάδα. Αυτό θα είναι το πρώτο. Από κει και πέρα, στόχος είναι να βάλουμε 1 εκατ. ευρώ φέτος, ώστε να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά. Κάποιοι παίκτες θα φύγουν και κάποιοι άλλοι θα έρθουν, και όσοι μείνουν δεν θα επιβαρύνουν τον σύλλογο με τρελά ποσά, αλλά με νούμερα λογικά για την εποχή…».

http://www.omilitis.gr/%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CF%86%CE%B7/

Άντε!! καιρός ήταν, πλέων είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι, δύο λύσεις υπήρχαν, Ιταλοί η Γ εθνική. Περιμένουμε λοιπών νέα! καθώς η ομάδα ενδέχετε να βγεί και απο το Άρθρο 99 με την ΕΠΟ να κάνει απόσυρση της μεταγραφικής ποινής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...