Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις. Στο skyscanner ρε παιδια τρελες τιμες παιζουν.. σκεφτομαι για Μαιο προς καλοκαιρι και θελω να βλεπω απο νωρις. Βρισκω ryanair με 130 ευρω πανε - ελα και στο skyscanner 300-400. Και ασχετες ωρες. Η ραιαν ομως δεν εχει το καλο να ψαχνεις προς ολο τον κοσμο απο οτι ειδα.

Δυο μήνες πριν άνετα στο skyscanner έβλεπες τις πτήσεις της ryanair και το ωραίο ήταν ότι σου έβγαζε και συνδιασμούς με τις ανταποκρίσεις της, κάτι που κανένα site ούτε η ίδια η ryanair δεν έκανε. Τώρα το έκοψαν, αν γνωρίζει κανείς γιατί, ας ποστάρει.

Επίσης, Μάη-καλοκαίρι δεν το λες τέλος του 2014, μέσα της χρονιάς είναι.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πως ρε παιδια; 3-7 μαιου βλεπω απο ryan με 140 ευρω πανε-ελα. Aegean παιζει και 500.

Μάη έχει η Aegean Θεσσαλονίκη-Μόναχο 89 ευρώ και η Wizzair επίσης Μάη δίνει και αυτή 89 ευρώ το Θεσσαλονίκη-Βουδαπέστη.

Δημοσ.

απο τώρα για χριστουγεννα; τοσο σίγουρη την εχεις την γκομενα;

χαχα οχι ρε για μαιο βλεπω.. και δεν θα τρεξω να κλεισω. Μια ερευνα κανω. Να το καψω τελειως το θεμα.. Για interrail υπαρχει καμια αποψη;

• Like 1
Δημοσ.

Για interrail υπαρχει καμια αποψη;

Εδώ σου φαίνονται πολλά τα 150 ρε συ...

Και πώς θα πας εξωτερικό για να χρησιμοποιήσεις interail; Από Ελλάδα γιόκο, όσο ξέρω, αλλά και πάλι την 200άρα το άτομο τουλάχιστον θα την ήθελες.

Δημοσ.

Α επισης τα τικετς με την ryanair εχουν βαλιτσες; Για δες και αυτο. Παντως και τα 150€ πηγαινε ελα για ευρωπη μια χαρα ειναι..

Δημοσ.

Α επισης τα τικετς με την ryanair εχουν βαλιτσες; Για δες και αυτο. Παντως και τα 150€ πηγαινε ελα για ευρωπη μια χαρα ειναι..

Ποτέ δεν έχουν. Έξτρα είναι στην τιμή όταν μετά πας να πληρώσεις.

Δημοσ.

Λοιπόν για εισιτήρια UK κοιτάς scyscanner...πολύ δύσκολα θα βρεις πιο φτηνά...Δεκέμβρη που θέλεις να πας δεν θα βρεις φτηνά...τα 150 που βρήκες είναι λογική τιμή....αν κοιτάξεις σε νεκρές εποχές πχ Φλεβάρη μάρτη μπορεί να βρεις και με 80-90....Για προορισμό θα συμφωνήσω με τον Kuzko...πήγαινε κεντρική ευρώπη...είναι πιο φτηνά και εξίσου όμορφα(Θα το εκτιμήσει η κοπέλα)..Αν σώνει και καλά θες να πας UK πήγαινε 1-2 μέρες London να δεις τα βασικά αξιοθέατα και μετά τριγύρισε τα Edinburgh,Glasgow και άντε και Aberdeen(Αν δεν βαριέσαι) τις υπόλοιπες μέρες.

Oyster για φοιτητές άλλων χωρών κτλ ΔΕΝ έχει..Θα πληρώσεις πολλά αναλογικά με τα ελληνικά δεδομένα.Για London αν θες να μείνεις έχει μια κάρτα απεριορίστων διαδρομών(7 μέρες) με bus,Underground και πληρώνεις 50 λίρες.Για Λονδίνο είναι προσφορά...Εγώ να φανταστείς που έχω την φοιτητική oyster με 30% έκπτωση πληρώνω περίπου 20-24 λίρες την βδομάδα για 1 δρομολόγιο 1 φορά την μέρα.

Τέλος, να προσέξεις πολύ το ξενοδοχείο που θα μείνεις.Καλό θα ήταν να βρεις κάτι από 3 αστέρων και πάνω εκτός και αν δεν σε νοιάζει τόσο ο χώρος και είσαι όλη την μέρα έξω.

Δημοσ.

Φιλε μου αν δεν σε πειραζει να σου πω τη γνωμη μου, σε 4,5 μερες δεν προλαβαινεις να δεις το λονδινο, ειναι κριμα. Θα προτιμουσα στη θεση σου κατι σαν βουδαπεστη, βερολινο, πραγα για αυτες τις μερες.

Αν βεβαια πιστευεις οτι θα αργησεις να ξαναπας ταξιδι η ισως να μην ξαναπας, σιγουρα λονδινο.

Προσωπικα εκει ηταν το πρωτο μου ταξιδι, πριν απο αυτο ενα ταξιδι στο εξωτερικο μου φαινοταν βουνο. Απο τοτε εχω παει πανω απο 10 ταξιδια. Οι 7 μερες που εκατσα στο λονδινο λοιπον δεν μου εφτασαν, δεν το χορτασα. Γι'αυτο και ξαναπηγα αλλες 6.

Οτι κι αν αποφασισεις οργανωσου σωστα και μην θεωρεις κατι ως αξεπεραστο εμποδιο, εκτος βεβαια των οικονομικων περιορισμων. Ολα τα αλλα γινονται

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

4-5 μερες Λονδίνο ούτε για αστείο. Την πρώτη φορά έκατσα μια βδομάδα και είδα τα βασικά, και την δεύτερη φορά έκατσα 5 μέρες κα είδα τα πιο σχετικά ''άγνωστα'' βασικά. Αλλά αν δεν καίγεσαι ντε και καλά να γυρίσεις τα πάντα, αλλά απλά να περάσεις έμορφα, και μιας και που σου αρέσει το ηνωμενο βασίλειο, πήγαινεις και όλα κομπλέ.

Σχετικά με την ryanair, απλά να σου πω, πως ναι μεν είναι φθηνή, αλλά πρέπει να δεις μήπως τελικά δεν σε συμφέρει αυτό που πας να κάνεις με την συγκεκριμένη εταιρεία. Για παράδειγμα, αν αρχίσεις και προσθέτεις τα 15αρια (ή 20αρια) για τις βαλίτσες πάνε έλα, πες ενα 30ρικο, και βάλεις και το που στο κέρατο θα σε αφήσει στο λονδίνο (φαντάζομαι δεν θα εινα κεντρικό αεροδρόιο) και πόσο θα θέλει να φτάσεις στο Λονδίνο απο εκεί, στο τέλος παίζει να γλυτώσεις κανα 50ρικο σύνολο που θα το φας όλο σε ταλαιπωρία και για μενα δεν αξίζει. Ryan air είναι όντως φθηνή, αν ταξιδέψεις κάπου και χωρέσεις όλα σου τα υπάρχοντα σε ενα backpack 10κιλο οπότε γλυτώνεις τις βαλίτσες, και αν το αεροδρόμιο της πόλης που πετάς είναι φθηνό γενικά και θα σε αφήσει στο κεντρικό (βλ της Θεσσαλονίκης για παράδειγμα που είναι ενα και μοναδικό και σε αφήνει εκει η ryan air.)

Τέλος, ψάξε στο άλλο θέμα (εδω) για ποστ του Klainmaingr, γιατί με αυτόν πήγα την δεύτερη φορά και ξέρει σχεδόν τα πάντα απο εκεί, οπότε κάνει καλές προτάσεις και νομίζω έχει γράψει ενα δυο σεντόνια ποστ με κατατοπιστικές πληροφορίες.

Αυτά και καλά να περάσετε.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια σας καταευχαριστω για απαντησεις. Οπως ειπα ειναι πρωτο ταξιδι και νιωθω αρκετα χαμενος με τοσα πραγματα αλλα που θα παει θα οργανωθει. Βεβαια εκανα ενα λαθος που ειπα για τελη 14, καθως δεν σκοπευα να παω Χριστουγεννα. Προτιμω κενες περιοδους οπως ειναι Μαιος ή μετα Ιουλιος καπου μεσα στο καλοκαιρι. Για εισιτηρια θα ξαναδω skyscanner αφου οπως λετε ειναι εμπιστο. Απο το μυαλο μου ομως περασε και η ιδεα του interrail, γιατι η τιμη φαινεται πολυ καλη και τα 150-180 δεν ειναι καθολου πολλα ειτε σε αεροπλανο ειτε σε τρενο. Ποσω μαλλον οταν γυρνας χωρες. Το ρωτησα γιατι αν το κανω θα το κανω τωρα οχι μετα απο 10 χρονια καθως ειναι extreme. Αν καποιος εχει εμπειρια ας μου πει. Θα ριξω και μια ματια σε αλλες χωρες κεντρικης Ευρωπης γιατι απο οτι καταλαβα δυσκολα πρωτο ταξιδι Λονδινο. 

Δημοσ.

Παιδιά το καλοκαίρι (Ιούλιο συγκεκριμένα) λέω να πάω στο farnborough airshow, οπότε θα μείνω 4-5.

Θα μπορούσατε να μου προτείνετε Βασικά πράματα που θα πρέπει να δω, τι μέσο μεταφοράς να προτιμήσω και τι πακέτο μεταφοράς(εισιτήριο διαρκείας);

Δημοσ.

Για εμενα πηγαινε Γερμανια και Βερολινο που ειναι ωραια και απο εκει μπορεις να συνδυασεις με το τρενο να πας και σε καμια αλλη χωρα διπλα. Ειναι φθηνο το τρενο. Και προτιμησε να μεινεις σε κατι φθηνοτερο ωστε να χαλασεις αλλου τα χρηματα. Τσεκαρε και airbnb. Εγω με κοπελα μου interail δε θα εκανα. Με φιλους μου ναι. Ειναι διαφορετικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...