Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα το πρωί είχε η μητέρα μου ραντεβού σε ρευματολόγο στο ιδιωτικό της ιατρείο που είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ και επειδή της προέκυψε κάτι έκτακτο δεν θα μπορούσε να πάει. Επειδή χρειαζόμουν κι εγώ γιατρό της ίδιας ειδικότητας και σκεφτόμουν να κλείσω ραντεβού είπα να πάω στην θέση της.

Η γιατρός καθυστέρησε ακριβώς μια ώρα αλλά περίμενα με υπομονή την σειρά μου χωρίς να μπορώ να φανταστώ τι θα ακολουθήσει. Όταν λοιπόν μπήκα και της είπα πως είχα κλείσει τηλεφωνικά ραντεβού στο όνομα της μητέρας μου αλλά επειδή δεν μπόρεσε να έρθει για να μην πάει χαμένο το ραντεβού να δει εμένα επειδή έχω κι εγώ ένα σχετικό πρόβλημα, έγινε χαμός.

Μου είπε πως αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί έκλεισα σε άλλο όνομα. Τότε την ρώτησα γιατί υπάρχει πρόβλημα μιας και το ραντεβού δεν είναι καταγεγραμμένο ακόμη ονομαστικά σε κάποιο αρχείο του ΕΟΠΥΥ αλλά προφορικά με την γιατρό, στην προσωπική της ατζέντα και η καταγραφή-πληρωμή της γίνεται αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ραντεβού. Γιατί λοιπόν να έχει πρόβλημα αν στην ίδια ώρα αντί να πάει το μέλος της οικογένειας που είχα δώσει το όνομα να πάει ένα άλλο.

Τότε αυτή με ρώτησε αν θα έκανα το ίδιο σε ιατρείο του ΙΚΑ και της απάντησα πως δεν θα μπορούσα να το κάνω γιατί εκεί καταγράφεται επίσημα από πριν το όνομα του ασθενή στο ραντεβού ενώ στην δική μου περίπτωση το κατέγραψε η γιατρός άτυπα στο προσωπικό της ημερολόγιο οπότε και τυπικά δεν θα υπήρχε πρόβλημα με το να πάει ο γιος αντί η μητερα τελικά και να μην πάει χαμένο το ραντεβού.

Κατά την διάρκεια αυτή η γιατρός είχε νευριάσει και φώναζε, είχαν πεταχτεί τα μάτια της έξω, κοκκίνησε και με ρωτούσε τι νομίζω πως είναι εκεί μέσα, τι νομίζω πως είναι αυτή, αν νομίζω πως είναι υπηρέτης μου και με χαρακτήρισε αγενή και θρασύ. Όλα αυτά φωναζοντας και αναστατώνοντας όλο τον όροφο.

Εγώ δεν καταλαβαίνω αν έκανα κάτι τόσο κακό και αγενές, μου φαίνεται απίστευτο όλο αυτό, δεν ξέρω πείτε μου κι εσείς.

Στην συνέχεια με ρώτησε γιατί δεν την ενημέρωσα τηλεφωνικά από πριν και της είπα πως δεν την ενημέρωσα γιατί σήμερα το πρωί προέκυψε πως δεν θα πήγαινε η μητέρα μου και πως δεν διακρίνω διαφορά στο να την έπαιρνα τηλέφωνο μισή ώρα πριν, ή να της το έλεγα μισή ώρα μετά εκεί. Εξάλλου δεν φαντάστηκα καν ότι θα ήταν τόσο εγκληματικό αυτό που έκανα.

Συνεχίζοντας στόν ίδιο τόνο, με το να μας ακούει όλος ο όροφος, μου είπε πως όταν ένας ασθενής δεν μπορεί να έρθει, αυτή θα κρίνει ποιος θα μπει στην θέση του ανάλογα με την σοβαρότητα του περιστατικού. Όμως εγώ την ρώτησα πως αφού και την μητέρα μου και εμένα δεν μας ξέρει και θα μας έβλεπε πρώτη φορά τι διαφορά έχει για μια σοβαρότητα περιστατικού που δεν ήξερε.

Τελικά μετά από πολλές ακόμη προσβολές και φωνές από την γιατρό μου είπε άντε πες τι έχεις.

Φυσικά της είπα πως μετά από όλο αυτό ούτε ενδιαφέρομαι ούτε έχω την διάθεση να με αναλάβει και έφυγα. Επίσης της είπα μετά από όλη αυτή την ρήξη πως την περίμενα μια ώρα και είπε πως οποτε θέλει αυτή θα δέχεται τον καθένα και ας περιμένει.

Επειδή μου φαίνεται παράλογο το ζήτημα και πραγματικά δεν καταλαβαίνω, μπορείτε να μου πείτε αν ήταν όντως τόσο ακραίο και τραγικό αυτό που έκανα ώστε να χαρακτηριστώ θρασύς και αγενής? Με χαρακτήρισε έτσι επειδή έκρινε ως ασέβεια που πήγα ενώ το ραντεβού ήταν στο όνομα της μητέρας μου.

Είναι δικαιολογημένο να εξοργιστεί τόσο λόγω αυτής της πράξης μου και όντως καλά έκανε που δεν ήθελε να με δεχτεί? Πείτε μου την γνώμη σας γιατί εγώ νομίζω πως δεν το έζησα αυτό το πράμα και το είδα στον υπνο μου και αδυνατώ να εντοπίσω το παραμικρό ίχνος λογικής.

Επίσης θέτω το εξής ρητορικό ερώτημα: Αν δεν πήγαινα μέσω του ΕΟΠΥΥ αλλά είχα κλείσει ραντεβού στο όνομα της μητέρας μου ως ιδιωτικός πελάτης που θα της τα σκάσει και τελικά πήγαινα εγώ, θα με πετούσε πάλι έξω?

Επιπλέον αναρωτιέμαι πόσο έξυπνο είναι από μέρους της να μου φερθεί με τέτοιο τρόπο χάνοντας δύο ή και περισσότερους πιθανούς πελάτες που ίσως αύριο μεθαύριο της τα έσκαγαν.

Επεξ/σία από paredwse
αφαίρεση ονόματος
  • Like 1
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Thanks γιατί ακόμα αναρωτιέμαι λόγω της τόσο ακραίας αντίδρασης, αν έχω κάποιο πρόβλημα αντίληψης των πραγμάτων και όντως έκανα κάτι τόσο τραγικό.

Είναι πολύ άσχημο να ξεκατινιάζεσαι στα καλά καθούμενα πρωί πρωί. Μου χάλασε την μέρα και ένιωσα γελοίος.

Δημοσ.

Όταν έχω χρόνο θα το διαβάσω όλο, γιατί είναι λίγο σεντόνι, αλλά όλοι λένε ότι έπεσες σε τρελή οπότε δεν έχω λόγο να διαφωνήσω.

• Like 4
Δημοσ.

Ποιός φρικάρει περισσότερο με τα σεξιστικά slurs κ ''χιουμοράκια'' παρά με την αξιολύπητη μεμονωμένη συμπεριφορά μιας κάργιας γιατρού?Έλα,μπρρρ τα γίδια

Σωστό. Δεν πρέπει να χαρακτηρίζουμε άτομα αλλά την επαγγελματική τους συμπεριφορά στην επιχείρησή τους και μόνο. Καλό θα ήταν να διαγραφούν.

• Like 10
Δημοσ.

Το λάθος στην συμπεριφορά σου ηταν πως ακόμα και όταν άρχισε να σε στολίζει και να μην σε σέβεται συνέχισες να της μιλάς ήρεμα και ευγενικά. 

Πληρώνεται για να κάνει τη δουλειά της , δεν κάνει χάρες .
Την επόμενη φορά κάνε βαβούρα και ξεφτίλισε την (σε παρόμοια περίπτωση , δε νομίζω να ξαναπας σε αυτή) να νιώσεις καλύτερα, δε θα στη σπάσει αυτή , εσύ θα της την σπάσεις.

Μην αφήνεις να σου χαλάνε την μέρα .
Προσαρμόσου αδερφέ.

και για να απαντήσω στην ερώτηση σου ναι , σε τρελή έπεσες , το κακό ηταν οτι δεν ήσουν κ εσύ τρελός να βρει το μάστορα της .

Δημοσ.

Το λάθος στην συμπεριφορά σου ηταν πως ακόμα και όταν άρχισε να σε στολίζει και να μην σε σέβεται συνέχισες να της μιλάς ήρεμα και ευγενικά. 

Πληρώνεται για να κάνει τη δουλειά της , δεν κάνει χάρες .

Την επόμενη φορά κάνε βαβούρα και ξεφτίλισε την (σε παρόμοια περίπτωση , δε νομίζω να ξαναπας σε αυτή) να νιώσεις καλύτερα, δε θα στη σπάσει αυτή , εσύ θα της την σπάσεις.

Μην αφήνεις να σου χαλάνε την μέρα .

Προσαρμόσου αδερφέ.

και για να απαντήσω στην ερώτηση σου ναι , σε τρελή έπεσες , το κακό ηταν οτι δεν ήσουν κ εσύ τρελός να βρει το μάστορα της .

Επειδή η άλλη είναι ξεφτυλισμένη πρέπει να ρίξει και ο οπ το επίπεδό του και να γίνει ίδιος με αυτήν;;

Δημοσ.

Επειδή η άλλη είναι ξεφτυλισμένη πρέπει να ρίξει και ο οπ το επίπεδό του και να γίνει ίδιος με αυτήν;;

επίπεδο ? λολ

όχι να σκύψει το κεφάλι να νιώσει γελοίος και να του χαλάσει κ τη μέρα

ένιωσα γελοίος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...