Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους, ειμαι καινουριο μελος στο forum και θα ηθελα να ακουσω διαφορες αποψεις πανω στο προβλημα μου. Αρχικα θα ηθελα να ενημερωσω πως πριν απο 2 μηνες περιπου ειχα κανει μια αναβαθμιση στο pc μου με εναν 4πυρηνο επεηεργαστη intel core 2 quad q8200 μεταχειρισμενο μια motherboard msi g41m-p43combo 775socket και μια καρτα γραφικων της gigabyte hd7790 με 2gb μνημη, ram χρησιμοποιω 2gb και τροφοδοτικο 500watt. ''Υποτιθεται'' πως δεν ηθελα να ξοδεψω πολλα χρηματα αλλα η αληθεια ειναι πως το μετανιωσα, βεβαια για αυτο γινονται τα λαθη για να μαθαινουμε. Το προβλημα μου ομως ειναι το εξης, ο υπολογιστης μου γενικα νιωθω πως δουλευει σαν διπυρηνο, ειναι αυτο που λεμε δεν τραβαει, ανοιγει αργα τα προγραμματα και γενικα το νιωθω καπως. Διαβασα καπου πως αν βαλεις εναν ssd πεταει αλλοι μου λενε να αλλαξω ram και αλλοι μου λενε να αλλαξω cpu,  motherboard και ram κρατωντας τα υπολοιπα, εσεις τι μου προτεινεται? Η αληθεια ειναι πως θελω μια λυση με ενα φθηνο κοστολογιο. Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Λογικα με την προσθηκη μνημης αλλα 2 gb μεταχειρισμενα θα εισαι οκ γιατι δεν θα χρησιμοποιει τοσο πολυ τον δισκο.βεβαια και με την προσθηκη ενος ssd θα εισαι ακομη καλυτερα.

Δημοσ.

Λογικα με την προσθηκη μνημης αλλα 2 gb μεταχειρισμενα θα εισαι οκ γιατι δεν θα χρησιμοποιει τοσο πολυ τον δισκο.βεβαια και με την προσθηκη ενος ssd θα εισαι ακομη καλυτερα.

Μαλιστα, ευχαριστω πολυ φιλε μου γιατι την εχω φαει μια δοση ξενερωματος και ειμαι στο τσακ να τα πεταξω ολα και να τον αρχισω απο την αρχη με καινουριο cpu motherboard και ram..

Δημοσ.

ssd ειναι καλο να βαλεις γιατι ετσι και αλλιως θα τον κρατησεις για το καινουργιο συστημα καποια στιγμη.ποτε δεν θα παει χαμενος.δεν ξερω εαν προλαβαινεις την προσφορα του 120αρι kingston με τα 60 euros.ριξε μια ματια στις προσφορες.

Δημοσ.

ssd ειναι καλο να βαλεις γιατι ετσι και αλλιως θα τον κρατησεις για το καινουργιο συστημα καποια στιγμη.ποτε δεν θα παει χαμενος.δεν ξερω εαν προλαβαινεις την προσφορα του 120αρι kingston με τα 60 euros.ριξε μια ματια στις προσφορες.

Δεν ξερω ομως φιλε θανο αν μπαινει γενικα οποιοσδηποτε ssd στο δικο μου motherboard που ανεφερα πιο πανω, και αν μπαινει τι sata να παρω?

Δημοσ.

sata 3 θα παρεις.η μητρικη σου δεχετε Sata 2 αλλα μικρη σημασια εχει.καταρχην μια χαρα μπαινει ο ssd στην μητρικη σου.και κατα δευτερον,η μητρικη σου παιρνει ddr2 και ddr3 Μνημες.εσυ τι εχεις τωρα?(φανταζομαι οτι ξερεις οτι δεν γινετε να δουλεψουν και ddr2 και ddr3 μαζι ε)?

Δημοσ.

sata 3 θα παρεις.η μητρικη σου δεχετε Sata 2 αλλα μικρη σημασια εχει.καταρχην μια χαρα μπαινει ο ssd στην μητρικη σου.και κατα δευτερον,η μητρικη σου παιρνει ddr2 και ddr3 Μνημες.εσυ τι εχεις τωρα?(φανταζομαι οτι ξερεις οτι δεν γινετε να δουλεψουν και ddr2 και ddr3 μαζι ε)?

Ναι το ξερω οτι δεν δουλευουν μαζι, εγω τωρα εχω ddr2 2x1gb της Kingston.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...