WalkerSW Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Όταν θέλεις να πάρεις φοτο από το desktop σου πατάς το κουμπάκι ανοίγεις ένα paint κανεις paste και βουαλα έχεις την φοτο σου. Την κανεις save και την ανεβάζεις εδώ. Για την φυλακή μιλάς σοβαρά? 2
sotkiritsis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Νομιζω πως το avx επηρεαζει τη offset ταση και οχι τη fixed/manual. όχι φιλαράκι δεν βάζω offset. σταθερό βάζω. έτσι όπως είναι δηλαδή. δεν μπαίνω να βάλω ούτε offset ούτε adaptive.
Zapee995 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Κατσε περιμενε γιατι τα μπλεκουμε...Τι θα πει βαζεις σταθερη ταση εφοσον δεν εχεις επιλεξει adaptive?? 1
sotkiritsis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Όταν θέλεις να πάρεις φοτο από το desktop σου πατάς το κουμπάκι ανοίγεις ένα paint κανεις paste και βουαλα έχεις την φοτο σου. Την κανεις save και την ανεβάζεις εδώ. Για την φυλακή μιλάς σοβαρά? να σαι καλά φιλαράκο όσο για το άλλο δεν νομίζω ότι έχει καμιά ουσία και καμία σημασία για να το συζητισουμε σε σχεση αυτο που κάνουμε αυτή τη στιγμή. Κατσε περιμενε γιατι τα μπλεκουμε...Τι θα πει βαζεις σταθερη ταση εφοσον δεν εχεις επιλεξει adaptive?? κάνω ότι κάνει και αυτός ο τύπος και αν προσέξεις και αυτός με aida τρέχει http://www.youtube.com/watch?v=0CHs5_TdpXE#t=1211
Zapee995 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ασε τι κανει αυτος στο video..Εγω σου λεω να τρεξεις prime για να δεις max temps και stability. Με το aida θα τα δεις αυτα αλλα οχι στα ακρα. Βαλε το vcore adaptive και βαλε τις τασεις που εχεις. Κοιτα το stability και οπου βρεις το sweet spot, συνεχιζεις με offset..Με manual ταση μπορει να τραβηξει παραπανω απ'οσο χρειαζεται οποτε θα εχεις και μεγαλυτερα temps χωρις λογο και ισως να εισαι και unstable. 1
sotkiritsis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 να σαι καλά φιλαράκο όσο για το άλλο δεν νομίζω ότι έχει καμιά ουσία και καμία σημασία για να το συζητισουμε σε σχεση αυτο που κάνουμε αυτή τη στιγμή. κάνω ότι κάνει και αυτός ο τύπος και αν προσέξεις και αυτός με aida τρέχει http://www.youtube.com/watch?v=0CHs5_TdpXE#t=1211 δες το αν μπορείς να δεις πως μπαίνει το adaptive kai offset στο 19 λεπτό κάνω αυτό ακριβως
Zapee995 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Καταρχην ο Linus δεν εχει απανεργοποιησει το turbo boost (νομιζω ειναι αυτο που λεει cpu level up) οποτε ο cpu θα δουλεψει πιο ψηλα απο αυτο που βαζει. Anyway, το ειδα και πριν τι κανει αλλα το θεμα ειναι να το ψαξεις λιγο παραπανω... 1
sotkiritsis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ασε τι κανει αυτος στο video..Εγω σου λεω να τρεξεις prime για να δεις max temps και stability. Με το aida θα τα δεις αυτα αλλα οχι στα ακρα. Βαλε το vcore adaptive και βαλε τις τασεις που εχεις. Κοιτα το stability και οπου βρεις το sweet spot, συνεχιζεις με offset..Με manual ταση μπορει να τραβηξει παραπανω απ'οσο χρειαζεται οποτε θα εχεις και μεγαλυτερα temps χωρις λογο και ισως να εισαι και unstable. δεν το έχω δοκιμάσει με adaptive και prime να σου πω την αλήθεια αλλά όσους οδηγούς έχω διαβάσει για haswell overclocking και είναι αρκετοί λέει ποτέ μα ποτέ stability test με adaptive vcore τώρα πιστεύω ένας με το ίδιο σύστημα θα μας εδεινε τα φώτα του Καταρχην ο Linus δεν εχει απανεργοποιησει το turbo boost (νομιζω ειναι αυτο που λεει cpu level up) οποτε ο cpu θα δουλεψει πιο ψηλα απο αυτο που βαζει. Anyway, το ειδα και πριν τι κανει αλλα το θεμα ειναι να το ψαξεις λιγο παραπανω... θα κάνω μια δοκιμή με turbo disable και με adaptive και ενημερωνω
Zapee995 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ωραια...αστο το adaptive τοτε...Πρεπει ομως να δοκιμασεις καπως το stability αλλα να δεις και τα temps..Ξεκινα τρεξε Occt ή intel burn test για κανα μισαωρο και ανεβασε φωτο απο cpu-z και hwmonitor. 1
sotkiritsis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ωραια...αστο το adaptive τοτε...Πρεπει ομως να δοκιμασεις καπως το stability αλλα να δεις και τα temps..Ξεκινα τρεξε Occt ή intel burn test για κανα μισαωρο και ανεβασε φωτο απο cpu-z και hwmonitor. έβγαλα άκρια zapee995. δεν ήταν ούτε το turbo ούτε το adaptive. το eist ήταν. το έβαλα να τρέξει ένα μισάωρο prime. τώρα όμως έχω δουλιτσα το απόγευμα θα ξαναμπώ.
sotkiritsis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 έβγαλα άκρια zapee995. δεν ήταν ούτε το turbo ούτε το adaptive. το eist ήταν. το έβαλα να τρέξει ένα μισάωρο prime. τώρα όμως έχω δουλιτσα το απόγευμα θα ξαναμπώ. πέρασε μισή ωρίτσα αλλά με αρκετά πιο πάνω θερμοκρασίες απo ότι το aida.και με intel burn test που το έβαλα για λίγο 10 περάσματα ακόμα πιο πάνω.
Zapee995 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ποσο δηλαδη πηγε?? Φωτο με screenshot ομως, οχι με κινητο. 1
sotkiritsis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ποσο δηλαδη πηγε?? Φωτο με screenshot ομως, οχι με κινητο. με intel burn test δούλευε στους 55 και έκανε κάτι ξεσπάσματα και πηγαιναι 65. για πιο πάνω σίγουρα θέλω ψυχτρα. τώρα φοράω την seidon 120 xl είναι μονή και μαλων φαίνεται πολύ λίγη για να βάλω 240 δεν την παίρνει το κουτί μου γιατί είναι μικρο άμα βάλω φτιαχτή υδροψυξη με το ψυγείο έξω απτό κουτί θα δω διαφορές προς το καλύτερο? δύστυχος δεν έχω ώρα αυτή τη στιγμή ούτε καθημερινές γιατί δουλεύω σήμερα είχα κενό. όταν κάτσω και ξανασχολιθω μπορώ να συνεχίσω από εδώ η πρέπει να ανοίξω καινούργιο θέμα?ευχαριστώ για τι βοήθεια.
Zapee995 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Με custom υδροψυξη δε θα δεις τρελη διαφορα...Μεινε προς το παρον οπως εισαι και αργοτερα βλεπεις... Οταν ασχοληθεις παλι, ενημερωσε αυτο το thread. 1
sotkiritsis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Με custom υδροψυξη δε θα δεις τρελη διαφορα...Μεινε προς το παρον οπως εισαι και αργοτερα βλεπεις... Οταν ασχοληθεις παλι, ενημερωσε αυτο το thread. σήμερα είχα λίγο χρόνο έκανα στρες με prime95 στα 4.4 με 1,184ν και στο τέταρτο μου έβγαζε μπλε οθόνη. κατέληξα στο 1,20 για να είναι σταθερό στα 4,4. τον έβαλα στο bios 1.19v και στο cpuz μου δείχνει 1.20ν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα