Σαϊνόμπι Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Kαλησπερα παιδια, ενας φιλος εχει το netbook που αναφερω στον τιτλο το οποιο εχει 1GB RAM και Intel Atom στα 1,6 και Windows 7 starter απ'τη μαμα του.. και οπως καταλαβαινετε.. σερνεται. Και με ρωτησε αν μπορουμε να κανουμε κατι και σκεφτηκα ειτε downgrade σε XP ειτε κατι σε Lubuntu/Xubuntu. Φτιαχνω λοιπον φλασακια bootable και για τις δυο περιπτωσεις: Windows XP με Rufus Lubuntu με Unetbootin Και παρ΄ολο που αλλαζω στο bios το boot order και παρ' ολο που επιλεγω επειτα στο boot device να ξεκινησει απ' το φλασακι. Δεν.. Δεν ξεκιναει απο κει. Παει κατευθειαν να bootαρει στα Win 7 που εχει. Το φλασακι ειναι σιγουρα σωστα φτιαγμενο γιατι το δοκιμασα στο desktop μου και bootαρει κανονικα απ' αυτο. Εχει κατι το ιδιαιτερο η συγκεκριμενη σειρα netbook που δεν γνωριζω? Ξερει κανεις τι χρειαζεται να κανω για να γινει σωστα το bootαρισμα? Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια βοηθεια.
MaxPayne Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 βρες στο bios καποια επιλογη σαν usb legacy support..αυτο μου ερχεται προς το παρων
Σαϊνόμπι Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 βρες στο bios καποια επιλογη σαν usb legacy support..αυτο μου ερχεται προς το παρων Δεν υπαρχει καποια τετοια επιλογη.. :-/ Το γυρισα το BIOS 2-3 φορες ολο μεχρι να σηκωσω τα χερια και να ανοιξω θεμα εδω
Σαϊνόμπι Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 μηπως τοτε παιζει κατι με την θυρα? Δοκιμασα και απ'τις 3 διαφορετικες θυρες παρ' ολο που το usb το βλεπει κανονικα ("Data Traveller USB 2.0") στο Boot Device Selection σε οποια θυρα και να το βαλω. :-/
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 δοκίμασε με το WinSetupFromUSB να βάλεις τα xp στο φλασακι και μετά στο φορματ ακόλουθα τα 3 βήματα που έχει! εγώ με αυτό κάνω φορματ
Σαϊνόμπι Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 δοκίμασε με το WinSetupFromUSB να βάλεις τα xp στο φλασακι και μετά στο φορματ ακόλουθα τα 3 βήματα που έχει! εγώ με αυτό κάνω φορματ Εδω και πολυ καιρο το Rufus μου χει λυσει τα χερια οσον αφορα την δημιουργια Bootable USBs. Αλλα το δοκιμαζω αυτο που λες τωρα και επανερχομαι.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 3post guy ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Δουλεψε! Να σαι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα