Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι τους επόμενους μήνες να ανοίξω ενεχυροδανειστήριο! Πέρα όμως από το ηθικό κομμάτι της υπόθεσης (το οποίο λογαριάζω αρκετά) θέλω κάποιος να με ενημερώσει, αν γνωρίζει, αν τελικά αξίζει και έχει κέρδος μια τέτοια επένδυση.

Δημοσ.

εχει αν ξερεις να διαχειριστεις τα "λαθραια"....

εχεις γνωριμιες?μπορεις να πουλας-λιωνεις τον χρυσο?

Δημοσ.

Όχι δεν έχω γνωριμίες. Και όσο για την "τεχνογνωσία" στο αμέσως κοντινό διάστημα θα δουλέψω σε αντίστοιχο μαγαζί για να μάθω την δουλεία εκ των έσω. Απλά περνάει έντονα σαν ιδέα γιατί αν εξαιρέσεις το ανήθικο κομμάτι της υπόθεσης έχω πληροφορηθεί ότι αξίζει αρκετά κάτι τέτοιο μέσα στην κρίση. Με ++ στον λογαριασμό σου κάθε μήνα. Υπο σκέψεις είμαι ακόμα!

• Moderators
Δημοσ.

Εχε υπόψη σου πως θελει ειδικη αδεια απο την αστυνομία. Επίσης επειδη η ολη φαση ειναι κλικα και μπορει να ενοχλήσεις καποιους που ειναι ηδη στην ολη υπόθεση, πρέπει να είσαι πολυ προσεκτικός.

Αφήνοντας το ηθικό κομμάτι εκτος, προσωπικά δε θα το επελεγα ελαφρα τη καρδία.

• Like 1
Δημοσ.

Να ξέρεις ότι θα στιγματιστείς για πάντα στην τοπική κοινωνία σου...πετύχεις δεν πετύχεις θα σαι πάντα για αυτούς ο μαυραγορίτης...τώρα τι πιθανό κέρδος μπορεί να βγάλεις ώστε να μην σε νοιάζει αυτό...εσύ ξέρεις...

Δημοσ.

Στην Θεσσαλονίκη που μένω; Άγνωστος μεταξύ αγνώστων είμαι όπως και σε όλες τις μεγάλες πόλεις! Από ετικέτες και νταμπέλες χορτάσαμε! Το ηθικό κομμάτι το κρατάω για τον εαυτό μου και αυτό επεξεργάζομαι προκειμένου να το ανοίξω. Επείδη όμως και αυτό είναι μια δουλειά (καλώς ή κακώς) και χρείαζεται κάποιο κεφάλαιο για να δημιουργηθεί απλά ρωτάω αν σε κάποιο διάστημα θα βγάλει τα λεφτά της ή θα πάω για φούντο.. Απόψεις ρωτάω από άτομα που πιθανόν γνωρίζουν!

• Moderators
Δημοσ.

Σιγα σιγα κλεινουν τετοια καταστηματα. Και σου επαναλαμβανω, υπαρχουν πολλοι ηδη στο χωρο. Σκεψου για ποιον λογο ενας Χ πελατης να προτιμησει εσενα που θα ανοιξεις τωρα και οχι καποιο απο τα ηδη υπαρχοντα που στην τελικη τα βλεπει συνεχεια εκει και εχει μια σιγουρια πως δεν θα κλεισουν σε ενα μηνα.

Ξαναλεω (με κινδυνο να φανω και γραφικος), σκεψου λιγο καλυτερα τη φαση και σε τι κυκλο ανταγωνιστων πας να μπεις.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...