Schismsna Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας για να φτιαξω υπολογιστη απο το Πλαισιο. Ξερω οτι δεν ειναι η καλυτερη επιλογη αλλα αναγκαστικα απο εκει πρεπει να φτιαξω τον υπολογιστη. Μεχρι τωρα μονο λολ παιζω το οποιο ξερω δεν εχει τρελες απαιτησεις αλλα σκοπευω με τον καινουργιο να ασχοληθω λιγο παραπανω αφου ο δικος μου δε σηκωνε τιποτα αλλο. Ενα παραδειγμα ειναι το black flag. Πληκτρολογιο, ποντικι εχω. Οθονη θα αγορασω μαλλον σε 1-2 μηνες αυτη https://www.skroutz.gr/s/381216/Dell-UltraSharp-U2312HM.html αλλα και αυτη που εχω δε θα εχει θεμα για την ωρα. To διαθεσιμο ποσο ειναι 700κατι ευρω κ ειναι ευεληκτο μεχρι ας πουμε 800 αν υπαρχει καλος λογος. Εχω ειδη κανει μια συνθεση: Δεν ξερω αμα η καρτα γραφικων ειναι οκ. Θα εχω θεμα πιστευετε και θα πρεπει να παω σε 760; θα παει το ποσο στα 800. Μπορω να διαθεσω το ποσο αλλα θελω να υπαρχει αισθητη διαφορα και οχι 5 fps. Για την palit ξερετε τιποτα; στο ιντερνετ που κοιταξα τη θεωρουν αξιοπιστη μαρκα και η εναλλακτικη του πλαισιου ειναι η msi που εχω ακουσει καποια αρνητικα σχολια. Για τη μητρικη επελεξα h87 ωστε να βαλω SSD τον οποιο εχω ηδη απο φιλο τον Samsung 840 evo. Λογισιμικο δε χρειαζομαι. ευχαριστω εκ τον προτερων
Σαϊνόμπι Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Αν και το πλαισιο σε περιοριζει αρκετα και απο ποικιλια και απο τιμες, εδω ειναι μια εκδοχη απο μεριας AMD. Αν θες βαλε καλυτερα οντως 2χ4GB. Ο SSD που προκειται να βαλεις ειναι πολυ καλος.
Schismsna Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μνημη εννοεις 2 απο τις 4αρες αυτες φανταζομαι. Μου αρεσει αρκετα η συνθεσουλα αν και η αληθεια ειναι προτιμω καπως την intel. Οσον αφορα την καρτα γραφικων τη γνωμη εχεις μεταξυ 660 760 και την r9 που μου προτεινες?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μνημη εννοεις 2 απο τις 4αρες αυτες φανταζομαι. Μου αρεσει αρκετα η συνθεσουλα αν και η αληθεια ειναι προτιμω καπως την intel. Οσον αφορα την καρτα γραφικων τη γνωμη εχεις μεταξυ 660 760 και την r9 που μου προτεινες? Nαι εννοω τις 2χ4GB που εχεις στην δικη σου συνθεση. Οσον αφορα την καρτα γραφικων λιγο μπακαλιστικα ισχυει το εξης gtx 660 < r9 270x < gtx 760
sarpan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μην πας στην GTX 660...Δωσε κατι παραπανω να παρεις την 760 ή την 270x
Schismsna Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μονο απο Πλαισιο ναι. :/ Εγω να τα δωσω αλλα θα υπαρχει αισθητη διαφορα για τη χρηση που θα κανω ;
sarpan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 http://www.hwcompare.com/14801/geforce-gtx-660-vs-geforce-gtx-760/ http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-760-vs-GeForce-GTX-660 Μπορεις να δεις λιγο αυτα τα reviews. Εγω προσωπικα θα τα εδινα...
Millennium Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Στα χρήματα που βρίσκεις 660 τώρα δεν αξίζει και τόσο για gaming. Γιατί αναγκαστικά από πλαίσιο αν επιτρέπεται; 1
Schismsna Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ανουσια κολληματα γονιων, δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος αλλα αυτοι πληρωνουν εγω συμβιβαζομαι Λογικα θα παρω την Sapphire 270x.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ανουσια κολληματα γονιων, δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος αλλα αυτοι πληρωνουν εγω συμβιβαζομαι Λογικα θα παρω την Sapphire 270x. Ανατρίχιασα λιγο..! Good luck και υπομονη! 2
trujillo2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 να τους εξηγησεις οτι και παραπανω θα πληρωσουν και η υποστηριξη τους ειναι ανυπαρκτη . τοσο κολλημενοι για ποιο λογο?μηπως ειναι διπλα σας κανενα καταστημα και το κανουν απο θεμα ευκολιας?
Nikdev Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Πολυ πιθανο μαλλον ο φιλος μας ειναι μικρης ηλικιας.
Grey Warden Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Γενικά μπορεί να βρει hardware στο Πλαίσιο σε παρόμοια τιμή με τα skroutzoμαγαζα. Μόνο στη ποικιλία περιορίζεται. Το κομμάτι όμως που θα πρέπει να πάρει από αλλού είναι η κάρτα γραφικών. Εκεί βαράει το Πλαίσιο στις τιμές κανονικά. Αν δηλαδή έχει κάποιο γνωστό και μπορέσει να του βάλει την κάρτα σε περίπτωση που δεν μπορεί ο ίδιος θα ειναι κομπλέ.
Schismsna Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ναι απ'οτι ειδα η ποικιλια περιοριζεται μονο και οι τιμες ειναι πανω κατω οι ιδιες εκτος απο την καρτα γραφικων που ειναι καμια 20ρια πανω. Ειναι το πιο προσβασιμο μαγαζι γενικα και λογικα θα κοιταξω για ανεμιστηρακια απο αλλου γιατι τα turbo x που εχουν μου φαινονται αστεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα