Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το καλοκαιρι η κοπελα μου νοικιασε ενα σπιτι το συμβολαιο το εκανα στο ονομα μου αλλα τωρα μου τα γυρναει οτι δεν εχει να πληρωσει και φοβαμαι μη φαω κανα χωσιμο.

στο συμβολαιο περα απο τα στοιχεια μου αναφερεται καθαρα οτι μενει η κοπελα μου καθως και  το ονομα της κοπελας μου καθως και τα αφμ της και η εφορια αυτο εμενα με διασφαλισει οτι δεν θα πληρωνω εγω τα σπασμενα?

• Like 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι να καταλάβεις ρε φιλαράκι;Σπίτωσες το γκομενέτο στο τζαμπέ;Ε,τράβα και πλήρωνε,δεν εμπεριέχει υπενοικίαση το ενοικιοστάσιο.

Έχει το όνομά σου,το ΑΦΜ σου,είσαι εσύ υπόλογος.

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Δημοσ.

οι μλκιεσ πληρώνονται.

2 πράγματα σου μαθαίνει ο πατέρας σου να προσέχεις που τα  βάζεις. ένα από αυτά είναι η υπογραφή σου 

Δημοσ.

οι μλκιεσ πληρώνονται.

2 πράγματα σου μαθαίνει ο πατέρας σου να προσέχεις που τα  βάζεις. ένα από αυτά είναι η υπογραφή σου 

Μα η φάση είναι πως απ' τα συμφραζόμενα σε λάθος σημείο τα "ακούμπησε" και τα δύο της παροιμίας....

• Like 1
Δημοσ.

Το συμβολαιο εγινε κακως στο ονομα μου το ξερω αλλα δε χρειαζεται να σχολιαζεται με αυτο το τροπο το καταλαβαινω λαλακια μου. Τα στοιχεια της καθως οτι και αναφερεται οτι η ιδια διαμενει δε παιζει κανενα ρολο ας απαντησει καποιος που ξερει

Δημοσ.

Μα δεν έχει να κάνει "μ'αυτόν που ξέρει",είσαι δεμένος με γραπτά στοιχεία,πως περιμένεις δηλαδή αποδέσμευση από τις απόψεις μιάς στρατιάς τρολαριζόντων καιροσκόπων; (συμπεριλαμβανομένου εμού)

Τράβα στο τυπάκο που έχει το σπίτι,πάρε μαζί σου το κορίτς και πες του είτε να γυρίσει το συμβόλαιο στο όνομά της,είτε πως "φεύγεις" και ας βρει από που θα εισπράξει,μιας και από φέτος δεν εκχωρούνται στην εφορία τα ανείσπραχτα.

Κοινώς θα σου κλάσει μιά μάντρα,πρέπει να σου κάνει μήνυση,είτε να του αποδώσεις το μίσθιο.

Και τα δύο στοιχίζουν πολλαπλάσια απ' όσα θα έπαιρνε αν σε πήγαινε γαμιώντας.

Δημοσ.

Το συμβολαιο εγινε κακως στο ονομα μου το ξερω αλλα δε χρειαζεται να σχολιαζεται με αυτο το τροπο το καταλαβαινω λαλακια μου. Τα στοιχεια της καθως οτι και αναφερεται οτι η ιδια διαμενει δε παιζει κανενα ρολο ας απαντησει καποιος που ξερει

Δεν έχει σημασία. ΕΣΥ νοίκιασες ένα σπίτι που ΕΣΥ πρέπει να πληρώνεις, απλά στο συμβόλαιο ανέφερες το όνομα αυτού που θα διαμένει στην οικία, ΟΧΙ όμως να έχει την υποχρέωση και να πληρώνει.

Τράβα στο τυπάκο που έχει το σπίτι,πάρε μαζί σου το κορίτς και πες του είτε να γυρίσει το συμβόλαιο στο όνομά της,είτε πως "φεύγεις" και ας βρει από που θα εισπράξει,μιας και από φέτος δεν εκχωρούνται στην εφορία τα ανείσπραχτα.

Μπορείς να μου πεις πού το διάβασες αυτό γιατί με ενδιαφέρει;

Δημοσ.

@runner25 εσυ θα την φας και ας εμενε οποιος ηθελε μεσα.
ειναι σαν τα δανεια που ζητανε εγγυητες.ας ξεκινησε την "διαδικασια" ο αλλος αν δεν τα χει τα ζητανε απο σενα.100%
------------
το χω ξαναπει αν ο ιδιοκτητης εχει δικηγορο ή εταιρεια τυπου arag κτλ μπορει να σου ζητησει ολα τα ενοικια μεχρι το τελος(3χρονια).εκτος κ αν αποδειξεις με αληθινα στοιχεια π.χ. οτι απολυθηκες απο την δουλεια σου,εχεις αρρωστησει βαρια,βρηκες δουλεια σε αλλη πολη κτλ.
Οπως και οτι θα απαλλαγεις αν βρεις τον επομενο ενοικιαστη!

επιπλεον υπαρχει ανεξοδη
αυτο που λεει πιο πανω με την εφορια ειναι η τελευταια λυση του ιδιοκτητη.-να τα χαριζε στο κρατος-
τωρα τα στυλ φυγε βραδυ ποιος θα σε βρει ειναι μαλακιες.εχεις δωσει αφμ αρα ξερει η εφορια που μενεις-δουλευεις κτλ!!

http://www.fimes.gr/2013/07/enoikia/

http://www.pomida.gr/misthoseis/dystropia.html
υ.γ. η κοπελα μηπως σου λεει εμμεσα να συνδραμεις στο ενοικιο?

Δημοσ.

Μπορείς να μου πεις πού το διάβασες αυτό γιατί με ενδιαφέρει;

Εμπειρία ζωής.

Αστική διαφορά,υπεύθυνα τα δικαστήρια.Αν αυτός έχει λεφτά να του δαγκώσουν,τον πάνε καροτσάκι αφού όμως πρώτα πληρώσουν ένα σκασμό σε δικηγόρους,παράβολα κλπ.Η δίκη θα γίνει σε τρία τέρμινα,αυτός μπορεί να ζητήσει για διάφορους λόγους αναβολή,φτου κι απ' την αρχή και αν ποτε τελεσιδικήσει,βλέπουμε αν έχει τότε λεφτά να πληρώσει.

Αυτή ήταν η μία περίπτωση.Η άλλη είναι η άμεση απόδοση μισθίου,δηλαδή να φύγει απ' το σπίτι η κοπέλα με το ζόρι,εφ' όσον δεν πληρώνει.Πάλι θα χρειαστούν λεφτά εκ μέρους του ιδιοκτήτη,για τις microδίκες του ειρηνοδικίου καθώς και τα κερατιάτικα του κλητήρα,κανα πεντακοσάρι γιούργια και μέχρι τότε ο νοικάρης θα απολαμβάνει τζάμπα στέγη.

Αυτά.

Δημοσ.

Εμπειρία ζωής.

Αστική διαφορά,υπεύθυνα τα δικαστήρια.Αν αυτός έχει λεφτά να του δαγκώσουν,τον πάνε καροτσάκι αφού όμως πρώτα πληρώσουν ένα σκασμό σε δικηγόρους,παράβολα κλπ.Η δίκη θα γίνει σε τρία τέρμινα,αυτός μπορεί να ζητήσει για διάφορους λόγους αναβολή,φτου κι απ' την αρχή και αν ποτε τελεσιδικήσει,βλέπουμε αν έχει τότε λεφτά να πληρώσει.

Αυτή ήταν η μία περίπτωση.Η άλλη είναι η άμεση απόδοση μισθίου,δηλαδή να φύγει απ' το σπίτι η κοπέλα με το ζόρι,εφ' όσον δεν πληρώνει.Πάλι θα χρειαστούν λεφτά εκ μέρους του ιδιοκτήτη,για τις microδίκες του ειρηνοδικίου καθώς και τα κερατιάτικα του κλητήρα,κανα πεντακοσάρι γιούργια και μέχρι τότε ο νοικάρης θα απολαμβάνει τζάμπα στέγη.

Αυτά.

Δηλαδή πήγες στην εφορία να εκχωρήσεις τα ενοίκια στο κράτος και σου είπαν ότι άλλαξε ο νόμος και δεν ισχύει;

Δεν μιλάμε να προσπαθήσει να πάρει ο ιδιοκτήτης τα λεφτά που ο ενοικιαστής του χρωστάει, μιλάμε να τα χαρίσει ο ιδιοκτήητς στο κράτος, ισχύει ή όχι;

Δημοσ.

Για τα φετεινά θα πας του χρόνου.

Φέτος (μέχρι την υποβολή της δήλωσης) ισχύουν μόνο για τα περσινά εισοδήματα.

Από λογιστή και δικηγόρο.

Δημοσ.

μας ειπε οτι αν αργησουμε 2 μηνιατικα θα τη βγαλει εγω ευχομαι να γινει ετσι.

παντως δεν εχω σκοπο να αφησω φεσι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...