Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτσε, αυτά που διαβάζεις εδώ έχουν μια γερή δόση κυνισμού. Από αυτό το thread πρέπει να κρατήσεις το ότι είσαι υπεύθυνος για το ενοίκιο, όχι απαραίτητα διάφορες συμβουλές ζωής.

ενιγουει μιλησαμε ξανα δεν εχει προθεση να με φεσωσει μου εχει πριν απο ενα μηνα οτι θελει να παει αλλου σε μικροτερο και οτι το συμβολαιο θα το κανει στο ονομα της.

απο την αλλη αν δεν κανεις διευκολνηση στην κοπελα σου που θα κανεις στο γειτονα.

νομιζω οτι αγχωθηκα αλλα δε θελω να αφησω κανενα φεσι αρκετα εχω ηδη 

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει τί είδους "διευκόλυνση" ήταν για την κοπέλα σου το να βάλεις το δικό σου όνομα στο ενοίκιο.  Πιστεύω μια χαρά έμπαινε και το δικό της.  Δεν έχει δικό της ΑΦΜ; Τράπεζα ήταν ο ιδιοκτήτης και δεν θα της νοίκιαζε χωρίς εισόδημα ξερωγώ; Φοβήθηκε κάτι σε σχέση με την εφορία η δικιά σου; Κι αν ναι τί ακριβώς ήταν αυτό;  Δεν βρίσκω κανένα λόγο γιατί μπορεί να το έκανες, πέρα από το θέμα που είναι να ξεμπλέξεις (που προσωπικά δεν το θεωρώ και κάτι φοβερά δύσκολο).

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει τί είδους "διευκόλυνση" ήταν για την κοπέλα σου το να βάλεις το δικό σου όνομα στο ενοίκιο.  Πιστεύω μια χαρά έμπαινε και το δικό της.  Δεν έχει δικό της ΑΦΜ; Τράπεζα ήταν ο ιδιοκτήτης και δεν θα της νοίκιαζε χωρίς εισόδημα ξερωγώ; Φοβήθηκε κάτι σε σχέση με την εφορία η δικιά σου; Κι αν ναι τί ακριβώς ήταν αυτό;  Δεν βρίσκω κανένα λόγο γιατί μπορεί να το έκανες, πέρα από το θέμα που είναι να ξεμπλέξεις (που προσωπικά δεν το θεωρώ και κάτι φοβερά δύσκολο).

καποιο θεμα με την εφορια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...