Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το internet. Κατ' αρχάς είμαι φοιτητής ,μένω σε συγκρότημα κατοικιών και έχουμε 15 διαμερίσματα τώρα ίντερνετ από το ίδιο router που μας το παρέχει δωρεάν ο σπιτονοικοκύρης.Τις τελευταίες 5 μέρες μου συμβαίνει το εξής:

έχω ένα paptop το οποίο το αποσυνδέω από το ίντερνετ αρκετά συχνά, ειδικά όταν το κλείνω.Όταν συνδέομαι για πρώτη φορά όμως, π.χ. το πρωί, ο υπολογιστής δείχνει ότι έχω ίντερνετ (υπάρχει το υπολογιστάκι στη γραμμή εργασιών χωρίς το τριγωνάκι) αλλά δε μπορώ να μπω.Στο Opera μπαίνει μόνο Google και κάνει αναζήτηση, αλλά δε μπαίνει στις ιστοσελίδες,στους άλλους browsers δε μπαίνει καθόλου.Εν τω μεταξύ, όλοι οι γείτονές μου που έχουν το ίδιο router με μένα μπαίνουν κανονικά.Ο μόνος τρόπος για να λυθεί αυτό είναι να πάω στο ''Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης'', να απενεργοποιήσω τη ''Τοπική σύνδεση 2'' και μετά να κάνω ''Αντιμετώπιση προβλημάτων'' ώστε να με ξανασυνδέσει.Μετά  απ' αυτό δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα αλλά είναι βαρετό να κάνω συνέχεια την ίδια διαδικασία. Τι παίζει να φταίει, το laptop ή το router; Α, έχω windows 7 και με το router συνδεόμαστε όλοι ενσύρματα. 

Δημοσ.

Πέρνα παλι τους drivers για την κάρτα δικτύου

Δε νομίζω το πρόβλημα να είναι ο driver. Το opera μου βγάζει ότι δεν είναι διαθέσιμο το dns οόταν δε μπαίνει.

Δημοσ.

Οκ δες τοτε στις οθονούλες κατω δεξία στο tcpip αν ειναι ολα στο auto

ip-auto.jpg

Λίγη βοήθεια, που μπαίνω για να το δω αυτο;

Οκ δες τοτε στις οθονούλες κατω δεξία στο tcpip αν ειναι ολα στο auto

ip-auto.jpg

Βρήκα πως μπαίνω να δω τις οθονούλες τελικά.Είναι όλα ρυθμισμένα στο αυτόματο.Α, πρίν μου το κανει αυτο συνδεοταν ο η/υ και στα 2 δικτυα που εχει ο σπιτονοικοκυρης (ενα καλωδιο για καθε συγκροτημα) και πάλι δεν είχα ιντερνετ και για να μπω επρεπε να ειμαι μονο στο 1 δικτυο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...