webparts Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Παντως η θερμανση με αιρ ειναι κακη και αναμοχλευη το αερα.Κοινως δεν μειωνει την υγρασια του αερα, αλλα εντεινει το προβλημα γιατι ανακλυκλωνει των εσωτερικο αερα.Οπως στο αυτοκινητο, εαν βαζεις ζεστο εσωτερικο αερα θολωνουν τα τζαμια, ενω με φρεσκο αερα απο εξω ξε-θολωνουν.Νομιζα οτι ειχες θερμανση με καλοριφερ.Πως να ζεστανεις το δομικα στοιχεια του σπιτιου βρε φιλε.Πως να ζεσταθουν οι τοιχοι και κυριως οι εξωτερικοι, για να μην εχεις συμπυκνωση τις υγρασιας πανω σε αυτους, αφου ειναι παγωμενοι.Με το να φυσας ζεστο αερα στον χωρο, δεν κανεις τιποτε. Ισα ισα που τα κανεις χειροτερα.
papoys1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Σε καμια περιπτωση παντως δε μπορει να φταιει ο ενοικιαστης για ενα σπιτι που εχει υγρασια. Αυτο ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ προβλημα του σπιτιου. Και όμως υπάρχουν περιπτώσεις που μερίδιο ευθύνης φέρει και ο ενοικιαστής. Γείτονάς μου είχε διαμάχη με τον ιδιοκτήτη για υγρασίες στο σπίτι. Σίγουρα το σπίτι είναι λίγο παλιό έχει τα προβληματάκια του τα οποία κάποιος που νοικιάζει ένα σπίτι τα βλέπει από την αρχή αλλά θα σου πω ότι σπάνια (να μην πω σχεδόν ποτέ) ακόμη και το καλοκαίρι έβλεπα ανοιχτά τα παράθυρα. Ο Νο 1 εχθρός της υγρασίας είναι ο αερισμός του σπιτιού ακόμη και τις πολύ κρύες μέρες του χειμώνα. Δεν λέω να έχεις χειμωνιάτικα τα παράθυρα ορθάνοιχτα αλλά ακόμη και κρύες μέρες όπως η χτεσινή αν υπάρχουν υγρασίες άνοιξε μισή ωρίτσα τα παράθυρα να στεγνώσει το σπίτι. Δεν κρυώνει αλλά απεναντίας μετά με το που θα ανάψεις καλοριφέρ θα νοιώσεις τη ζέστη πολύ γρηγορότερα. Εκτός των άλλων υγρασία στο σπίτι έχει και μεγαλύτερους κινδύνους για την υγεία μας. Φυσικά δεν πήρα μέρος στη διαμάχη τους απλά το λέω μήπως υπάρχουν κάποιοι που σπάνια ή ποτέ δεν ανοίγουν παράθυρα και περιμένουν να έχουν στεγνό σπίτι ή να το στεγνώσουν με αφυγραντήρα. 1
G.bar Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Για την υγρασία χρειαζεται εκτος απο αερισμος ξεκαθαρα ΚΑΙ ήλιος, ζεστη. Και οι σπηλιές μια χαρα αερίζονται αλλα πεθαίνεις απο την υγρασία. Όσο χρησιμοποιείς κλιματιστικα το μονο που θα κάνεις είναι να εντεινεις το πρόβλημα. Χρειάζεσαι αμεσα διαφορετική πηγή θέρμανσης γιατί θα μουχλίασουν μέχρι και τα ρούχα στις ντουλάπες, και αυτο είναι το λιγότερο. Σε παλιοτερο σπιτι που έμενα, λογω του οτι ήταν πολυ μικρο + οτι έλειπα αρκετες ωρες και μερες καμια φορα, είχα κανονισει με τη διαχειρίστρια να εχω κλειστο καλοριφερ για να μη πληρωνω extra μιας που ζεσταινοταν πολυ γρήγορα με το κλιματιστικο. Και ζεσταινόταν και καλα, θεωρούσα. Γενικότερα εγω δεν εχω θεμα με την υγρασία, να με πονανε κοκκαλα, να μην μπορω να κοιμηθω κτλ οποτε δεν εδινα και πολυ σημασια ωσπου καποια στιγμη γυρναω σπιτι, ξαπλώνω και νιωθω το στρωμα νωπο.. Τελος πάντων το σηκωνω απο κατω, σχεδον ειχε αρχισει να πρασινιζει απο τη μουχλα.. ολο αυτο σε διαστημα 3 χειμερινων μηνων. Με τα πολλα μιλάω με τον ιδιοκτήτη, μου παιρνει καινουργιο στρωμα, αφγραντηρα, και εφτιαξε η δουλεια, με τον αφυγραντηρα να μαζευει 3 λιτρα νερο τη μερα απο 35 τετραγωνικά, και ολο αυτο ενω λειτουργούσε μόνο τις ώρες που έλειπα. Τον επόμενο χειμώνα ξεκίνησα να χρησιμοποιώ για θέρμανση αποκλειστικά καλοριφερ (περιπου 45 λεπτα τη μερα) και η υγρασία εξαφανίστηκε. Ο αφυγραντήρας περιττος πλεον, και δεν είχα ποτέ ξανά πρόβλημα.
pontez2 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Και όμως υπάρχουν περιπτώσεις που μερίδιο ευθύνης φέρει και ο ενοικιαστής. Γείτονάς μου είχε διαμάχη με τον ιδιοκτήτη για υγρασίες στο σπίτι. Σίγουρα το σπίτι είναι λίγο παλιό έχει τα προβληματάκια του τα οποία κάποιος που νοικιάζει ένα σπίτι τα βλέπει από την αρχή αλλά θα σου πω ότι σπάνια (να μην πω σχεδόν ποτέ) ακόμη και το καλοκαίρι έβλεπα ανοιχτά τα παράθυρα. Ο Νο 1 εχθρός της υγρασίας είναι ο αερισμός του σπιτιού ακόμη και τις πολύ κρύες μέρες του χειμώνα. Δεν λέω να έχεις χειμωνιάτικα τα παράθυρα ορθάνοιχτα αλλά ακόμη και κρύες μέρες όπως η χτεσινή αν υπάρχουν υγρασίες άνοιξε μισή ωρίτσα τα παράθυρα να στεγνώσει το σπίτι. Δεν κρυώνει αλλά απεναντίας μετά με το που θα ανάψεις καλοριφέρ θα νοιώσεις τη ζέστη πολύ γρηγορότερα. Εκτός των άλλων υγρασία στο σπίτι έχει και μεγαλύτερους κινδύνους για την υγεία μας. Φυσικά δεν πήρα μέρος στη διαμάχη τους απλά το λέω μήπως υπάρχουν κάποιοι που σπάνια ή ποτέ δεν ανοίγουν παράθυρα και περιμένουν να έχουν στεγνό σπίτι ή να το στεγνώσουν με αφυγραντήρα. Το πατρικό μου, διαμέρισμα του 1970, στο οποίο δεν άνοιγα ακομα και για εβδομάδες (ειδικά το χειμώνα), δεν ειχα ποτέ προβλημα υγρασίας. Στο σπιτι που μένω τωρα, έχω να ανοιξω παράθυρο από τον Οκτώβριο, επισης δεν έχω θέμα υγρασίας. Στο προηγούμενο σπιτι που έμενα, αν δεν ειχα ανοιχτα τα παράθυρα και τις ντουλάπες, με 2-3 αφυγραντιρες ανοιχτους, 24 ωρες το 24ωρο ειχα σοβαρο θέμα. Ειναι καθαρά κατασκευαστικό το θέμα και ειναι ξεκάθαρα ευθύνη του ιδιοκτήτη (βασικά του κατασκευαστή ειναι που έβαλε φθηνά υλικά) Κανένα μερίδιο ευθυνης ο ενοικιαστης. Η υγρασία ειναι καθαρά κατασκευαστικο προβλημα, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε διαμερίσματα ή σπιτια που ειναι στο κέντρο πόλεων που δεν έχουν διπλα τους θάλασσα, ποτάμι, λιμνη κτλ. Και μάλιστα αν ο ιδιοκτήτης δεν συνεργάζεται για τη λυση τέτοιου προβληματος, μπορεις να το πας πολυ μακρυά νομικά. Δε παίζουν με την υγεία του κόσμου, ούτε μπορεις να έχεις παράθυρα ανοιχτά ολη την ημέρα τέτοια εποχή.
Nickr7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 οκ παιδια..περα απο μια ωρα το πρωι δεν μπορεις να εχεις συνεχεια ανοιχτα πλεον με τετοιο κρυο που εχει βγαλει κ με μικρο παιδι μεσα. Το προβλημα της υγρασιας που εχω ακομα δεν ειναι τοσο μεγαλο παρα μονο περιμετρικα των τοιχων του μπανιου,που πιστευω ακραδαντα οτι ειναι κατασκευαστικο λαθος,στους εσωτερικους τοιχους στο μπαλκονι και κτ φουσκωματα στο ταβανι στο υπνοδωματιο.. Το θεμα ειναι οτι ο τυπος πονταρει στο φιλοτιμο μου για να τα φτιαξω οπως εχω κανει κ με τοσα αλλα..Αλλα τωρα θα φαει πιστολι.και γερο μαλιστα και δεν εννοω στα ενοικια. Οσο αναφορα την θερμανση τα αιρ κοντισιον ειναι τα μοναδικα μεσα με τα οποια μπορουμε να ζεσταθουμε,μιας κ οταν το νοικιασα μου ειχε ξεκαθαρισει οτι πετρελαιο δεν βαζουν!!!
papoys1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Για την υγρασία χρειαζεται εκτος απο αερισμος ξεκαθαρα ΚΑΙ ήλιος, ζεστη. Και οι σπηλιές μια χαρα αερίζονται αλλα πεθαίνεις απο την υγρασία. Όσο χρησιμοποιείς κλιματιστικα το μονο που θα κάνεις είναι να εντεινεις το πρόβλημα. Χρειάζεσαι αμεσα διαφορετική πηγή θέρμανσης γιατί θα μουχλίασουν Οι σπηλιές υγραίνονται φυσικά και από μόνες τους. Τα σπίτια υγραίνονται από το ποσοστό υγρασίας του αέρα καθώς και από το σημείο που βρίσκονται. Δύο διαμερίσματα στην ίδια πολυκατοικία με την ίδια κατασκευή το ένα στο ισόγειο το άλλο στο 7ο όροφο έχουν διαφορετικά ποσοστά υγρασίας η οποία όσο ανεβαίνουμε πέφτει το ποσοστό της. Άρα αυτός στα χαμηλά χρειάζεται καθημερινά αερισμό του σπιτιού ενώ αυτός στον 7ο σπάνια μπορεί και ποτέ.
lightspeed Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Το πατρικό μου, διαμέρισμα του 1970, στο οποίο δεν άνοιγα ακομα και για εβδομάδες (ειδικά το χειμώνα), δεν ειχα ποτέ προβλημα υγρασίας. Στο σπιτι που μένω τωρα, έχω να ανοιξω παράθυρο από τον Οκτώβριο, επισης δεν έχω θέμα υγρασίας. Στο προηγούμενο σπιτι που έμενα, αν δεν ειχα ανοιχτα τα παράθυρα και τις ντουλάπες, με 2-3 αφυγραντιρες ανοιχτους, 24 ωρες το 24ωρο ειχα σοβαρο θέμα. Σοβαρά τώρα; Από τον Οκτώβριο; Το σπίτι πρέπει να αερίζεται κάθε μέρα και μάλιστα αρκετές φορές. Δεν υπάρχει λόγος να αερίζουμε με τις ώρες, 5-10 λέπτα τουλάχιστον 3 με 5 φορές τη μέρα κατά τους χειμερινούς μήνες.
pontez2 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Σοβαρά τώρα; Από τον Οκτώβριο; Το σπίτι πρέπει να αερίζεται κάθε μέρα και μάλιστα αρκετές φορές. Δεν υπάρχει λόγος να αερίζουμε με τις ώρες, 5-10 λέπτα τουλάχιστον 3 με 5 φορές τη μέρα κατά τους χειμερινούς μήνες. Nαι, απουσίαζα και δε χρειάστηκε.Τωρα Θα ανοίξω 5 λεπτάκια για την ανανέωση του αέρα και τέλος. Οκ ανοίγω κανα 10λεπτο το Σ.Κ. αλλά χωρις να ειναι δεδομένο. (το μπάνιο εντάξει ειναι σχεδόν πάντα ανοιχτο αλλά εκει ειναι άλλη περίπτωση) Το σπίτι αερίζεται και σε 3 λεπτάκια αν είναι διαμπερές και ανοιξεις τα παράθυρα. Αυτό, από το να ανοίγουμε με τις ωρες επειδη κάποιοι υποστηρίζουν πως έτσι θα αποφυγουμε την υγρασία, έχει διαφορά.
webparts Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Και όμως υπάρχουν περιπτώσεις που μερίδιο ευθύνης φέρει και ο ενοικιαστής. Γείτονάς μου είχε διαμάχη με τον ιδιοκτήτη για υγρασίες στο σπίτι. Σίγουρα το σπίτι είναι λίγο παλιό έχει τα προβληματάκια του τα οποία κάποιος που νοικιάζει ένα σπίτι τα βλέπει από την αρχή αλλά θα σου πω ότι σπάνια (να μην πω σχεδόν ποτέ) ακόμη και το καλοκαίρι έβλεπα ανοιχτά τα παράθυρα. Αλλο να εισαι κανίβαλος και να βρεχεις τα παντα χωρις να σφουγγαριζεις η να αεριζεις και αλλο να εχει θεμα με υγρασια το σπιτι. Εαν εισαι κανίβαλος πιθανοτατα θα εχεις αλλα προβληματα να σε απασχολουν,γιατι πιθανοτατα δεν προσεχεις γενικοτερα τιποτα στο σπιτι σε θεματα υγιεινης. Απορω με το θρασσος των ιδιοκτητων που αντι να κανουν το παγωνι απειλουν και τα φορτωνουν σε εσενα.
Anastasia siaki Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά καλημέρα και καλή χρονιά έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα νοίκιασα το σπίτι που μένω πριν τέσσερις μήνες Σεπτέμβριο το σπίτι απο την αρχή ήταν ένα χάλι τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά βέβαια δεν φαινόταν να έχει υγρασία αλλά δεν είχα άλλη λύση καθώς στην περιοχή δεν υπάρχουν σπίτια που να νοικιάζονται δυστυχώς όταν λοιπόν πήγα να το κλείσω ρώτησα την σπιτονοικοκυρά πότε θα είναι έτοιμο να το παραδώσει μου λέει ότι αυτή δεν το βάφει το σπίτι το αφήνει στην ευχέρεια του ενοικιαστή αυτή λέει έχει να το βάψει 10 χρόνια όντως το σπίτι ήταν παντού τρύπες από τους διάφορους ενοικιαστές που έμεναν κατά καιρούς και δεν το έφτιαχνε ποτέ τότε λοιπόν της είπα ότι θα το βάψω εγώ εσωτερικά και εξωτερικά αυτή όταν θα αρχίσει πάλι να ανοίγει ο καιρός συμφωνούμε λοιπόν κάνω αποδοχή στο taxisnet το συμβόλαιο και πάω και της βάζω ένα ενοίκιο στο καπάκι με παίρνει και μου λέει ότι λείπει η εγγύηση της λέω ποια εγγύηση αφού το σπίτι θα το βάψω εγώ να μην τα πολυλογω από την εγγύηση μου άφησε μόνο 100ευρω για να βάψω ένα σπίτι 110 τετραγωνικών πλήρωσα μαζί με χρώματα μαζί με εργατικά 300 και μπήκα στο σπίτι 20 Σεπτεμβρίου κάποια στιγμή αρχές Νοεμβρίου άρχισαν έντονες βροχές μιλάμε μέσα στο σπίτι πολύ κρύο και βλέπω και υγρασία παρότι έχω θέρμανση στο σπίτι εκείνες τις μέρες 24 ώρες το 24 Ώρο γιατί έχω μωρό 10 μηνών παρότι λοιπόν είχα θέρμανση το σπίτι δεν ζεσταίνεται με τίποτα δεν τολμώ δε να κλείσω λίγο την θέρμανση για οικονομία το σπίτι πάγος μέσα σε 10 λεπτά κάποια στιγμή η μικρή μου εμφάνισε βήχα πολύ έντονο την πρώτη που την πήγα παιδίατρο μας έδωσε ένα σιρόπι για το βήχα αφού όμως είδαμε ότι μετά από δύο εβδομάδες ο βήχας γινόταν χειρότερος πήγαμε πάλι παιδίατρο και η διάγνωση βρογχικό άσθμα και η πρώτη ερώτηση της παιδιάτρου έχετε υγρασία??? Ενημερώνω την σπιτονοικοκυρά και μου λέει ότι η ίδια δεν αναλαμβάνει τίποτα να κάνει γιατί έχει έξοδα και πληρώνει δάνειο αφού λοιπόν ήρθε η ώρα να δώσω το ενοίκιο του Δεκεμβρίου της κράτησα εκατό ευρώ να πάρω τα υλικά να κάνω μόνη μου μόνωση στην πλάκα μόλις είδε ότι έλειπαν 100 ευρώ έγινε ο Κάκος χαμός στο τηλέφωνο δεν ξέρω τι να κάνω της έδωσα τελικά τα εκατό ευρώ και μου έμειναν οι κουβάδες τις μονωσης
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 33 minutes ago, Anastasia siaki said: Παιδιά καλημέρα και καλή χρονιά έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα νοίκιασα το σπίτι που μένω πριν τέσσερις μήνες Σεπτέμβριο το σπίτι απο την αρχή ήταν ένα χάλι τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά βέβαια δεν φαινόταν να έχει υγρασία αλλά δεν είχα άλλη λύση καθώς στην περιοχή δεν υπάρχουν σπίτια που να νοικιάζονται δυστυχώς όταν λοιπόν πήγα να το κλείσω ρώτησα την σπιτονοικοκυρά πότε θα είναι έτοιμο να το παραδώσει μου λέει ότι αυτή δεν το βάφει το σπίτι το αφήνει στην ευχέρεια του ενοικιαστή αυτή λέει έχει να το βάψει 10 χρόνια όντως το σπίτι ήταν παντού τρύπες από τους διάφορους ενοικιαστές που έμεναν κατά καιρούς και δεν το έφτιαχνε ποτέ τότε λοιπόν της είπα ότι θα το βάψω εγώ εσωτερικά και εξωτερικά αυτή όταν θα αρχίσει πάλι να ανοίγει ο καιρός συμφωνούμε λοιπόν κάνω αποδοχή στο taxisnet το συμβόλαιο και πάω και της βάζω ένα ενοίκιο στο καπάκι με παίρνει και μου λέει ότι λείπει η εγγύηση της λέω ποια εγγύηση αφού το σπίτι θα το βάψω εγώ να μην τα πολυλογω από την εγγύηση μου άφησε μόνο 100ευρω για να βάψω ένα σπίτι 110 τετραγωνικών πλήρωσα μαζί με χρώματα μαζί με εργατικά 300 και μπήκα στο σπίτι 20 Σεπτεμβρίου κάποια στιγμή αρχές Νοεμβρίου άρχισαν έντονες βροχές μιλάμε μέσα στο σπίτι πολύ κρύο και βλέπω και υγρασία παρότι έχω θέρμανση στο σπίτι εκείνες τις μέρες 24 ώρες το 24 Ώρο γιατί έχω μωρό 10 μηνών παρότι λοιπόν είχα θέρμανση το σπίτι δεν ζεσταίνεται με τίποτα δεν τολμώ δε να κλείσω λίγο την θέρμανση για οικονομία το σπίτι πάγος μέσα σε 10 λεπτά κάποια στιγμή η μικρή μου εμφάνισε βήχα πολύ έντονο την πρώτη που την πήγα παιδίατρο μας έδωσε ένα σιρόπι για το βήχα αφού όμως είδαμε ότι μετά από δύο εβδομάδες ο βήχας γινόταν χειρότερος πήγαμε πάλι παιδίατρο και η διάγνωση βρογχικό άσθμα και η πρώτη ερώτηση της παιδιάτρου έχετε υγρασία??? Ενημερώνω την σπιτονοικοκυρά και μου λέει ότι η ίδια δεν αναλαμβάνει τίποτα να κάνει γιατί έχει έξοδα και πληρώνει δάνειο αφού λοιπόν ήρθε η ώρα να δώσω το ενοίκιο του Δεκεμβρίου της κράτησα εκατό ευρώ να πάρω τα υλικά να κάνω μόνη μου μόνωση στην πλάκα μόλις είδε ότι έλειπαν 100 ευρώ έγινε ο Κάκος χαμός στο τηλέφωνο δεν ξέρω τι να κάνω της έδωσα τελικά τα εκατό ευρώ και μου έμειναν οι κουβάδες τις μονωσης Βασικές οδηγίες για τη χρήση των σημείων στίξης 1
n4sleep Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Εγώ να πω σαν μηχανικός ότι όλα αυτά που διαβάζω πάνω είναι ευθύνη του ενοικιαστή! Και ας ακούγομαι ακραίος! 1ον) Όταν πας και νοικιάζεις σπίτι παίρνεις ένα ενεργειακό πιστοποιητικό (όπως όταν παίρνεις ψυγείο) που είναι υποχρεωτικό για να γίνει το συμβόλαιο. Όταν το πιστοποιητικό είναι Ε, Ζ, Η κλπ σημαίνει ότι το σπίτι είναι πρακτικά αμόνωτο. Άρα θα κάνει κρύο και θα καις πολλά για θέρμανση. Άρα το να γκρινιάζουμε μετά και να λέμε δεν ζεσταίνεται εύκολα και καίω πολύ είναι άτοπο αφού εν γνώση μας το νοικιάσαμε. 2ον) Ακόμα και ένα αμόνωτο σπίτι, αν αερίζεται επαρκώς (ΝΑΙ και το χειμώνα), για να φεύγει η υγρασία από μπάνιο ,μαγείρεμα, πλυντήρια και το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ που εκλύει υγρασία μέσω της εκπνοής, και αν ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ, δεν εμφανίζει υγρασία. Η υγρασία που αναφέρετε σε τοίχους, ντουλάπες, γωνίες είναι επειδή το σπίτι το διατηρείτε κρύο ανάβοντας ελάχιστα τη θέρμανση ή ανάβοντας μόνο συσκευές που ζεσταίνουν λίγες ώρες και τοπικά (βλέπε ηλεκτρικά καλοριφερ, αερόθερμα, θερμοπομπούς κλπ). Επίσης συνήθως δεν ανοίγουμε παράθυρα μετά το μπάνιο, ή επειδή είναι που είναι ψυγείο το σπίτι γιατί δεν ανάβουμε καλοριφέρ, σφραγίζουμε και τα παράθυρα να μην μπάζουν και δεν τα ανοίγουμε και καθόλου. ΟΠΟΤΕ είναι υπαιτιότητα του ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ... Πολύ λίγα σπίτια έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα αν γίνεται σωστή χρήση και θέρμανση. Άρα προκαλούμε εμείς τη ζημιά. Μάλιστα στη χώρα μας έχουμε λίγη υγρασία γιατί έχουμε λίγες βροχές (δεν μιλάω για γιάννενα κλπ). Οπότε η καραμέλα της υγρασίας πρέπει να σταματήσει. Είναι οι συνέπειες της κρίσης που μας έκαναν να ζούμε στους 15 βαθμούς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα