Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόκειται για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που αφορούσε ΔΕ και ΠΕ/ΤΕ πληροφορικής

Έχει 2 βδομάδες που βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα κι ακόμα δεν μπορούν να εκδώσουν συστατικά σημειώματα από τον ΟΑΕΔ, έτσι μου λένε τουλάχιστον εμένα όσες φορές επικοινώνησα μαζί τους.

Υπάρχει κάποιος άλλος που να είναι στους επιτυχόντες ή να γνωρίζει κάποιον; Βρίσκεται στην ίδια κατάσταση ή έχει ξεκινήσει;

Δημοσ.

Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω.Σημερα μου ειπαν οτι βγηκαν οι κωδικοι για καποια ατομα αλλα και παλι δεν εχουν τα συστατικά σημειώματα ωστε να τους στειλουν για δουλεια.

Δημοσ.

οχι για ολους αναλογα με τον φορεα, οπως και να χει πρεπει να επικοινωνησει ο καθε επιτυχοντας με τον οαεδ για λεπτομερειες

Δημοσ.

Μετα το ποτο το τσιγαρο και τα ναρκωτικα το νεο θεμα ειναι τα πρεζονια των 5μηνων/συμβασεων κτλ κτλ.

Οχι οτι φταινε οι ανθρωποι που μπλεκουν αλλα κυριως οι εμποροι πασης φυσεως "ελπιδας"...

• Like 1
Δημοσ.

φιλε jimis888 οταν λες αναλογα τον φορεα τι εννοεις?σε ρωταω γτ εγω πηρα πριν λιγο τον οαεδ (Τρικαλα Θεσσαλιας) και μου ειπαν πως ακομα δεν τους ηρθαν οι συστατικες επιστολες και αμεσως μετα πηρα Αθηνα τους ειπα απο που τηλεφωνω και ειπαν οτι εχουν ερθει επιστολες αλλα μονο για καποιους φορεις.Αντε βγαλε ακρη....

Δημοσ.

nikos0908 δεν έχουν στείλει όλοι οι φορείς τους αντίστοιχους κωδικούς στον ΟΑΕΔ για να μπορέσει αυτός εν συνεχεία να δώσει τις συστατικές επιστολές!

Στον ΟΑΕΔ Πάτρας έγινε κάτι άλλο!!

Κάποιοι επιτυχόντες μόλις πήραν την συστατική επιστολή και πήγαν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά στον φορέα, ο φορέας πήρε τα δικαιολογητικά με πρωτόκολλα κλπ κλπ και τους ανακοίνωσε ότι σε 20 μέρες κλείνουν!( έχει αποφασιστεί ο φορέας αυτός να κλείσει και παρόλα αυτά ζητούσαν άτομα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...