sofota7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα σε ολους.Θα ηθελα τη βοηθεια σας (γιατι ειμαι κ λιγο αρχαριος).Το προβλημα μου ειναι το εξης.Το τελευταιο καιρο ο υπολογιστης μου εκει που π.χ. εβλεπα μια ταινια μου εμφανιζε μια μπλε οθονη με κατι κινεζικα και εκανε επανεκινηση απο μονος του.Ετσι απο την τελευταια φορα που συνεβει αυτο δε μπορει να μπει στην επιφανεια εργασιας και μου εμφανιζει μαυρη οθονη και ενα error windows/system.dll καπως ετσι δε θυμαμαι ακριβως.στο σκληρο μου εχω καποια σημαντικα πραγματα οπως φωτογραφιες μιας ζωης!ειχα κανει backup τα αρχεια σε αλλο σκληρο αλλα το νεο pc μου τα βγαζει σαν συντομευση κ δε τα ανοιγει.Το κακο ειναι οτι βρισκομαι Ολλανδια και μου ζητανε τρελλα φραγκα για ενα απλο μπακ απ.τι πρεπει να κανω ωστε να αποκτησω τα αρχεια μου απο το παλιο σκληρο δισκο?Σας ευχαριστω εκ των προτερων
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δοκίμασε αρχικά αν εχεις το cd των windows να κανεις ενα repair μηπως και μπει παλι. Απο εκει και πέρα αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βγάλεις τον δίσκο να τον κανεις εξωτερικό με καποια θήκη η να τον βάλεις σαν εσωτερικό σε καποιο αλλο pc (σαν 2ο) και με το ontrack easy recovery να προσπαθήσεις να κανεις ανάκτηση. Να ξέρεις μονο πως αν το πρόβλημα ειναι ο δίσκος και εχει μεγάλη ζημιά και τα αρχεία που θα πάρεις μπορει να μην ανοίγουν ολα επειδη εκεινο το μέρος στον δίσκο που βρίσκονταν τα αρχεία εχει πρόβλημα
sofota7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Σε ευχαριστω για την απαντηση σου!Τα windows μου τα ειχε περασει καποιος αλλος και ετσι δεν εχω to revovery cd.Θα δοκιμασψ τωρα τον αλλο τροπο που μου ειπες.Οπως σου ειπα δεν το κατεχω και πολυ.Οοτε εβγαλα το σκληρο τωρα θα το συνδεσω στον αλλο και μετα τι πρεπει να κανω? να κατεβασω το ontrack easy recovery?
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δεν χρειάζεται το recovery cd μπορεις να δοκιμάσεις οποιοδήποτε cd απο τα 7 αν εχεις , απο εκει και πέρα ναι πρέπει να κατεβάσεις το συγκεκριμένο πρόγραμμα (ontrack easy recovery)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα