Προς το περιεχόμενο

Blackberry Q5 222 euro e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το BB10 δεν έχει κάποια σχέση με το android, το ότι μπορεί να τρέχει κάποιες εφαρμογές android δεν το καθιστά ανδροειδές. Ούτε το linux που μπορεί να τρέχει κάποιες εφαρμογές windows είναι windowειδές

εχεις δικιο, :-)

το ειπα υπεραπλοποιητικα για τον ακη μωρε να νιωσει

πως ειναι φιλικο to os10 σανατανε ανδροειδες

με τρωει η τσεπη παιδια..

περιμενω να βγαλει το ζ10,ή το χτυπαω,ιδου το ερωτημα :-)

Δημοσ.

Πριν 2-3 crazy sundays είχε βάλει και το Ζ10 στα 246!!Προσωπικά θα περιμένω να ξαναβάλει το Ζ10!Καλή περίπτωση πάντως η συγκεκριμένη προσφορά!

Ήταν 3G;

Έγω είχα πάρει το Ζ10 από Amazon UK στα 200eu 4G.

Δημοσ.

εχεις δικιο, :-)

το ειπα υπεραπλοποιητικα για τον ακη μωρε να νιωσει

πως ειναι φιλικο to os10 σανατανε ανδροειδες

με τρωει η τσεπη παιδια..

περιμενω να βγαλει το ζ10,ή το χτυπαω,ιδου το ερωτημα :-)

και εγώ φίλε έχω ένα σχετικό προβληματισμό αλλά μάλλον θα περιμένω για το Ζ10.

Ήταν 3G;

Έγω είχα πάρει το Ζ10 από Amazon UK στα 200eu 4G.

Απο amazon ή απο resseler το πήρες στα 200€? Πόσο πήγαν τα μεταφορικά?

Δημοσ.

Απο amazon ή απο resseler το πήρες στα 200€? Πόσο πήγαν τα μεταφορικά?

Από Amazon όλα μέσα 194.75eu ήταν.

Στα πόσα euros θέλετε να αγοράσετε το Ζ10;

Δημοσ.

Το πληκτρολόγιο του Q5 ειναι ό,τι χειρότερο έχει βγει σε Blackberry.

Το Ζ10 είναι μονόδρομος στα χρήματα αυτά.

Ακόμα και ως πρώτη επαφή με την πλατφόρμα OS 10 το θεωρώ κακή επιλογή.

Στον τομέα αυτό το 9900 φαίνεται να είναι εξεπέραστο.

Τώρα αυτό για τις εφαρμογές, το προφίλ του χρήστη Blackberry δεν είναι εκείνου που αλλάζει τα apps σαν τα πουκάμισα και την ψάχνει πολύ.

Εξ ου και η επανάσταση των χρηστών/fan boys των ΒΒ γιατί τώρα θα μπορούν να έχουν κάτι που τόσα χρόνια το AppWorld δεν τους παρείχε.

Με τα χρήματα αυτά μπορεί κανείς να προμηθευτεί εξαιρετικές Android & Windows Phone 8 συσκευές.

Sent from my iPhone

Δημοσ.

Σε κάθε θέμα σχετικό με την BB τα ίδια λες.. Κολλάς στα apps (που στην τελική εκτός άμα είσαι παιδί, δεν σε νοιάζει) και προτείνεις κάτι άλλο. Γιατί κάνεις τον κόπο να ποστάρεις;

Εξαιρετικό και Android δεν πάνε μαζί..

Δημοσ.

<p>Σε κάθε θέμα σχετικό με την BB τα ίδια λες.. Κολλάς στα apps (που στην τελική εκτός άμα είσαι παιδί, δεν σε νοιάζει) και προτείνεις κάτι άλλο. Γιατί κάνεις τον κόπο να ποστάρεις;</p> <p> </p> <p>Εξαιρετικό και Android δεν πάνε μαζί..</p>

Αν έχεις κάτι προσωπικό με εμένα ή με όσους δεν προτείνουν ΒΒ,

στείλε μας pm, άνοιξε ένα blog ξέρω 'γω...

Στην παρούσα φάση βοηθάμε κάποιον να κατανοήσει πως το Q5 είναι το χειρότερο BB OS 10 smartphone. Απλό.

Sent from my iPhone

Δημοσ.

Από Amazon όλα μέσα 194.75eu ήταν.

Στα πόσα euros θέλετε να αγοράσετε το Ζ10;

Εξαιρετικά καλή η τιμή για αυτό το κινητό νομίζω οτι με αυτά τα λεφτά δεν έχει καλύτερο (και δεν εννοώ για non branded κινεζιες κτλ). Σε αυτη τη τιμή δεν αξίζει να εκμεταλλευτεί κανείς και την τυχόν επιδότηση που πιθανός κάποιος να έχει, αφού επιδότηση πλέον κάνουν μόνο για 18 μηνα και 24 μηνα συμβόλαια (μη σου πώ καλύτερα καρτοκινητό με τις προσφορές που όλο και βγάζουν). Θα βάλω prιce alert στο amazon.

• Like 1
Δημοσ.

Εξαιρετικά καλή η τιμή για αυτό το κινητό νομίζω οτι με αυτά τα λεφτά δεν έχει καλύτερο (και δεν εννοώ για non branded κινεζιες κτλ). Σε αυτη τη τιμή δεν αξίζει να εκμεταλλευτεί κανείς και την τυχόν επιδότηση που πιθανός κάποιος να έχει, αφού επιδότηση πλέον κάνουν μόνο για 18 μηνα και 24 μηνα συμβόλαια (μη σου πώ καλύτερα καρτοκινητό με τις προσφορές που όλο και βγάζουν). Θα βάλω prιce alert στο amazon.

Μιλάω με το Amazon εδώ και 3 μήνες τώρα (chat & email) αλλά από ότι κατάλαβα το Αγγλικό δεν σκοπεύει να το ξαναπρομηθευτεί..

Δημοσ.

κι εγω ενω ζ10,q10,εχω πιασει κ περιμενα rice drop,

το q5 πουθενα δεν εχω δει..

φοβαμαι μην δεν εχει ανετα πλήκτρα .. :huh:

κλασσικα τα πλαισια κλπ καταστηματα bb πουθενα..

ενω ειναι σοβαρα vfm πια!!!! :-)

κ εντυπωσιακα καλα στην χρηση τους,σε οσες εφαρμογες

έτρεξα..

Δημοσ.

Μιλάω με το Amazon εδώ και 3 μήνες τώρα (chat & email) αλλά από ότι κατάλαβα το Αγγλικό δεν σκοπεύει να το ξαναπρομηθευτεί..

Δεν το βίαζομαι, οπότε θα περιμένω λίγο ακόμα, άλλωστε μπορεί να το βάλει καμία προσφορά κανενας reseller με την υπηρεσία dispatch & sold by amazon όπου τα προϊόντα αποθυκεύονται και αποστέλλνονται (και επιστρέφονται) απο την ίδια την amazon. ίδωμεν....

Δημοσ.

Θα σας το πιο απλα, προσφατα εψαχνα τηλεφωνο με qwerty, BB δεν κοιταγα καθολου, πρωτον γιατι δεν εχουν πληθωρα εφαρμογων, ειδικα αυτες που εχουν περαση, και δευτερον τα χαρακτηριστικα τους δεν ηταν τοσο μιντια (καμερες, ραδιο κτλ)... Τελικα κατεληξα σε Droid 3, αν ηξερα οτι τα BB θα επερναν εφαρμογες αννροηντ θα τα κοιταζα σοβαρα, και ας μην ειχαν το ιντερφεης, οι εφαρμογες με ενδιαφερουν, ισα ισα προτιμω τα πιο τηλεφωνα απο τα μικρα ιντερνετ ταμπλετ... Οποτε απο αυτην την γωνια τα χαρακτηριζω καλη περιπτωση, για καποιον που θελει qwerty  οι επιλογες ειναι ελαχιστες, μας εχουν φαει τα φουλ τατς και οι λοιπες βλακειες της απλ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...