zanskou Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 To πολύ γνωστό και ιδιαίτερα δημοφιλές πληκτρολόγιο Swiftkey, το οποίο τιμά μεγάλη μερίδα των κατόχων Android συσκευών έρχεται πλέον και στο iOS (κατά κάποιο τρόπο τουλάχιστον μέσω της εφαρμογής Swiftkey Note.H εν λόγω εφαρμογή, όπως άλλωστε προδίδει και το όνομά της, στοχεύει στο να βοηθήσει το χρήστη να κρατήσει σημειώσεις, και συνοδεύεται από το γνωστό πληκτρολόγιο το οποίο όσο περισσότερο χρησιμοποιείται τόσο πιο ακριβές είναι στις λέξεις που προβλέπει/προτείνει στο χρήστη. Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε πως το πληκτρολόγιο αυτό οποία έως και 3 προβλέψεις για την λέξη που πληκτρολογεί ο χρήστης, ενώ "θυμάται" τις λέξεις που γράφετε συνήθως έτσι ώστε να επιταχύνει τη διαδικασία της πληκτρολόγησης. Κλείνοντας, ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι μπορεί να συνδεθεί και με το Evernote ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως το πληκτρολόγιο Swiftkey είναι διαθέσιμο μόνο στο περιβάλλον της εφαρμογής καθώς η Apple δεν επιτρέπει την αντικατάσταση του stock πληκτρολογίου του iOS. Site: Techspot
mad_apo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Κατι τετοια προγραμματα σε iOS ειναι απλα μουφα. 2
Drop_Dead Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 "το πληκτρολόγιο Swiftkey είναι διαθέσιμο μόνο στο περιβάλλον της εφαρμογής καθώς η Apple δεν επιτρέπει την αντικατάσταση του stock πληκτρολογίου του iOS."Lets name it useless! 3
qsis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Κατι τετοια προγραμματα σε iOS ειναι απλα μουφα.Αυτό που είναι μούφα είναι ότι δε μπορείς να αλλάξεις πληκτρολόγιο στο ios, απορώ πώς γράφουν με αυτό που έχουν 13
Meraklis56 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Τόσο ντόρος για χρήση άλλου πληκτρολογίου σε 1 εφαρμογή; Χάνω κάτι; 5
arxangelos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 στο ανδροιδ ειναι πολυ χρηστικο εμενα με βολευει πολυ γτ εχει ολες τις γλωσσες και ορθογραφια και ολα
adi32 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δεν εγραφα ποτε μηνυματα στο κινητο Με αυτο βολευτηκα μια χαρα μιας και τα γραφει σχεδον μονο του σε χρονο 0
ninos22 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Qsis εγώ απορώ πως γράφουν αυτοί που έχουν android. 6
Nix Pixel Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Διάβασα τον τίτλο και λέω, "τι στο καλό, επέτρεψε η Apple να κάνουν έστω και μια αλλαγή οι χρήστες του iOS χωρίς την αδειά της;" Μετά, διάβασα το περιεχόμενο και ησύχασα. 10
Nix Pixel Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Qsis εγώ απορώ πως γράφουν αυτοί που έχουν android. Γράφουν με όποιο πληκτρολόγιο θέλουν και έχουν πλήρη ελευθερία να αλλάξουν όποτε τους κάνει κέφι. Στο iOS πάλι γράφεις με ότι σου πει η "μαμά". Swiftkey note: Επειδή θέλουμε να είμαστε in πρέπει να βγάλουμε μια εφαρμογή και για το iOS, αλλά με τα τόσα κλειδώματα της Apple δεν μπορούμε, οπότε βγάζουμε κάτι άχρηστο. iOS: Ίσες ευκαιρίες κι επιλογές για χρήστες και developers. 2
qsis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Qsis εγώ απορώ πως γράφουν αυτοί που έχουν android.Από Τ9 και swype μέχρι να μιλάς Ελληνικά και να σε καταλαβαίνει τέλεια, διαλέγεις και παίρνεις. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές Και φυσικά όλα αυτά με μερικά από τα καλύτερα λεξικά που υπάρχουν, σε οποιαδήποτε συσκευή θες όσο φθηνή και ταπεινή κι αν είναι Παρεπιπτόντως εγώ αυτό το μήνυμα το απήγγειλα, γιατι βαριόμουν να γράψω 10
ninos22 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ ποτε δεν χρειάστηκα κάτι παραπάνω απο το λεξικό που προσφέρει η apple. Αν κάποιος χρήστης με συσκευή apple χρειάστηκε ας μας γράψει την εμπειρία του. 1
qsis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Και πριν το iPhone θα μπορούσε να πει κανείς ότι δε χρειαζόμασταν touch,apps και store αλλά τελικά να που χρειαζόμαστε Λέγεται εξέλιξη και ανταγωνισμός 6
planelover Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Να ρωτήσω, αφού μπορούμε να έχουμε το Emoji σαν ξεχωριστό keyboard, γιατί δεν γίνεται με τον ίδιο τρόπο να έχουμε και Swiftkey?
Nix Pixel Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ ποτε δεν χρειάστηκα κάτι παραπάνω απο το λεξικό που προσφέρει η apple. Αν κάποιος χρήστης με συσκευή apple χρειάστηκε ας μας γράψει την εμπειρία του. Καλά, και να χρειαζόσουν... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα