Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To πολύ γνωστό και ιδιαίτερα δημοφιλές πληκτρολόγιο Swiftkey, το οποίο τιμά μεγάλη μερίδα των κατόχων Android συσκευών έρχεται πλέον και στο iOS (κατά κάποιο τρόπο τουλάχιστον μέσω της εφαρμογής Swiftkey Note.H εν λόγω εφαρμογή, όπως άλλωστε προδίδει και το όνομά της, στοχεύει στο να βοηθήσει το χρήστη να κρατήσει σημειώσεις, και συνοδεύεται από το γνωστό πληκτρολόγιο το οποίο όσο περισσότερο χρησιμοποιείται τόσο πιο ακριβές είναι στις λέξεις που προβλέπει/προτείνει στο χρήστη.

Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε πως το πληκτρολόγιο αυτό οποία έως και 3 προβλέψεις για την λέξη που πληκτρολογεί ο χρήστης, ενώ "θυμάται" τις λέξεις που γράφετε συνήθως έτσι ώστε να επιταχύνει τη διαδικασία της πληκτρολόγησης.

Κλείνοντας, ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι μπορεί να συνδεθεί και με το Evernote ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως το πληκτρολόγιο Swiftkey είναι διαθέσιμο μόνο στο περιβάλλον της εφαρμογής καθώς η Apple δεν επιτρέπει την αντικατάσταση του stock πληκτρολογίου του iOS.

Link.png Site: Techspot

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

"το πληκτρολόγιο Swiftkey είναι διαθέσιμο μόνο στο περιβάλλον της εφαρμογής καθώς η Apple δεν επιτρέπει την αντικατάσταση του stock πληκτρολογίου του iOS."

Lets name it useless!

• Like 3
Δημοσ.

Κατι τετοια προγραμματα σε iOS ειναι απλα μουφα.

Αυτό που είναι μούφα είναι ότι δε μπορείς να αλλάξεις πληκτρολόγιο στο ios, απορώ πώς γράφουν με αυτό που έχουν
  • Like 13
Δημοσ.

Δεν εγραφα ποτε μηνυματα στο κινητο

Με αυτο βολευτηκα μια χαρα μιας και τα γραφει σχεδον μονο του σε χρονο 0

Δημοσ.

Διάβασα τον τίτλο και λέω, "τι στο καλό, επέτρεψε η Apple να κάνουν έστω και μια αλλαγή οι χρήστες του iOS χωρίς την αδειά της;"

Μετά, διάβασα το περιεχόμενο και ησύχασα.

• Like 10
Δημοσ.

Qsis εγώ απορώ πως γράφουν αυτοί που έχουν android.

Γράφουν με όποιο πληκτρολόγιο θέλουν και έχουν πλήρη ελευθερία να αλλάξουν όποτε τους κάνει κέφι.

Στο iOS πάλι γράφεις με ότι σου πει η "μαμά". :)

Swiftkey note:

Επειδή θέλουμε να είμαστε in πρέπει να βγάλουμε μια εφαρμογή και για το iOS, αλλά με τα τόσα κλειδώματα της Apple δεν μπορούμε, οπότε βγάζουμε κάτι άχρηστο.

iOS: Ίσες ευκαιρίες κι επιλογές για χρήστες και developers. :D

• Like 2
Δημοσ.

Qsis εγώ απορώ πως γράφουν αυτοί που έχουν android.

Από Τ9 και swype μέχρι να μιλάς Ελληνικά και να σε καταλαβαίνει τέλεια, διαλέγεις και παίρνεις. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές

Και φυσικά όλα αυτά με μερικά από τα καλύτερα λεξικά που υπάρχουν, σε οποιαδήποτε συσκευή θες όσο φθηνή και ταπεινή κι αν είναι

Παρεπιπτόντως εγώ αυτό το μήνυμα το απήγγειλα, γιατι βαριόμουν να γράψω

• Like 10
Δημοσ.

Εγώ ποτε δεν χρειάστηκα κάτι παραπάνω απο το λεξικό που προσφέρει η apple. Αν κάποιος χρήστης με συσκευή apple χρειάστηκε ας μας γράψει την εμπειρία του.

• Like 1
Δημοσ.

Και πριν το iPhone θα μπορούσε να πει κανείς ότι δε χρειαζόμασταν touch,apps και store αλλά τελικά να που χρειαζόμαστε

Λέγεται εξέλιξη και ανταγωνισμός ;)

• Like 6
Δημοσ.

Να ρωτήσω, αφού μπορούμε να έχουμε το Emoji σαν ξεχωριστό keyboard, γιατί δεν γίνεται με τον ίδιο τρόπο να έχουμε και Swiftkey? 

Δημοσ.

Εγώ ποτε δεν χρειάστηκα κάτι παραπάνω απο το λεξικό που προσφέρει η apple. Αν κάποιος χρήστης με συσκευή apple χρειάστηκε ας μας γράψει την εμπειρία του.

Καλά, και να χρειαζόσουν...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...