xtrim Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Εγω και android που ειχα δε την ειχα κατεβασει, οποτε δε με νοιαζει καθολου το συγκεκριμενο θεμα. Δεν ειναι δικαιολογια ειναι καποια συγκεκριμενα γεγονοτα. Η apple δε θελει παρεμβολες στο λειτουργικο της, και καλα κανει. Βλεπουμε το ios να χει διατηρηςει τα χαρακτηριςτικα του ανεπαφα ποςα χρονια τωρα. Εμενα προσωπικα αυτο δε με ενοχλει. Αν καποιον τον ενοχλει, αν στην προκειμενη του ειναι τοσο σημαντικη η εφαρμογη αυτη, απλα δεν αγοραζει apple. Το να κραζουμε την εταιρια δεν εχει απολυτως κανενα νοημα, υπαρχουν παρα πολυ ανθρωποι στον κοσμο που ειναι ευχαριστημενοι απο τα προιοντα της & αλλοι που δεν ειναι. Αυτοι μπορουν απλα να μη τα αγορασουν. Γεγονός είναι μόνο το ότι η εταιρία απαγορεύει να γίνεται κάτι τέτοιο. Το γιατί είναι η δικαιολογία που βρίσκουν οι χρήστες, δεν είναι γεγονός. Θα μπορούσε να δίνει τη δυνατότητα να γίνεται εγκατάσταση εφαρμογών από τρίτους πιο ελεύθερα (πχ. σε ξεχωριστό section του app store), αλλά με την προειδοποίηση ότι δεν ευθύνεται για τυχόν "παρενέργειες" ή με άλλου είδους επιβαρύνσεις, μιας και σε αυτό είναι πρώτη. Άρα ουσιαστικά είναι αδικαιολόγητο να μην το κάνει. Δε συμφωνώ με όσους κατηγορούν ή "κράζουν" την εταιρία (και την κάθε εταιρία) για τις επιλογές της, απλά δεν την υποστηρίζω γιατί ιδεολογικά είμαι αντίθετος, αλλά και από άποψη λειτουργικότητας και αξιοπιστίας, καθώς το έχω δοκιμάσει. Ο καθένας ξέρει τι αγοράζει και σε τι μπλέκεται με την αγορά ενός προϊόντος (αν όχι, τότε κακώς παίρνει αυτό που παίρνει). Αλλά το να θυσιάζει η κάθε εταιρία τις εναλλακτικές επιλογές για κάθε χρήστη με προφάσεις αυτού του τύπου, νομίζω ότι είναι από υπερβολικό έως απαράδεκτο. Και ναι, πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν συμβιβασμούς μόνο και μόνο επειδή κοιτούν ευνοϊκά μία εταιρία έναντι άλλων, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχουν και το δικαίωμα να στερούν από τους υπόλοιπους τις επιλογές εξατομίκευσης για κάτι που χρησιμοποιούν καθημερινά και για κάθε σκοπό.
ektor7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ευτυχως που η apple προσεχει τι μπαινει στη συσκευη και την κρατα ανεπαφη ωστε ο χρηστης να μη σιχτιριζει οπως συμβαινει με τα lags που εχουν τα android. 100# ταχυτητα , αποκριση και smooth . Σ οποιον δεν αρεσουν αυτα μπορει απλα να μην επιλεξει iphone. Κατα τ αλλα για οσους θελουν να ψαχτουν υπαρχει και το jailbreak. Ειπαμε. Το συνεχες κραξιμο σε μια εταιρια εχει καταντησει ακρως κουραστικο. Get over it Αν σκεφτεται οπως λες το χρηστη και να θελει να το διαφυλαξει απο τυχον ασυμβατοτητες και προβληματα,θα επρεπε να του τα παρεχει ολα τα ΚΥΡΙΑ features που υπαρχου αυτη τη στιγμη στον default keyboard της! Αυτο ισχυει οχι μονο για την apple,αλλα και για τη ms για τα wp και windows8! Ελεος ειναι στοιχειωδες δυνατοτητα αυτη,δεν ειναι κατι το extreme,οπως ηταν οταν πρωτοεμφανιστηκε!!!
haHa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) O ορισμος των τυφλων fanboys. Θελουν να μεινουν με το αργο και δυσχρηστο πληκτρολογιο αντι να επιθυμουν να ενσωματωσει η apple την τεχνολογια του swiftkey για να γραφουν πολυ πιο γρηγορα. Η blackberry ηρθε σε συμφωνια με το swiftkey και ενσωματωσε τις εξαιρετικες προβλεψεις του στα blackberry κινητα, ωστε οι χρηστες να γραφουν πολυ πιο γρηγορα και να εχουν ενα πιο ευχρηστο πληκτρολογιο. Το ιδιο εκανε και η samsung για τo samsung s4 και πιθανως και αλλα android κινητα της. Για τα υπολοιπα android κινητα , πρεπει να το αγορασεις. Λυσεις για να μην χρησιμοποιουν οι χρηστες δυχρηστα,αργα πληκτρολογια υπαρχουν, εκτος απο το ios και τα wp που οι χρηστες δεν εχουν αλλη επιλογη απο το δυσχρηστο και αργο default πληκτρολογιο. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2014 από haHa 1
K850stratos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Το καλύτερο πληκτρολόγιο με διαφορά ,το λειτουργώ στο sII μου!
adi32 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 4 σελιδες διαμαχης γιατι βγηκε μια εγαρμογη για ios
nickelodeon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό κατάλαβες εσύ? ΟΚ. Μια φώτο από το 9gag για να γελάσουμε και λίγο.
qsis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δε το χρησιμοποιω,απλα ηξερα οτι υπαρχει μια τετοια δυνατοτητα! Παντως ειναι ειναι μεγαλο φαουλ,για τα υπολοιπα λογισμικα που δεν εχουν μια τετοια δυνατοτητα,ασχετα αν καποιους δεν τους βολευει ή οχι! δουλεύει πολύ καλά το "swype" του στοκ android , έστω και αν το κανονικό swype δουλεύει καλύτερα, απλά είναι ακόμα φτωχό το ελληνικό λεξικό σε σχέση με άλλα που έχει το play store αλλά αν το θες μόνο για αγγλικά είναι σχεδόν τέλειο
ektor7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 δουλεύει πολύ καλά το "swype" του στοκ android , έστω και αν το κανονικό swype δουλεύει καλύτερα, απλά είναι ακόμα φτωχό το ελληνικό λεξικό σε σχέση με άλλα που έχει το play store αλλά αν το θες μόνο για αγγλικά είναι σχεδόν τέλειο Δε με βολεύει αυτος ο τροπος γραφη,γι’αυτο δεν ασχοληθιηκα περεταίρω! Παντως είναι must δυνατοτητα για ολα τα touch keyboard!
Vice Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 To Swiftkey δεν παιζεται.... Ειναι απο τις λιγες εφαρμογές που μου λειπουν απο android. Του Ios καλό ειναι αλλά η πρόγνωση σπάει μπάλες
allure_boy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Άλλη μια γελοία επιλογή της apple. Να νομίζει οτι αυτή ξέρει καλύτερα απο τον καθένα τι τον βολεύει. Αλλά αφού με αυτή τη νοοτροπία πουλάει γιατί να αλλάξει; Ας βγούν τώρα όλοι όσοι δεν εχουν πιάσει ποτέ άλλο κινητό (δηλαδή android) στα χέρια τους να μας πουν πόσο φανταστικές και υπερ-καταπληκτικές είναι οι stock εφαρμογές του ios που δεν χρειάζονται τίποτα άλλο.... Μια συμβουλή στα apple fanboys: δοκιμάστε το swype. Μετά θα κλαίτε τα λεφτά που δώσατε για το ...φρούτο. δεν ειμαι μπου φαν τηε αππλ αλλα τεχνολγικα αγαπητη μου δεν υπαρχει. ειναιαξεπεραστο πολυ μπροστα απο αντροιτ.
ramarg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 αν και το πληκτρολογιο του 7 οπως και καθε αλλου ios δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα και οτι πρεπει για μενα,το swiftkey ειναι πολυ καλη δυνατοτητα...αν ενσωματωθει στην εφαρμογη sms/imessage,safari,youtube,mail δεν χρειαζομαστε κατι αλλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα