stelkr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Τα λεει ολα ο τιτλος. Θελω να παρω λαπτοπ κ μπορω να διαθεσω μεχρι και 1100 ευρω! Θα ηθελα να δω τις προτασεις σας. Ευχαριστω εκ των προτερων!
stelkr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Οχι για τρελο γκειμινγκ αλλα ουτε και για σκετη απλη χρηση. Να εχει πολυ καλες επιδοσεις θελω, να μν κολλαει, να μν υπερθερμενεται, να εχει καλη αναλυση στην οθονη και να αντεξει για αρκετουτσικα χρονια(παντα σε λογικα πλαισια). Θα δωσω αρκετα λεφτα και γιαυτο εχω αρκετες απαιτησεις!
kargo130 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μια καλη προταση ειναι αυτη που εβαλε αλλος χρηστης πριν λιγο , σε πιο χαμηλη τιμη http://www.skroutz.gr/s/4378849/Dell-Inspiron-5521-i7-3537U-8GB-1TB-Linux.html αλλα και αυτο που ειναι κομπλε http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909602
stelkr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Ο ASUS μου φαινεται αρκετα καλος!!! Ωραια επιλογη! Kαι αλλες προτασεις ειναι ευπροσδεκτες παιδια!
kargo130 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Ο Αsus ειναι πληρης με μονο θεμα οτι δεν εχει ssd και win.
fsbmaniac Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Καταρχην για το ποσο που διαθετεις το ευρος μιας συσκευης που να μην κολλαει και να εχει αξιοπρεπεις δυνατοτητες γραφικων ειναι απο 550-1100. Δηλαδη θελω να πω πως και ενα λαπτοπ 600 ευρω με ενα laptop 1100 ευρω πολυ πιθανων να σου προσφερουν την ιδια αποκριση σε αυτο που ζητας. Επειδη εισαι ανετος με τα χρηματα ΜΗΝ κανεις το λαθος και παρεις φορητο χωρις ssd και full hd οθονη. Ο ssd ειναι το Α-Ω πλεον στην αποκριση και στα κολληματα και η full hd αναλυση απλα υπεροχη στις 15-16 ιντσες. Τι να το κανεις να εχεις i7 cpu και να εχεις εναν σκληρο 1ΤΒ ο οποιος πραγματικα σερνεται σε σχεση με τους ssd. Ενα αλλο κομματι ειναι η εγγυηση. Και παλι προσωπικα σου προτεινω να μην πας σε οτιδηποτε αλλο απο Lenovo και Dell . Επειδη η Ελληνικη αγορα δεν σου δινει πολλες επιλογες με ssd παραυτα μπορεις εδω να δεις μηχανηματα με φοβερα specs και ο μονος συμβιβασμος οτι θα πρεπει εσυ προσωπικα να αλλαξεις εναν σκληρο δισκο και να βαλεις εναν αξιοπιστο samsung evo ssd . http://www.skroutz.gr/c/25/laptop/f/342276_342278/%CE%91%CF%80%CF%8C-15-51-%CE%AD%CF%89%CF%82-15-9-%CE%AF%CE%BD%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82-1920x1080.html Καποια εχουν onboard καρτα γραφικων.
kargo130 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δικιο εχεις και εγω προοσωπικα στο Dell θα πηγαινα με προσθηκη SSD + original win και με τη καλη εγγυηση dell εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Απο προσωπικη εμπειρια τα asus δεν ειναι κακα και το συγκεκριμενο εχει και καλη καρτα γραφικων για ενδεχομενο gaming
fsbmaniac Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Καθόλου κακα δεν τα λες αλλα απο εγγυηση...δεν ειναι και τα ποιο ενδεδειγμενα. Σιγουρα ομως ειναι πιο λεπτα και κομψα απο τα υπολοιπα. Τα lenovo παντως σε θεματα θορυβου ψυξης αξιοπιστιας εχουν ξεφυγει ακομα και στις χαμηλες τιμες. Σε οσους εχω προτεινει που λογω του χωρου εργασιας μου ειναι αρκετα ατομα ουτε ενας δεν ειχε προβλημα και επειδη εχω ανοιξει αρκετα απο τα καινουρια για αναβαθμιση ή και για καθαρισμο ειναι εξαιρετικα μηχανηματα πολυ ευκολα αναβαθμισημα και πολυ ευκολη συντηρηση.
stelkr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Εχω σχετικη ερωτηση. Ο ssd ποσο υπολογιζεις να μου βγει περιπου?
kargo130 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Ενδεικτικα μια προσφορα που τρεχει τωρα http://www.e-shop.gr/product?id=PER.305140&sid=1
stelkr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μαλιστα. Λαπτοπς με ενσωματομενο ssd ξεφευγουν σε τιμη δηλαδη, ετσι?
kargo130 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Κυριως σε ultrabook βαζουν ssd στη τιμη που θελεις αλλα αυτη ειναι αλλη κατηγορια. Εγω σε ολους συνιστω να βαζουν μετα το ssd σου βγαινει συγκριτικα πιο φθηνα αν σκεφτεις οτι το μηχανικο δισκο μετα το χρησιμοποιεις σαν εξωτερικο με ενα απλο usb enclosure στα 20-30ευρω Sorry υπαρχουν και μερικα με hybrid δισκο, διλαδη ενα μικρο μερος ssd και ενα μερος μηχανικο.......αλλα εγω δεν τρελενομαι.....μεσοβεζικες λυσεις
stelkr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Α εχω και μια αλλη απορια, πιο γενικη! Ενας θειος μου που ειναι προγραμματιστης μου ειπε γενικα καλα ειναι να μην προτιμω λαπτοπ της HP/Compaq γιατι η εταιρια εχει σταματησει την παραγωγη λαπτοπ οποτε ισως να υπαρξει καποιο θεμα με την εγγυηση ή σε θεμα ανταλακτικων. Μου ακουστηκε λογικο γιατι τα μοντελα της συγκεκριμενης εταιριας πωλουνται σε πολυ χαμηλες τιμες σαν να θελουν να τα ξεφορτωθουν. Θελω να ρωτησω αν οντως ισχυει κατι τετοιο.
pcrondn Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μου ειπαν για ενα λαπτοπο πολυ καλο, το Dell 7737 inspiror 17,3 touch εχει i7/16gb/1T ποια ειναι η γνωμη σας? Η τιμη του ειναι γυρω στα 1200.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα