Προς το περιεχόμενο

ιός attention required cloudflare???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Γιά να δούμε, όμως, πόσο καλή θα είναι η ημέρα μου???

Αρκετές φορές, για να μην πω 1 προς 2 (δηλ. στο 50% των περιπτώσεων), όταν ξεκινάει το laptop, συνδέεται αυτόματα στο wi-fi, και μπαίνω κανονικά στις σελίδες. Και άλλες οι σελίδες δεν φορτώνουν. Πρέπει να κάνω τη διαδικασία disonnect-reconnect από το wi-fi και τότε λειτουργεί.

Όπως καταλαβαίνεται είναι πολύ σπαστικό. Το παρατήρησα τις τελευταίες 2-3 ημέρες. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία. Χθες το βράδυ, όμως, καθώς πήγα να φορτώσω κάποια σελίδα μού έβγαλε στον τίτλο του tab "attention required cloudflare", και καθυστερούσε πολύ η φόρτωση. Έκανε δηλαδή ένα redirection της σελίδας και προσπαθούσε να φορτώσει κάποια άλλη. Αμέσως κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Έκανα αμέσως διακοπή της φόρτωσης (χωρίς να μου έχει βγάλει τίποτα στην οθόνη). Μόνο στο tab φαινόταν ότι προσπαθεί κάτι να φορτώσει. Κι εδώ ξεκινάει το κακό της υπόθεσης...

Έψαξα στο google για attention required cloudflare και, απ' ό,τι κατάλαβα, μάλλον πρόκειται για ιό. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βγάλω συμπέρασμα. Γι' αυτό και αποφάσισα να ανεβάσω το post.

Δεν είμαι σίγουρος. Και αν είναι αυτά που είδα και διάβασα, απ' όσο κατάλαβα, ίσως και να κινδυνεύω για κλοπή κωδικών από σελίδες που είμαι registered.

Μήπως το έχει αντιμετωπίσει κανείς; Ξέρετε περί τίνος πρόκειται; S.O.S.!!!

Ευχαριστώ γιά το χρόνο σας!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε μου, το θέμα "Ιοι" είναι μεγάλο θέμα..

Απο την εμπείρια μου στους ιους δεν πιστεύω ότι έχεις θέμα για κλοπή κωδικών.

Βάλε ένα καλό antivirus και σκάναρε το pc καλού κακού..

Εάν μπορείς και θύμασαι την σελίδα κάνε ενά ποστ να την δούμε..

Ελπίζω να βοήθησα..

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλημερα σας

και εμενα μου το εχει βγαλει εδω και 5 ημερες

βρηκες καποια λυση?

αν ναι ενημερωσε με σε παρακαλω!

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Δημήτρη, μετά από ένα χρόνο δε θυμάμαι πως έλυσα το θέμα. Φυσικά απ' αυτό καταλαβαίνεις ότι τώρα δουλεύω κανονικά.

Η μία λύση που μπορεί να έδωσα είναι, επειδή κατά καιρούς για τέτοιες περιπτώσεις κρατάω αντίγραφα (images) των δίσκων μου, να είχα κρατήσει αντίγραφο και να έκανα ένα restore.

Τώρα, πάμε στη δεύτερη λύση...

Αρχικά θα σε συμβούλευα να κάνεις τα εξής:

α. Σβήσε όλα τα αρχεία του temp folder των Windows. Ανάλογα το λειτουργικό, το temp folder βρίσκεται σε διαφορετική θέση. Κάνε ένα google search αν δεν ξέρεις πού είναι το δίκό σου. π.χ. αν έχεις XP, εδώ μπορείς να δεις πού βρίσκεται. Αφού μπεις στο folder, επέλεξε όλα τα αρχεία και κάνε διαγραφή. Αν δε σου διαγράψει 2-3 αρχεία και 1-2 φακέλους, άφησέ τα. Δεν πειράζει. Τα αρχεία του temp folder δεν τα χρειάζονται τα Windows για τη λειουργία τους. Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με αυτή τη διαγραφή. Στο temp folder, πολλές φορές, πάνε και "χώνονται" αρχεία ιοί που υπάρχει πιθανότητα να μην αναγνωρίσουν τα antivirus. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί εσύ ο ίδιος να διαγράψεις κάποιον ιό.

β. Ανάλογα και πάλι το λειτουργικό, πήγαινει στη λίστα με τα ασύρματα δίκτυα που έχει φτιαχτεί στα Windows. Σβήστα όλα και συνδέσου και πάλι στο δικό σου modem-router βάζοντας φυσικά και πάλι τον κωδικό σου. Μπορεί σε αυτή τη λίστα, κάποιος ιός να έχει φτιάξει μία δική του σύνδεση, και να παίζει με αυτό. Έτσι κάνεις ένα είδος καθαρισμού.

π.χ. αν έχεις XP, σβήνεις αυτά:

20rl75k.jpg

γ. Κατέβασε από εδώ το AdwCleaner και κάνε ένα scan. Αν και μικρό προγραμματάκι, είναι πολύ δυνατό και με έχει σώσει πολλές φορές. Όταν τελειώσει τον έλεγχο, σου βγάζει στα αποτελέσματα τί βρήκε και τί πρόκειται να διαγράψει. Πριν προχωρήσεις στη διαγραφή, ρίξε μία τελευταία ματιά στο τί θα διαγράψει μήπως είναι κάτι που είναι γνωστά σου αρχεία/φάκελοι που είσαι σίγουρος ότι είναι καθαρά (δεν πρόκειται για ιούς) και βγάλε το τσεκ ώστε να μη στα διαγράψει. Μετά τον καθαρισμό του θα σου ζητήσει επανεκκίνηση. Κάνε το restart και δες πως πας.

Κάνε αυτά τα τρία για αρχή και βλέπουμε...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά μου το κάνει κι εμένα συνέχεια όταν μπαίνω από cellular, νομίζω ότι όταν μπαίνω από wifi ανοίγει κανονικά το ινσομνια. Δε ξέρω πώς να το αποφύγω μιας και σπίτι μου δεν έχω wifi. Να προσθέσω ότι μπαίνω από iPad.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...