sklirosdiskos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 θελω να κανω μια αιτηση παγιας ρυθμισης για το χαρατσι του σπιτιου σε 12 δοσεις απο το σαιτ της εφοριας.. ειμαι ανεργος αλλα εχω κανει μηδενικη δηλωση στην εφορια.. οταν παω στη δευτερη σελιδα μου ζηταει σε 3 κουτακια το ενα κατω απο το αλλο να τους βαλω.. Μηνιαίο καθαρό εισόδημα Πάγιες μηνιαίες υποχρεώσεις Αναμενόμενο (επιπλέον) μηνιαίο Εισόδημα και ειναι υποχρεωτικα πεδία.. Αν πρεπει να πληρωνω Χ Ευρω για 12 δοσεις.. τι πρεπει να βαλω στα πεδια? Το μηδενικο εισοδημα δεν το δεχεται.. : )
Lucifer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Βάλε 1 ευρώ. Έτσι κι αλλιώς, όταν έκανα εγώ την ίδια δουλειά, δεν υπήρξε μεταβολή στη δόση. Πράγμα λογικό, γιατί είναι χαράτσι/12 σε κάθε περίπτωση. Υπ' όψιν πως εκτός από τις προσαυξήσεις που πέφτουν, όσο πληρώνεις (ακόμα και αν δίνεις λιγότερα από την δόση που προκύπτει) είσαι σχετικά καλυμμένος. Άτυπα, αλλά.
sklirosdiskos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Βάλε 1 ευρώ. Έτσι κι αλλιώς, όταν έκανα εγώ την ίδια δουλειά, δεν υπήρξε μεταβολή στη δόση. Πράγμα λογικό, γιατί είναι χαράτσι/12 σε κάθε περίπτωση. Υπ' όψιν πως εκτός από τις προσαυξήσεις που πέφτουν, όσο πληρώνεις (ακόμα και αν δίνεις λιγότερα από την δόση που προκύπτει) είσαι σχετικά καλυμμένος. Άτυπα, αλλά. Το δοκιμασα και μου λεει οτι δεν ειμαι ικανος να πληρωσω και πρεπει να τα κανω μια δοση η να απευθυνθω στην εφορια.. Εκανα κατι δοκιμες και το μινιμουμ που δεχεται ειναι 50 Ευρω.. το τριτο κουτακι μαλλον εννοει τα λεφτα που θα εχω τον επομενο μηνα για να πληρωσω την επομενη δοση.. Προσφερομαι παντως να κανω μια συμφωνια με την εφορια να πηγαινω να τους καθαριζω τα γραφεια και τα τζαμια τα πρωινα..
kirileman Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί όχι με ταυτότητα οφειλής όταν και όσο μπορείς;
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Προσοχή, η φόρμα έχει θέση υπεύθυνης δήλωσης.
sklirosdiskos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί όχι με ταυτότητα οφειλής όταν και όσο μπορείς; ταυτοτητα οφειλης τι ειναι? η αστυνομικη ταυτοτητα η ο κωδικος που εχει το χαρατσι? παω στην εφορια δηλαδη και τους λεω παρτε αυτα τωρα και τα υπολοιπα σε 3 μηνες? λογικα πρεπει να τους κανω καποια αιτηση που θα λεω πως θα πληρωσω..
leftermann Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ταυτότητα οφειλής είναι ένας τεράστιος αριθμός, με 30-35 ψηφία, δεν θυμάμαι ακριβώς, που ακολουθεί την οφειλή μέχρι να εξοφληθεί. Αν εκτύπωσες από το ταξις το σημείωμα για πληρωμή, την γράφει. Μπορείς να πληρώνεις στις τράπεζες ή στα ελτα μέρος της οφειλής όποτε θέλεις/μπορείς, με τον αριθμό αυτό. Μέχρι να εξοφλήσεις όμως θα έχεις οφειλή εκτός ρύθμισης, οπότε ενημερότητα γιοκ. Και νομίζω θα τρέχουν και προσαυξήσεις. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.
Lucifer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 μου λεει οτι δεν ειμαι ικανος να πληρωσω και πρεπει να τα κανω μια δοση Νευρικό κλάμα. 1
sklirosdiskos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 αυριο θα παρω τηλεφωνο να μαθω τι παιζει και θα σας πω.. τρεχουν δεν τρεχουν οι προσαυξησεις λεφτα δεν υπάρχουν οποτε μικρο το κακο.. καλο ξημερωμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα