Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρετε ποια είναι τα δικαιώματα του φοιτητή όσον αφορά τις εξετάσεις? (Εργαστήρια και Θεωρία)

Συναντώ πολλά προβλήματα

• Γράφω για 10 μου βάζουν 8.5
  • Ένας φίλος έγραψε και αυτός ΆΡΙΣΤΑ και του βάλανε 5
  • Γράφω Θεωρία για 8+ και μου βάλε 6

Γενικά η κατάσταση μπουρδέλο... μπορώ να ζητήσω επιτροπή χωρίς όμως να έχω κοπεί 3 φορές? είναι πολύ άδικο αυτό...

Είναι και άλλα τέτοια θέματα...

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Απλά τα πράγματα, δεν έχεις δικαιώματα

Αν μπει ο βαθμός τέλος, δεν αλλάζει

Για επιτροπή όχι, πρέπει να κοπείς 3 φορές

Δημοσ.

Συναντώ πολλά προβλήματα

• Γράφω για 10 μου βάζουν 8.5
  • Ένας φίλος έγραψε και αυτός ΆΡΙΣΤΑ και του βάλανε 5
  • Γράφω Θεωρία για 8+ και μου βάλε 6

Την πιθανοτητα να εισαι πολυ αισιοδοξος σε αυτα που περιμενεις εσυ και ο συμφοιτητης σου

την εχεις σκεφτει?

Καλα προσπαθείς να βγάλεις άκρη με τους ακαδημαικούς στην Ελλάδα;;

Απαν απαν στην κοπρια φυτρωνουν οι ντοματες, σκατα αν ειν`το μαγαζι, σκατα ειναι κι οι πελατες!

Κοντολογις, οκ πολλοι ακαδημαικοι εχουν θεματα οπως και αρκετοι φοιτητες..

• Like 2
Δημοσ.

αναβαθμολόγηση παιδιά δεν παίζει; αν είσαι σίγουρος πως έχεις γράψει ή άριστα ή του 8-9, και σ βάλει 5 τότε κάτι παίζει. Δεν μπορεί να γίνει κάτι;

Δημοσ.
αναβαθμολόγηση παιδιά δεν παίζει; αν είσαι σίγουρος πως έχεις γράψει ή άριστα ή του 8-9, και σ βάλει 5 τότε κάτι παίζει. Δεν μπορεί να γίνει κάτι;

Ξερω οτι μπορεις να πας σε 3μελη επιτροπη αν σε κοβει συνεχεια οχι αν σου βαλει χαμηλοτερα. Και γενικα για το 8αρι που εγινε 5 μην περιμενεις να βγαλεις ακρη, θα σε θαψει το συναφι των καθηγηταδων, πολυ σκατα το μαγαζι ναουμ...

• Like 1
Δημοσ.

Ξερω οτι μπορεις να πας σε 3μελη επιτροπη αν σε κοβει συνεχεια οχι αν σου βαλει χαμηλοτερα. Και γενικα για το 8αρι που εγινε 5 μην περιμενεις να βγαλεις ακρη, θα σε θαψει το συναφι των καθηγηταδων, πολυ σκατα το μαγαζι ναουμ...

α μαλιστα, πολυυυυ ομορφα...

Δημοσ.
α μαλιστα, πολυυυυ ομορφα...

Ξερω ανθρωπο που τον εθαψαν καπως ετσι σε ξενο ΑΕΙ σε ανθρωπιστικες επιστημες απλα επειδη δεν γουσταρανε

τις αποψεις του που εξεφραζε στις εργασιες του.

Μην ψαχνεις να βγαλεις ακρη, αμα ο αλλος ειναι χασαπης παιρνεις το 5αρακι σου και φευγεις. Ου μπλεξεις...

Δημοσ.

Ζητησες να δεις το γραπτο σου? να σιγουρευτεις οτι τα εγραψες σωστα και να δεις απο που σου εκοψε. (Βεβαια εχω περιπτωση απο ΜΙΑ ΞΑΔΕΡΦΗ μου η οποια ζητησε να δει το γραπτο της και της εδωσε ενα με ονομα Τακης..... Τραγικο)

Δημοσ.

Την πιθανοτητα να εισαι πολυ αισιοδοξος σε αυτα που περιμενεις εσυ και ο συμφοιτητης σου

την εχεις σκεφτει?

Απαν απαν στην κοπρια φυτρωνουν οι ντοματες, σκατα αν ειν`το μαγαζι, σκατα ειναι κι οι πελατες!

Κοντολογις, οκ πολλοι ακαδημαικοι εχουν θεματα οπως και αρκετοι φοιτητες..

Ναι το έχω σκεφτεί... δεν παίζει κάτι τέτοιο.

Αρκετοί το λένε (λίγοι φυσικά στην φόρα για να μην γίνουν στόχος)

Αυτό συμβαίνει με τους μόνιμους και πολύ σπάνιο από έκτακτο... και συνήθως ο έκτακτος είναι τσιράκι ενός μόνιμου.

Ναι υπάρχει αυτή η δυνατότητα αλλά είναι σαν βόμβα...

Πιστεύεις ότι αν ζητήσεις αναβαθμολόγηση θα τα κάνεις καλύτερα τα πράγμα? δεν νομίζω!!! αντίθετα... εκεί είναι που θα βρει περισσότερα να σε ρίξει και άλλο.

ΥΓ: Όσο για τις επιτροπές... όλα στημένα είναι ρε παιδιά!!! η επιτροπή που θα μπει θα είναι συνάδελφοι οπότε θα σε ξεσκίσουν

Γενικά μπουρδέλο η κατάσταση...

Δημοσ.

Ζητησες να δεις το γραπτο σου? να σιγουρευτεις οτι τα εγραψες σωστα και να δεις απο που σου εκοψε

Mήπως όμως τσαντιστεί ο καθηγητής επειδή έτσι πιστεύει ότι υποτιμάς τις γνώσεις του και την ικανότητα του να αξιολογεί τους φοιτητές;

Δημοσ.

ναι ρε παιδια αλλά δεν πρέπει να γινει κάτι να συμμαζευτεί αυτή η κατάσταση;

Δημοσ.

Δηλαδη δεν θα βλεπουμε το γραπτο μας για να μην θιξουμε την υποληψη του καθηγητη? Ενταξει δεν ειναι σοβαρα πραγματα. Καλα κανουν σε μερικους και τους καρφωνουν μαχαιρια στα σπιτια και στα γραφεια

1176292_10201327117132150_236208289_n.jp

• Like 1
Δημοσ.

ναι ρε παιδια αλλά δεν πρέπει να γινει κάτι να συμμαζευτεί αυτή η κατάσταση;

Εγινε.Εδω και δυο-τρια χρονια στο τελος καθε μαθηματος οι φοιτητες συμπληρωναν ενα φυλλαδιο οπου αξιολογουσαν ανωνυμα τον καθηγητη.

Τα αποτελεσματα της αξιολογησης αυτης ομως τα μαθαινε ο προεδρος του τμηματος και ο ιδιος ο καθηγητης.

Παρολα αυτα οι καθηγητες που πηραν χαλια βαθμο στην αξιολογηση ειναι ακομα μεσα στις αιθουσες

Αυτη βεβαια η αξιολογηση ηταν για τα ματια του κοσμου.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...