zynif Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Τώρα μου θύμησες έναν καθηγητή που έλεγε ότι αν ανακαλύψει ότι βάλαμε άλλον να πάει να δώσει στην θέση μας δεν θα μας μαρτυρήσει στη σύγκλητο αλλά θα μας κόβει για 10 χρόνια ακόμα και αν του γράφουμε για 10 . και έναν άλλο που μας τόνιζε ότι αν μας τσακώσει να αντιγράφουμε θα μας πάει στην σύγκλητο όπου θα υποστούμε τις συνέπειες(διαγραφή από την σχολή, μη δικαίωμα εγγραφής και συμμετοχής στις εξετάσεις για κάνα-δυο εξάμηνα)
sonyxp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά... προσωπικά θέλω να περάσω μερικά μαθήματα ακόμα ώστε να "Ασφαλίσω" τον ΜΟ μου και κάποια λίγα μαθήματα που θα αφήσω επίτηδες... σε εκείνα θα το παίξω "μάγκας". Τι θα μου κάνουν; θα με θάψουν σε επόμενα μαθήματα? πριτς! θα τα έχω περασμένα.
slipknot Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις. Θεωρείτε πως αν παιχτεί κομπίνα με φοιτητή που δίνει στη θέση άλλου δεν πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις;
gigisoni Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά... προσωπικά θέλω να περάσω μερικά μαθήματα ακόμα ώστε να "Ασφαλίσω" τον ΜΟ μου και κάποια λίγα μαθήματα που θα αφήσω επίτηδες... σε εκείνα θα το παίξω "μάγκας". Τι θα μου κάνουν; θα με θάψουν σε επόμενα μαθήματα? πριτς! θα τα έχω περασμένα. Θα σε αφήσουν σε αυτά τα λίγα που χρωστάς και θα κάνεις καιρό να τα περάσεις για να πάρεις το πτυχίο.
Ntinaras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ότι με ερωτήσεις Σ/Λ δεν γίνεται ο βαθμός να είναι δεκαδικός. Άρα σε έριξε επίτηδες. Ή σε ανέβασε 0,5 επίτηδες για σπάσιμο δεν εγινε σε μενα,εγινε σε φιλο φιλου.δε θυμαμαι σε ποια σχολη.
Razor_7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν θέλω να ανοίξω θέμα με τις παρατάξεις αλλά να ξέρατε πόσο γελοίοι είναι... δίνουν CD με σημειώσεις που δεν έχουν καμιά σχέση με το σήμερα, δίνουν σημειώσεις για μαθήματα που έχει αλλάξει εντελώς ο τρόπος εξέτασης-μαθήματος. Καλά κρασιά. Αυτό είναι το πρόβλημά σου με τα κόμματα δηλαδή? Καλά κρασιά, όπως το λες... Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2014 από Razor_7
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις. Θεωρείτε πως αν παιχτεί κομπίνα με φοιτητή που δίνει στη θέση άλλου δεν πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις;Αυτο δεν εχει συμβεί ποτε στα χρονικά...! Διαγραφή απο τη σχολή..
Razor_7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ξέρω περίπτωση με 4ετή αναστολή σπουδών και διακοπή της ιδιότητας του φοιτητή.
Anorymous Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μαθήματα που τα χρώσταγε τετραψήφιος αριθμός φοιτητών υπήρχαν στις σχολές σας; Ναι σε εμας υπηρχε οχι ενα 3-4 αλλα ποτε δεν ερχοντουσαν ολοι μονο 400-500 ατομα, μια φορα βεβαια ακουστηκε για σκουπα γιατι εβγαινε στην συνταξη ο καθηγητης και εγινε πανικος ειχαν ερχει 800-900 ατομα. Γραφαμε Σαββατο και δεν χωραγαμε πουθενα μεχρι και στην βιβλιοθηκη μας εβαλαν και στους παγκους των εργαστηριων.
andreapaog328 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ναι σε εμας υπηρχε οχι ενα 3-4 αλλα ποτε δεν ερχοντουσαν ολοι μονο 400-500 ατομα, μια φορα βεβαια ακουστηκε για σκουπα γιατι εβγαινε στην συνταξη ο καθηγητης και εγινε πανικος ειχαν ερχει 800-900 ατομα. Γραφαμε Σαββατο και δεν χωραγαμε πουθενα μεχρι και στην βιβλιοθηκη μας εβαλαν και στους παγκους των εργαστηριων. κάτι αντίστοιχο έγινε και σε μας. ειχαμα κανα 2-3 μέχρι πρόπερσυ που έγινε η σκούπα των σκουπών.
Anorymous Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 κάτι αντίστοιχο έγινε και σε μας. ειχαμα κανα 2-3 μέχρι πρόπερσυ που έγινε η σκούπα των σκουπών. Εμας ο μπασταρδος δεν εκανε σκουπα γιατι αν εκανε θα επαιρναν πτυχιο 400 ατομα μονο απο την σχολη μου εκεινο το εξαμηνο, ο επομενος αλλαξε τα θεματα και την πρωτη εξεταστικη εβαλε αρκετα βατα και ετσι πηρα πτυχιο αλλιως ακομα φοιτητης θα ημουν.
fatals Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Γενικά δε βγάζεις άκρη με βαθμούς. Με έχουν κόψει σε κανα 2 μαθήματα ενώ είχα περάσει. Από το πρώτο εξάμηνο επίσης που είχα περασμένο μάθημα και δεν μου έβαλαν βαθμό στο Ιντερνετ, ακόμα προσπαθώ να βρώ το δίκιο μου..
sonyxp Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Γενικά δε βγάζεις άκρη με βαθμούς. Με έχουν κόψει σε κανα 2 μαθήματα ενώ είχα περάσει. Από το πρώτο εξάμηνο επίσης που είχα περασμένο μάθημα και δεν μου έβαλαν βαθμό στο Ιντερνετ, ακόμα προσπαθώ να βρώ το δίκιο μου.. Καλή τύχη! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα