Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τώρα μου θύμησες έναν καθηγητή που έλεγε ότι αν ανακαλύψει ότι βάλαμε άλλον να πάει να δώσει στην θέση μας δεν θα μας μαρτυρήσει στη σύγκλητο αλλά θα μας κόβει για 10 χρόνια ακόμα και αν του γράφουμε για 10 .

και έναν άλλο που μας τόνιζε ότι αν μας τσακώσει να αντιγράφουμε θα μας πάει στην σύγκλητο όπου θα υποστούμε τις συνέπειες(διαγραφή από την σχολή, μη δικαίωμα εγγραφής και συμμετοχής στις εξετάσεις για κάνα-δυο εξάμηνα)

Δημοσ.

Παιδιά... προσωπικά θέλω να περάσω μερικά μαθήματα ακόμα ώστε να "Ασφαλίσω" τον ΜΟ μου και κάποια λίγα μαθήματα που θα αφήσω επίτηδες... σε εκείνα θα το παίξω "μάγκας".

Τι θα μου κάνουν; θα με θάψουν σε επόμενα μαθήματα? πριτς! θα τα έχω περασμένα.

Δημοσ.

Υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις. Θεωρείτε πως αν παιχτεί κομπίνα με φοιτητή που δίνει στη θέση άλλου δεν πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις;

Δημοσ.

Παιδιά... προσωπικά θέλω να περάσω μερικά μαθήματα ακόμα ώστε να "Ασφαλίσω" τον ΜΟ μου και κάποια λίγα μαθήματα που θα αφήσω επίτηδες... σε εκείνα θα το παίξω "μάγκας".

Τι θα μου κάνουν; θα με θάψουν σε επόμενα μαθήματα? πριτς! θα τα έχω περασμένα.

Θα σε αφήσουν σε αυτά τα λίγα που χρωστάς και θα κάνεις καιρό να τα περάσεις για να πάρεις το πτυχίο.

Δημοσ.

Ότι με ερωτήσεις Σ/Λ δεν γίνεται ο βαθμός να είναι δεκαδικός. Άρα σε έριξε επίτηδες. Ή σε ανέβασε 0,5 επίτηδες για σπάσιμο

δεν εγινε σε μενα,εγινε σε φιλο φιλου.δε θυμαμαι σε ποια σχολη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δεν θέλω να ανοίξω θέμα με τις παρατάξεις αλλά να ξέρατε πόσο γελοίοι είναι... δίνουν CD με σημειώσεις που δεν έχουν καμιά σχέση με το σήμερα, δίνουν σημειώσεις για μαθήματα που έχει αλλάξει εντελώς ο τρόπος εξέτασης-μαθήματος.

Καλά κρασιά.

Αυτό είναι το πρόβλημά σου με τα κόμματα δηλαδή?

Καλά κρασιά, όπως το λες...

Επεξ/σία από Razor_7
Δημοσ.

Υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις. Θεωρείτε πως αν παιχτεί κομπίνα με φοιτητή που δίνει στη θέση άλλου δεν πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις;

Αυτο δεν εχει συμβεί ποτε στα χρονικά...! :P

Διαγραφή απο τη σχολή..

Δημοσ.

Μαθήματα που τα χρώσταγε τετραψήφιος αριθμός φοιτητών υπήρχαν στις σχολές σας;

Ναι σε εμας υπηρχε οχι ενα 3-4 αλλα ποτε δεν ερχοντουσαν ολοι μονο 400-500 ατομα, μια φορα βεβαια ακουστηκε για σκουπα γιατι εβγαινε στην συνταξη ο καθηγητης και εγινε πανικος ειχαν ερχει 800-900 ατομα.

Γραφαμε Σαββατο και δεν χωραγαμε πουθενα μεχρι και στην βιβλιοθηκη μας εβαλαν και στους παγκους των εργαστηριων.

Δημοσ.

Ναι σε εμας υπηρχε οχι ενα 3-4 αλλα ποτε δεν ερχοντουσαν ολοι μονο 400-500 ατομα, μια φορα βεβαια ακουστηκε για σκουπα γιατι εβγαινε στην συνταξη ο καθηγητης και εγινε πανικος ειχαν ερχει 800-900 ατομα.

Γραφαμε Σαββατο και δεν χωραγαμε πουθενα μεχρι και στην βιβλιοθηκη μας εβαλαν και στους παγκους των εργαστηριων.

κάτι αντίστοιχο έγινε και σε μας. ειχαμα κανα 2-3 μέχρι πρόπερσυ που έγινε η σκούπα των σκουπών. 

Δημοσ.

κάτι αντίστοιχο έγινε και σε μας. ειχαμα κανα 2-3 μέχρι πρόπερσυ που έγινε η σκούπα των σκουπών. 

Εμας ο μπασταρδος δεν εκανε σκουπα γιατι αν εκανε θα επαιρναν πτυχιο 400 ατομα μονο απο την σχολη μου εκεινο το εξαμηνο, ο επομενος αλλαξε τα θεματα και την πρωτη εξεταστικη εβαλε αρκετα βατα και ετσι πηρα πτυχιο αλλιως ακομα φοιτητης θα ημουν.

Δημοσ.

Γενικά δε βγάζεις άκρη με βαθμούς. Με έχουν κόψει σε κανα 2 μαθήματα ενώ είχα περάσει. Από το πρώτο εξάμηνο επίσης που είχα περασμένο μάθημα και δεν μου έβαλαν βαθμό στο Ιντερνετ, ακόμα προσπαθώ να βρώ το δίκιο μου..

Δημοσ.

Γενικά δε βγάζεις άκρη με βαθμούς. Με έχουν κόψει σε κανα 2 μαθήματα ενώ είχα περάσει. Από το πρώτο εξάμηνο επίσης που είχα περασμένο μάθημα και δεν μου έβαλαν βαθμό στο Ιντερνετ, ακόμα προσπαθώ να βρώ το δίκιο μου..

Καλή τύχη!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...