thephotoshoped Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σας. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την πολύ άσχημη εμπειρία μου. Το ξέρω ότι κατά κύριο λόγο είναι δικό μου σφάλμα. Πριν 4 μήνες λοιπον δουλεψα για μια φωτογράφιση (ο Θεός να την κανει) με καμιά οργάνωση κλπ κλπ. Είχα συμφωνήσει με τον ηλιθιο τον "οργανωτη" ο οποίος είναι ένας κομμωτης να κάνουμε τη φωτογράφιση. Επρόκειτο για έναν τεράστιο όγκο δουλειάς που χρειαζοταν πολύ χρόνο. Τελικά έγινε σε όλο και όλο 2 εβδομάδες. Το αποτέλεσμα ήταν άθλιο δυσφήμιση πραγματική για το όνομα μου αφού μου πείραξαν και τις επεξεργασμενες φωτογραφίες. Η συμφωνία ήταν 200 ευρώ. Ξεφτίλα για τον όγκο της δουλειάς. Καλώς ή κακώς έγινε.. Τα λεφτά αυτά ακόμα τα ζητάω και δεν παίρνω καμιά απάντηση. Το ξέρω ότι φταίω κατά 99% εγώ αφού δεν πήρα προκαταβολή κλπ και την πάτησα. Αλλά δυστυχώς έπεσα σε μαλακά. Η συμφωνία ήταν προφορική και έτσι δεν μπορώ να αποδείξω ότι δουλεψα. Μου είπε το κάθαρμα ότι θα ήμουν ο μόνος που θα έπαιρνα λεφτά. Το μόνο καλό ήταν ότι το πάθημα έγινε μάθημα και αποτελεί έμπειρια για επόμενες πιθανές απάτες. Μακριά από τέτοιους λεχριτες παιδιά! Πλάσματα που δεν έχουν καμία τιμή και κανένα σεβασμό.
nickarmy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 έπρεπε να είχες watermark και μετα την πληρωμή οι φωτογραφίες καθαρες 3
thephotoshoped Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Το ξέρω έχεις απόλυτο δίκιο. Την πάτησα μια έτσι και μια με μια σχολή χορού που από εκεί βέβαια πήρα χρήματα. Νομικά το ξέρω ότι δεν έχω κανένα στοιχείο απλά το παρέθεσα για την ξεφτίλα μερικών. Ο αλήτης τώρα κάνει και δεύτερη φωτογράφιση..
arc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Βρες τροπο να μάθεις πότε και που γίνεται η φωτογράφιση, πιάσε το φωτογράφο και πες του οτι ο τυπάς ειναι απατεώνας. Μπορεί να μην πάρεις τα λεφτά σου, αλλά θα κάνεις ένα σύμμαχο στο χώρο, που μπορεί στο μέλλον να σου δώσει αλλες δουλειες
thephotoshoped Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δεν θέλω καν να ασχοληθώ άλλο με συγκεκριμένα άτομα εκεί μέσα.. Ξέρω τους περισσότερους. Μετρημένοι στα δάχτυλα άνθρωποι πραγματικά σωστοί..
frabalas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δεν θέλω καν να ασχοληθώ άλλο με συγκεκριμένα άτομα εκεί μέσα.. Ξέρω τους περισσότερους. Μετρημένοι στα δάχτυλα απρόσεκτου χειριστή πριονοκορδέλας άνθρωποι πραγματικά σωστοί..Φίξντ.
kfyros Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αν έχεις κάποιο τρόπο να αποδείξεις ότι έβγαλες εσύ τις φωτογραφίες γιατί να μην του τρίξεις τα δόντια; Και η προφορική συμφωνία είναι συμφωνία. Δεν έχεις αποθηκευμένα τα πρωτότυπα;
thephotoshoped Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Εννοείται πως έχω τα πρωτότυπα. Τι μπορώ όμως να κάνω με αυτά;
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Για μένα κράτα μόνο το "μάθημα" για να μην την ξαναπατήσεις και μην ασχολείσαι άλλο, δεν αξίζει να ασχολείσαι και να χαλιέσαι για τέτοια άτομα που νομίζουν ότι κάτι κάνουν κιόλας...Υπολογίσιμο ποσό τα 200€ σίγουρα, αλλά ούτε θα σωθούμε ούτε θα πεθάνουμε από αυτά, προχώρα παρακάτω και πρόσεχε μην την πατήσεις ξανά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα