panos6556 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα, Πριν καμια βδομάδα έτσι στα ξαφνικά εκεί p έπαιζα ένα παιχνίδι το pc κόλλησε χωρίς να μου πετάξει BS και μόλις το ξανά άνοιξα m έβγαζε μήνυμα disk boot failure, insert system disk.. blah blah και λέω πάει ο σκληρός και μπήκα BIOS να δω αν αναγνωρίζει τον δίσκο (ο οποιος ξέχασα να πω ότι δεν είναι αυτός p περιέχει το λογισμικό καθώς το λογισμικό βρίσκετε σε ssd) και ida ότι δεν τον αναγνώριζε τελείως έγραφε κάτι σαν άλλο μοντέλο η τέλος πάντων κάτι λάθος.Αλλάζω τα sata ports πάνω στην mobo και όλα κομπλέ κανένα πρόβλημα μπήκε κανονικά windows έκανα και test με HD TUNE κλπ όλα μια χαρά τίποτα το ασυνήθιστο.Και σήμερα πάλι παίζοντας ένα παιχνίδι ξαφνικά έπεσαν τα FPS ώσπου p "κρασασε" το game.Μετά το ξανά ανοίγω και μετά από λίγο BS.Κοιτάω να δω αν είναι όπως την άλλη φορα αλλα δεν ήταν στο BIOs όλα κομπλέ.Το μονο που άλλαξε είναι ότι το pc σερνότανε σε σχέση με πριν.’λλαξα πάλι τα sata ports που μάλλον τα έβαλα όπως πριν και όλα ένταξη. Τώρα τι ? κάθε λίγο και λιγάκι θα πρέπει να κάνω αυτή τι δουλειά? έκανα πάλι test όλα καλά εκτος από την ταχύτητα του εν λόγο σκληρού που το benchamark μου βαφικέ ασυνήθιστο.(το pc τις υπογραφής)Τα σημερινά test
agerakel Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 ΜΗΠΩΣ Η RAM ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ... ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΤ ΚΑΙ SSD ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ KAI ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΙΣ RAM ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ
panos6556 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ναι θα το κοιτάξω> οι φωτογραφίες είναι από HD όχι από ssd
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά κατέβασε το hdsentinel για να δουμε σε τι κατάσταση ειναι οι δίσκοι
panos6556 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Προβλήματα προέκυψαν ανάμεσα στην επικοινωνία του δίσκου και του host. χμμμ http://s1.postimg.org/70d95fihb/dfhd.jpghttp://postimg.org/image/jf015r9zf/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα