morby Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ που είμαι στην Τρίπολη έχω φάει άγριο παγωτό ασε τα χάλια ρουτρρ που δίνουν!!πάντως άμα είσαι Αθήνα είναι καλή από ότι ξέρω και έχουν και φοβερή εξυπηρέτηση πελατών Είναι πολύ καλή η Wind πλέον, ειδικά η καινούργια προσφορά που έβγαλε με 59,90 το μήνα και όλα απεριόριστα είναι κορυφή http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/ola-mazi/wstatheri-online-prosfora/
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Θα συμφωνήσω!Γενικά η wind έχει το προνόμιο να προσφέρει ολοκληρωμένο πακέτο επικοινωνίας.Βέβαια έχει κακό όνομα στην πιάτσα (και όχι άδικα), αλλά όταν όλοι μας κοιτάμε την τιμή και μετά την ποιότητα, πολλά ξεχνιούνται όταν βλέπουμε το λογαριασμό.
Kromax Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 ειχα wind για 2 χρονια παρα πολυ καλη και απροβληματιστη,εκανα το λαθος και εβαλα cyta .
humanoid Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Θα συμφωνήσω!Γενικά η wind έχει το προνόμιο να προσφέρει ολοκληρωμένο πακέτο επικοινωνίας.Βέβαια έχει κακό όνομα στην πιάτσα (και όχι άδικα), αλλά όταν όλοι μας κοιτάμε την τιμή και μετά την ποιότητα, πολλά ξεχνιούνται όταν βλέπουμε το λογαριασμό. Προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με Wind - ακούω τα χειρότερα για HOL και Forthnet. Σε κάθε περίπτωση όποιος δεν έχει προλάβει να δει το νέο συνδυαστικό πακέτο της εταιρίας, ας ρίξει μια ματιά εδώ. Ναι, ξέρω προαναφέρθηκε, αλλά η τιμή δεν υπάρχει.
lazaros99 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με Wind - ακούω τα χειρότερα για HOL και Forthnet. Σε κάθε περίπτωση όποιος δεν έχει προλάβει να δει το νέο συνδυαστικό πακέτο της εταιρίας, ας ρίξει μια ματιά εδώ. Ναι, ξέρω προαναφέρθηκε, αλλά η τιμή δεν υπάρχει. μου κάνει εντύπωση που λες αυτά για wind γιατί όλοι οι φίλοι μου ήταν wind και πήγανε ή hol η forthnet και είναι ικανοποιημένοι .Αντίθετα με τη wind ήταν όλοι απογοητευμένοι και δεν άντεξαν άλλο και αποχώρησαν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 καμία εντύπωση, όλοι οι ISPs έχουν δυσαρεστημένους πελάτες...
athns Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 ειχα wind για 2 χρονια παρα πολυ καλη και απροβληματιστη,εκανα το λαθος και εβαλα cyta . Και εγω απο wind παω cyta.Την πάτησα λες?
morby Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Και εγω απο wind παω cyta.Την πάτησα λες? Αυτό θα το δείξει ο καιρός, αλλά ακούω πολλά για την Cyta το τελευταίο διάστημα
humanoid Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Και εγω απο wind παω cyta.Την πάτησα λες? Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά για εμένα η Wind συνδυάζει πολλά καλά - χαμηλή τιμή, καλή εξυπηρέτηση και απροβλημάτιστη χρήση.
lazaros99 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά για εμένα η Wind συνδυάζει πολλά καλά - χαμηλή τιμή, καλή εξυπηρέτηση και απροβλημάτιστη χρήση. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δυστυχώς η wind δεν συνδυάζει τίποτα . βαριέμαι να γράφω τα προβλήματα που έχει η wind σαν εταιρεία . όσο για τις τιμές αυτά τα on -line είναι 24μήνα και δεν συμφέρουν . 2 χρόνια είναι πολλά να μείνεις σε μια εταιρεία όταν κάθε μήνα βγαίνουν προσφορές καινούργιες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 όπως θα βαριέται να γράψει κι άλλος τα προβλήματα των υπολοίπων όσο για το αν τα 2 χρόνια είναι πολλά για μείνεις σε μια εταιρεία αυτό εξαρτάται από την περίπτωση, στην δικιά μου για παράδειγμα που παίζω σε VDSL από ΚΑΦΑΟΥ οι μόνες μου επιλογές (εκτός του ΟΤΕ) είναι HOL και Wind με την 1η να είναι ακριβότερη ενώ προσφέρει "λιγότερα" (λεπτά προς κινητά)...
humanoid Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δυστυχώς η wind δεν συνδυάζει τίποτα . βαριέμαι να γράφω τα προβλήματα που έχει η wind σαν εταιρεία . όσο για τις τιμές αυτά τα on -line είναι 24μήνα και δεν συμφέρουν . 2 χρόνια είναι πολλά να μείνεις σε μια εταιρεία όταν κάθε μήνα βγαίνουν προσφορές καινούργιες Όποιος βαριέται πέφτει και κοιμάται (παράφραση ). Προσωπικά μόνο με τη Wind έχω βρει την υγεία μου. Forthnet, HOL, OTE και On απορρίφθηκαν ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, που αν θες πολύ ευχαρίστως να στους παραθέσω εδώ ή στο inbox σου με PM. Αυτή τη στιγμή πληρώνω τα λιγότερα από κάθε άλλη φορά, η γραμμή μου δεν έχει κανένα θέμα απόδοσης και όσες φορές χρειάστηκε εξυπηρετήθηκα κανονικά. Δε βλέπω τον λόγο να μην αποκτήσει κάποιος το συγκεκριμένο πακέτο, το οποίο παραμένει πολύ συμφέρον οικονομικά (έστω και αν αντί για το tablet, αυτή τη στιγμή δίνονται σαν δώρο, 12 μήνες δωρεάν στην υπηρεσία Akazoo).
lazaros99 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Όποιος βαριέται πέφτει και κοιμάται (παράφραση ). Προσωπικά μόνο με τη Wind έχω βρει την υγεία μου. Forthnet, HOL, OTE και On απορρίφθηκαν ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, που αν θες πολύ ευχαρίστως να στους παραθέσω εδώ ή στο inbox σου με PM. Αυτή τη στιγμή πληρώνω τα λιγότερα από κάθε άλλη φορά, η γραμμή μου δεν έχει κανένα θέμα απόδοσης και όσες φορές χρειάστηκε εξυπηρετήθηκα κανονικά. Δε βλέπω τον λόγο να μην αποκτήσει κάποιος το συγκεκριμένο πακέτο, το οποίο παραμένει πολύ συμφέρον οικονομικά (έστω και αν αντί για το tablet, αυτή τη στιγμή δίνονται σαν δώρο, 12 μήνες δωρεάν στην υπηρεσία Akazoo). μας έπεισες η wind είναι η καλύτερη και απροβλημάτιστη εταιρεία με μοναδικό πρόβλημα την κακή εξυπηρέτηση , το κακό δίκτυο της και φυσικά τα κόλπα που κάνει με τις τιμές για να ξεγελάσει τους καταναλωτές να πιστέψουν ότι είναι η φθηνότερη εταιρεία . Δες λίγο τις τιμές που προσφέρει η wind σε 12 μήνα συμβόλαια και θα καταλάβεις ότι είναι πανάκριβη . Για να μην αναφερθώ και στις τιμολογιακές αυξήσεις που θα κάνει μόνο η wind από 4 Άπριλιού .... Είδες τα κατάφερες να με ξυπνήσεις (παράφραση )
DimAslan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Εμένα με πήραν και καλά απ΄ το Public που είμαι πελάτης και μου δίνουν double play Wind με 20 ευρώ και έκπτωση στο κινητό μου που είναι Wind άλλα 5 ευρώ και μια δωροεπιταγή 30 ευρώ για το Public και η Vodafone έδωσε στη γυναίκα μου προσφορά για Double Play με 17 ευρώ το μήνα και έκπτωση στο κινητό της που είναι Vodafone. Ξέχασα επίσης ότι μου δίνει η Wind 500 λεπτά νομίζω για κινητά απ' το σπίτι. Τώρα έχω Forthnet και έχω κατέβει στα 8 Mbit για να πληρώνω γύρω στα 26 ευρώ το μήνα. Τέλος, αν θυμάμαι καλά η Vodafone θα μου χρεώσει αρκετά (περίπου 35 ευρώ) για την μεταφορά ενώ η Wind τίποτα. Γμτ η βλακεία είναι ότι με την δωροεπιταγή για μπορούσα να γλιτώσω τα λεφτά που τους έδωσα να αγοράσω τα expansions του Munchkin Σόρι ξέρω δεν είναι δικό μου το thread απλά είπα να μην ανοίξω νέο... Τί λέτε να κάνω; Επίσημαίνω ότι κι εγώ είμαι στον Αγ. Γεώργιο Κερατσίνι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 πανάκριβη σε σχέση με ποιον lazare?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα