Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας πριν λιγες μερες αγορασα το ipad αλλα με εχει προβληματησει το γεγονος οτι οταν ειμαι στο safaei καποιες φορες με πεταει μονο του στην αρχικη οθονη....ξερει κανεις τι μπορει να φταει;;

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου...οποτε λες σε αυτο να οφειλεται;; Δηλαδη και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα;;

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Δεν είναι δικό σου το θέμα, είναι του iOS 7. Δείγμα της "μακροχρόνιας και απροβλημάτιστης χρήσης" που έχουν τα προϊόντα της Apple.

Απλά πές μας και ποιο iPad έχεις για να απαντήσουμε και ποιο συγκεκριμένα με λύσεις στο θέμα σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι δικό σου το θέμα, είναι του iOS 7. Δείγμα της "μακροχρόνιας και απροβλημάτιστης χρήσης" που έχουν τα προϊόντα της Apple.

Απλά πές μας και ποιο iPad έχεις για να απαντήσουμε και ποιο συγκεκριμένα με λύσεις στο θέμα σου.

Το έχει αναφέρει ήδη στον τίτλο iPad Air άλλα που να το προσέξεις όταν μπαίνεις σε ένα Topic καθαρά για να τρολαρεις.

Στα του Topic ναι φίλε μου έχουν αναφερθεί παρόμοια προβλήματα με κρασαρισματα μην σε απασχολεί όπως σου ανέφερα επειδή πάντα όταν γίνεται ένα Major update σαν το 7.0 iOS βγαίνουν μικρο προβληματακια , με τον χρόνο θα λυθούν όλα μην ανησυχείς δεν έχει κάτι η συσκευή σου.

Επεξ/σία από Tzikoz
Δημοσ.

Και όμως φίλε μου, σε καμία περίπτωση δεν μπαίνω για να τρολάρω, γεγονότα αναφέρω χωρίς καμία κακεντρέχεια. Στο φινάλε δες και το σύνολο των δημοσιεύσεων μου για να καταλάβεις. 

Και κάτοχος iOS συσκευών είμαι, και android και windows αλλά όπου βλέπω fanboy-σμο υπέρ του ενός η του άλλού, ναι θα σχολιάσω αλλα τουλάχιστον η άποψη μου είναι τεκμηριωμένη.

Πες μας τώρα εσύ που βρήκες οτι το safari θα σταματήσει να Crashάρει στην 7.1 και δεν έχει γίνει στα τελευταία 3 updates(7.01-03). Η οτι είναι software θέμα και δεν έχει σχέση με την έλλειψη ram λόγο των ανεβασμένων απαιτήσεων του iOS 7?

Πίσω στο θέμα μας τώρα, δοκίμασε να κάνεις browsing μέσα απο έναν άλλο browser όπως Chrome η Dolphin. Πολύ πιθανό να μήν έχεις το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.

αδικα θα δοκιμάσεις αλλους browsers, περα οτι ειναι αρκετά πιο αργοί το προβλημα παραμενει. Στις 7.1 beta διαβαζω αναφορες οτι καλυτερευουν τα πραγματα αλλα δεν ξερω αν εξαλειφονται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και όμως φίλε μου, σε καμία περίπτωση δεν μπαίνω για να τρολάρω, γεγονότα αναφέρω χωρίς καμία κακεντρέχεια. Στο φινάλε δες και το σύνολο των δημοσιεύσεων μου για να καταλάβεις. 

Και κάτοχος iOS συσκευών είμαι, και android και windows αλλά όπου βλέπω fanboy-σμο υπέρ του ενός η του άλλού, ναι θα σχολιάσω αλλα τουλάχιστον η άποψη μου είναι τεκμηριωμένη.

Πες μας τώρα εσύ που βρήκες οτι το safari θα σταματήσει να Crashάρει στην 7.1 και δεν έχει γίνει στα τελευταία 3 updates(7.01-03). Η οτι είναι software θέμα και δεν έχει σχέση με την έλλειψη ram λόγο των ανεβασμένων απαιτήσεων του iOS 7?

Πίσω στο θέμα μας τώρα, δοκίμασε να κάνεις browsing μέσα απο έναν άλλο browser όπως Chrome η Dolphin. Πολύ πιθανό να 

Και όμως άμα δεις προσεκτικά το προηγούμενο Post σου είναι ξεκάθαρο ότι μπήκες για να μου την πεις για την σταθερότητα κτλπα που ανέφερα στον φίλο σε ένα άλλο Post με την παράθεση σου ( "μακροχρόνιας και απροβλημάτιστης χρήσης") εάν αυτό δεν είναι τρολλ τότε η εγώ είμαι από άλλο επεισόδιο η εσύ είσαι πολύ μπροστά.Τέλος εάν έχεις την εντύπωση πως επειδή μιλάω με κολακευτικά λογία για την Αpple και την κάθε Apple είμαι iSheep είσαι πολύ γελασμένος μιας και τρέχω ταυτόχρονος και τα 3 λειτουργικά Android - iOS - Windows , στην τελική προσπαθώ να είμαι όσο ποιο αντικειμενικος ξέρω τις αδυναμίες και του iOS και των Windows άλλα και του Android άλλα ξέρω βαθιά μέσα μου ότι όσο καλά και ελεύθερα για Modifications είναι τα 2 τελευταία άλλα τόσα ελαττώματα έχουν ,στην τελική επιλεγεί ο καθένας το προϊών που των βολεύει ποιο πολύ για αυτά που κάνει σε καθημερινή βάση και προσωπικά ξέρω πως όταν το χρειαστώ το iPad θα είναι εκεί αυτό και μόνο μου αρκεί.

Π.Σ Δεν μου λένε τίποτα και 1500000 δημοσίευσης να έχει κάποιος και να λέει βλακείες σε ένα Forum γιατί και μόνο έχει το "κύρος" ποιο πολύ θα εκτιμήσω έναν "Newbie" που τεκμηριώνει σωστά την άποψη του και σέβεται τα υπόλοιπα μελή.

Π.Σ 2 Η Browser που αναφέρεις είναι αρκετά καλή ο φίλος μπορεί να δοκιμάσει και Mercury επίσης αρκετά κάλος.

Επεξ/σία από Tzikoz
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας και συγνωμη αν προκαλεσα καποιου ειδους αψιμαχιας..

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας και συγνωμη αν προκαλεσα καποιο ειδος αψιμαχιας..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...