papazaf Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 παιδια ψαχνω μια micro sd 32gb , να αγορασω απο το ebay, εχει κανεις να προτεινει κατι ? βλεπω με ταχυτητες απο 30 εως 80 m/s ....
arc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ασε το ebay γιατί μετά θα ανοιγεις θέμα «Ψάχνω πρόγραμμα για να εντοπίσω fake sd» Ψώνισε γνωστά ελληνικά μαγαζιά ή από το mymemory.co.uk 1
papazaf Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 εχεις ενα δικιο....απο το mymemory εχεις να προτεινεις κατι ?
arc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Εχω παραλάβει και δοκιμάσει τις παρακάτω, χωρίς κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα http://www.mymemory.co.uk/Micro-SDHC/SanDisk/SanDisk-32GB-Mobile-Ultra-Micro-SD-%28SDHC%29-Card---Class-10-UHS-1-%2B-SD-Adapter http://www.mymemory.co.uk/Micro-SDHC/Integral/Integral-32GB-Micro-SDHC-Memory-Card-%2B-SD-Adapter---Class-10 Edit: Αν το θες για κινητό, μην ασχοληθείς με κάτι λιγοτερο απο class 10
papazaf Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 βλεπω διαφορες ταχυτητες ονομαστικες, ψαχνω να βρω ποια εχει τις καλυτερες πραγματικες ομως
Hawk7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Εχω αυτην,ρωτα οτι θες. https://www.skroutz.gr/s/2856367/Samsung-microSDHC-Plus-32GB-Class-10.html Για κατι αλλο σε πραγματικες ταχυτητες θα πρεπει να το'χει για να το δει καποιος.Σιγουρα τα ονομαστικα διαφερουν απο τα πραγματικα. Για κινητο προοριζεται;
arc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Στο mymemory η samsung κοστίζει περίπου 25 ευρώ μαζί με μεταφορικά.
papazaf Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 ναι για κινητο, ξερεις τις πραγματικες τισ samsung?
Hawk7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 ναι για κινητο, ξερεις τις πραγματικες τισ samsung? Φυσικα.Αφου την εχω μπορω να σου πω. Σε test 1gb μεγεθος αρχειου,εχει 26 MB/sec σε write,ενω σε Read 27ΜΒ/sec. Η καλυτερη που ειχα εως τωρα και μεχρι σημερα.Το κινητο μου ειναι samsung s3. Σε μικροτερα αρχεια βαλε κανα 2MB/sec περισσοτερα και σε Read,write,ενω σε μεγαλυτερα του 1 giga δεν φαινεται να καταλαβαινει τιποτε,καθως μιλαμε σχεδον για ιδιες ταχυτητες. Αυτα. 1
papazaf Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 σε ευχαριστω για αυτην SanDisk 32GB Mobile Ultra Micro SD ξερει κανεις πραγματικες ταχυτητες?
Hawk7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 σε ευχαριστω για αυτην SanDisk 32GB Mobile Ultra Micro SD ξερει κανεις πραγματικες ταχυτητες? Ηταν η πρωτη που πηρα,και τελικως μου αφησε πνευμα!Αυτα στο δικο μου κινητο.
Hawk7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 αρα παμε για samsung? Η επιλογη ειναι δικη σου.Εγω απλα σου λεω οτι γνωριζω.Ποιοτικα παντως η Samsung ειναι καλυτερη,και πιο δυνατη. Γνωμη μου ειναι οτι δεν θα το μετανοιωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα