sir ImPeCaBlE Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Έχω ένα πρόβλημα με το pc μου.Oταν πάω να μπω σε safe mode, λίγο πριν με βγάλει στην επιφάνεια εργασίας, κάνει reboot.Ο υπολογιστής έχει πάνω i7 3770k, p8z77 le plus, onboard gpu, 4gb (1x4gb) ram, xfx 750w, crucial m4 256gb και τα windows 7 x64 ultimate με όλα τα updates.Πέρα απο αυτό το πρόβλημα, ο υπολογιστής δουλεύει άψογα.Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?
SPANK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Σε κανονική λειτουργία δηλαδη μπαίνει και το πρόβλημα ειναι μονο σε safe mode ? Δοκίμασε ενα repair με το cd των windows 1
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Έκανα σήμερα ένα scan με το avast και το malwarebytes αλλά δε βρήκαν κάτι.Καμιά ιδέα?
SPANK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Κανε ενα έλεγχο τον δίσκο σου με το hsentinel , και εναν έλεγχο στην μνήμες με memtest
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Το hdsentinel δείχνει 100% υγεία και έχω δοκιμάσει να μπω σε safe mode με 2 διαφορετικά sticks ram οπότε μάλλον δε φταίει η μνήμη.
SPANK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Τοτε δοκίμασε και απο drivers να δούμε , κανε uninstall αυτους που εχεις τώρα και πέρνα παλιότερους η καινούργιους , επισης αν μπορεις δοκίμασε και με μια αλλη κάρτα απενεργοποιώντας την ενσωματομένη
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Έχω δοκιμάσει με 2-3 κάρτες πέρα απο τη ενσωματομένη.Όταν λες να κάνω uninstall τους drivers, ποιούς εννοείς?Όλους?
SPANK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Της ενσωματομένης πρέπει να εχει και οδηγούς στο control panel και εκτος αυτου καλύτερα να ειναι τελειώς disable απο το bios αν εχεις αλλη επάνω. Αν εχεις κανει κανενα overclock βγάλε το , επισης απο θερμοκρασίες πως εισαι ?
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Έβαλα την gt 620 πάνω, έβγαλα τους drivers για την intel απο το control panel και στο bios έβαλα primary display: PCIE (δε βρίσκω κάποια επιλογή για να απενεργοποιήσω την ενσωματομενη).Καμία διαφορά. Απο θερμοκρασίες δεν πάει πολύ καλά (screenshot 2' μετά το startup) αλλά αν είχα σοβαρό πρόβλημα μάλλον δε θα έμπαινε ούτε κανονικά στα windows, έτσι δεν είναι? Edit:Βαρέθηκα να το ψάχνω και έκανα format.Τώρα μπαίνει κανονικά σε safe mode οπότε μάλλον κάποιο κόλλημα θα είχαν φάει τα windows. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2014 από sir ImPeCaBlE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα