Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω για την χρηση αυτη θα προτεινα ειτε το 2, ειτε το 3, ετσι ωστε να μπει και o ssd στην συνθεση καθως με αυτον θα υπαρχουν μεγαλες διαφορες στις ταχυτητες. 

• Like 1
Δημοσ.

Του έδωσα τις προτάσεις μου, με κάποια σχόλια για να βάλει και την δική την γνώμη μέσα στην απόφαση (αν υπάρχει περίπτωση να παίξει παιχνίδια κλπ), αλλά ο τύπος τα θέλει εντελώς νια-νια, του στυλ "γράψε μου μια λίστα, να πάω στο κατάστημα να μου το κάνουν"..

Οπότε, είμαι ανάμεσα σε 3 επιλογές, με κριτήριο το value-for-money:

1. Μια σύνθεση με Intel i3-4130, στα 400 ευρώ, με απλό HDD

2. Η σύνθεση με AMD A8-6600k του Σαϊνόμπι, βγαίνει γύρω στα 330, οπότε βάζω με έναν SSD πάει στα 400

3. Η πρώτη σύνθεση, αλλά αντί για τον i3-4130 τον G3420, και από την διαφορά μήπως βάλω κανένα μικρό SSD..

Με άλλα λόγια, είμαι μεταξύ καλύτερου επεξεργαστή και Intel σε HDD, λίγο χειρότερου Intel με SSD και AMD με SSD. Τα παιχνίδια είναι η τελευταία προτεραιότητα, overclocking κλπ δεν παίζει να παιχτεί με την καμία...

Ου μπλέξεις. Πρόσεχε γιατί για οποιαδήποτε μαλακία εσένα θα κυνηγάει και θα λέει τί είναι αυτό που μου έφτιαξες. Μπορεί να κολλήσει ένα ιό και να σε κοιτάει λες και φταίς εσύ. 

Εγώ με κάτι ανάλογο είχα μπλέξει άσχημα. Του είχα βάλει corsair τροφοδοτικό το οποίο και κάηκε ( μετά από κάτι κεραυνούς ) και με κοίταγε στραβά ότι του είχα διαλέξει μάπα psu....

Από τότε σε τέτοιες περιπτώσεις προτείνω λαπτοπ και ότι και να γίνει δεν θα σου πει ποτέ κανείς ότι φταίς γιατί δεν έβαλες και χέρι....φοβού τους άσχετους....

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...