nkiller13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα θελω να μπω στο 0.facebook απο το κινητο ομως δεν μου μπαινει.Τωρα ομως που εβαλα 3G μπαινει κανονικα τι να κανω ωστε να μου συνεχισει να μπαινει οταν μου τελιωσουν τα MB?
Pa0ki Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Πρέπει να έχεις το 3G ενεργοποιημένο αλλιώς πώς θα μπει? Είναι δωρεάν το 0.facebook
nkiller13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Πρέπει να έχεις το 3G ενεργοποιημένο αλλιώς πώς θα μπει? Είναι δωρεάν το 0.facebook Oταν εννοεις ενεργοποιημενο δηλαδη?
Pa0ki Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Να έχεις ενεργοποιημένο το 3G από το κινητό σου
nkiller13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Να έχεις ενεργοποιημένο το 3G από το κινητό σου αυτο δηλαδη?:
nkiller13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Ναι, αλλιώς δε μπορείς να συνδεθείς ok ευχαριστω πολυ!
nkiller13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Ναι, αλλιώς δε μπορείς να συνδεθείς Καλησπερα και παλι,σημερα που μου τελιωσαν τα MB και μου εστειλε μνμ η cosmote πως τα ΜΒ μου τελιωσαν και πως θα χρεωνομαι απο εδω και περα 1 ευρω την ημερα για να το απενεργοπιησω εστηλα endday στο 1333 αλλα τωρα δεν μπορω να μπω στο 0.fb μπορω να κανω κατι?
mavroulis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Με το μήνυμα που έστειλες απενεργοποίησες το internet στη γραμμή σου.Πρέπει να το ενεργοποιήσεις ξανά για να μπορέσεις να συνδεθείς στο internet.Δε ξέρω αν υπάρχει τρόπος να κόψεις την πρόσβαση στο internet σε όλες τις εφαρμογές και να την αφήσεις μόνο στον browser.Εγώ λέω να βάλεις ένα πακέτο mobile internet να ξεγνοιάσεις. Από 3 ευρώ ξεκινάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα