Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω μέσω internet μόνος. Κυρίως στα site των εταιριών που βγάζουν αγγελίες για θέσεις. 

Iσως να ηταν καλυτερο να ψαξεις μεσω καποιου καθηγητη σου ( καποιος που να εχει διασυνδεσεις) 

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φίλε μου μπορείς να κάνεις πρακτική και σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού όχι μόνο σε εταιρία. Βέβαια σε αυτη την περίπτωση θα αρκεστείς στην υποτροφία του ικυ (την οποία αν δεν κάνω λάθος στην δίνουν σε 2 δόσεις) αλλά αν ο καθηγητής σου έχει διασυνδέσεις μπορεί να σου βρει πολυ ευκολα και θα έχεις το δικαιωμα να μεινεις σε εστιες σαν φοιτητης ερασμους

Δημοσ.

Το δικαίωμα να μείνω σε εστία ναι το έχω γιατί πάω μέσω ερασμους αλλά τέτοια εποχή πολύ δύσκολα θα βρεθεί εστία άδεια. Συνήθως κλείνουν κάποιες εστίες για τους φοιτητές του εράσμους και οι αιτήσεις έχουν γίνει μήνες πριν.  

Δημοσ.

φίλε μου μπορείς να κάνεις πρακτική και σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού όχι μόνο σε εταιρία. Βέβαια σε αυτη την περίπτωση θα αρκεστείς στην υποτροφία του ικυ (την οποία αν δεν κάνω λάθος στην δίνουν σε 2 δόσεις) αλλά αν ο καθηγητής σου έχει διασυνδέσεις μπορεί να σου βρει πολυ ευκολα και θα έχεις το δικαιωμα να μεινεις σε εστιες σαν φοιτητης ερασμους

αυτο με την υποτροφια δεν ισχυει

για εαρινο εξαμηνο ή τα παιρνεις ολα μαζι στην αρχη ή καθε μηνα

Δημοσ.

Κοίτα σε αυτές τις εταιρείες: www.gitz-online.de/ ειναι σάιτ τεχνολογικού πάρκου και στο hzg.de ειναι ερευνητικό ινστιτούτο που δίνει 600+ ευρώ για πρακτική.

Αν σε ενδιαφέρει κάτι, περισσότερες πληροφορίες σε πμ.

Δημοσ.

Στις μικρές εταιρίες δύσκολα θα υπάρχει μετάφραση του site στα Αγγλικά. Ευχαριστώ για τα link insomniak θα τα κοιτάξω. Τεσπα έστειλα ένα mail στην olympia electronics στην Ελλάδα μήπως παίρνουν άτομα για πρακτική και με πήραν για να κανονίσουμε συνέντευξη. Ξέρεις κανείς γι αυτήν τίποτα? Σκέφτομαι να κάνω την πρακτική και να συνεχίσω την δουλειά στην ίδια εταιρία αν μπορέσω μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι και μετά να κοιτάξω για μεταπτυχιακό. Οπότε αργά ή γρήγορα θα φύγω.  

Δημοσ.

η καλυτερη λυση ειναι αυτη.το μετανοιωσα που δεν το ειχα κανει εγω τοτε.

μιλαω για τσεχια που πληρωνα νοικι στην εστια 100 ευρω το μηνα με ολες τις παροχες και η ζωη εκει ειναι παμφτηνη

αν δεν κανεις ξεφτυλικια με εξοδους φτανουν τα λεφτα

εγω ετρωγα στο ερασμους 500 ευρω το μηνα σε φαγια και ποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...