Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατως μου εκλεψαν το καινουριο μου MacBook Pro (13,3 Inch with Retina Display)  μολις 8 ημερων! (Ειναι περιτο να σας πω οτι μαζευα 2 χρονια χρηματα για να το αγωρασω!)

Η ερωτηση ειναι η εξης:

Μπορω να εντοπισω (δω απο που εχει συνδεθει - ποιον ISP εχει χρησιμοποιησει τοτουλαχιστον για να συνδεθει στο Internet) τον η/υ μου μεσω της MAC address του (που την εχω απο το κουτι του)  η και απο το Serial Number του?

Παρακαλω πολυ βοηθηστε 'με ειμαι στα προυηρα νευρικης κρισεως!

Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι γίνεται και αν γίνεται θα ειναι πολύ δύσκολο να βρεις μια mac address που συνδέεται σε ολόκληρο internet , εκτος αυτου και αν υποθετικά μιλάμε την έβρισκες δεν θα μπορούσες να βρεις κανενα στοιχείο για το που βρίσκεται αυτην την στιγμή , εκτος και αν πήγαινες μετα νομικά με εισαγγελέα κτλπ αλλα και παλι απο πολυ δύσκολο εως αδύνατο θα έλεγα ειναι.

Δημοσ.

όχι αυτό δεν γίνεται. O ISP δεν κρατάει τις mac addresses.

Mόνο αν μπει στο ίδιο τοπικό δίκτυο με εσένα μπορείς να δεις την δεις.

Δημοσ.

To find my mac το είχες ενεργοποιήσει; Αν ναι μπες στο icloud.com και βάλε τα στοιχεία σου μήπως και καταφέρεις να δεις που είναι το mac σου αν είναι συνδεδεμένο στο web.

Δημοσ.

Ναι το ειχα ενεργοποιησει φυσικα αλλα ο τυπος ποθ το εκλεψε του εκανε format φυσικα. Το ψαχνω καθε μερα μεσω find my mac αλλα τιποτα. Κανενας αλλολς τροπος?

Μου το εκλεψαν καθως ερχομουν απο Baltimore airport to Heathrow Airport. Την ωρα της αποβιβασης πηγα τουαλετα και καποιος το πηρε. 

Βασικα ειμαι 99% σιγουρος ποιοσ το πηρε αλλα η εταιρεια δε μοθ δινει τα στοιχεια του,

Ηταν ο Αμερικανος διπλα μου...

Δημοσ.

εφόσον τον αλλον δεν τον επιασες στα πρασα ναι δεν προκειται να σου δωσει η εταιρεια τα στοιχεια του ετσι απλα.ο παροχος βλεπει ποιες mac συνδεονται αλλα παλι δεν θα στο δωσει ετσι απλα ουτε αυτος και επισης δεν μπορεις να τσεκαρεις ολους τους παροχους του κοσμου για να δεις που εχει συνδεθει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...