sphinxgr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Πάντως δορυφορικό OTE TV και Hybrid (να βλέπεις replay TV μέσω Internet), δουλευει κανονικά απο άλλους παρόχους. Δορυφορικό και wind internet και παίζεις μια χαρά Replay TV. Ισχύει και το αντίστροφο. Wind vision με εφαρμογή στο Android και βλέπεις μια χαρά σε OTE σύνδεση
fotiousotirios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μπορει να γινει κανονικα συνδεση μεσω internet και σε άλλους παρόχους. Δεν χρειαζεται να εισαι στην Cosmote. Στο σπίτι μου έχω internet και σταθερο απο τη wind και Cosmote tv λειτουργει κανονικα. Update Δεκεμβριος 2020
kallonos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Στις 5/12/2020 στις 10:09 ΜΜ, fotiousotirios είπε Μπορει να γινει κανονικα συνδεση μεσω internet και σε άλλους παρόχους. Δεν χρειαζεται να εισαι στην Cosmote. Στο σπίτι μου έχω internet και σταθερο απο τη wind και Cosmote tv λειτουργει κανονικα. Update Δεκεμβριος 2020 Τα παιδιά μιλούσαν για ευρυζονικο με τον αποκωδικοποιητή. Πλέον με το OTT το συνδέεις όπου θες.
montenas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Εχω δορυφορικό OTE TV και Hybrid και πρόσφατα περασα στην vodafon σε σταθερο και Internet . Με την αλλαγή του παροχου έχασα το Replay TV και ο δέκτης του ΟΤΕ δεν συνδέετε στο Internet . Ξέρει κάποιος, η εχει το ιδιο πρόβλημα ωστε να με βοηθήσει να λύσω το πρόβλημα . Εχω επικοινωνήσει και με τους δυο παροχους αλλά καμία λύσει , εχω αλλάξει μέχρι και δεκτη αλλά το πρόβλημα παραμένει , εχω αλλάξει καλώδια και οποία άλλη αλλαγή μπορούσα να κανω . Ολα τα υπόλοιπα όπως Internet τηλεοράσεις ενας άλλος δέκτης που δουλεύει μόνο με Internet καθώς και λαπτοπ και κομπιούτερ δουλεύουν κανονικά μόνο το ΟΤΕ tv εχει πρόβλημα .Ευχαριστώ
kallonos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 19 ώρες πριν, montenas είπε Εχω δορυφορικό OTE TV και Hybrid και πρόσφατα περασα στην vodafon σε σταθερο και Internet . Με την αλλαγή του παροχου έχασα το Replay TV και ο δέκτης του ΟΤΕ δεν συνδέετε στο Internet . Ξέρει κάποιος, η εχει το ιδιο πρόβλημα ωστε να με βοηθήσει να λύσω το πρόβλημα . Εχω επικοινωνήσει και με τους δυο παροχους αλλά καμία λύσει , εχω αλλάξει μέχρι και δεκτη αλλά το πρόβλημα παραμένει , εχω αλλάξει καλώδια και οποία άλλη αλλαγή μπορούσα να κανω . Ολα τα υπόλοιπα όπως Internet τηλεοράσεις ενας άλλος δέκτης που δουλεύει μόνο με Internet καθώς και λαπτοπ και κομπιούτερ δουλεύουν κανονικά μόνο το ΟΤΕ tv εχει πρόβλημα .Ευχαριστώ Εγώ θα έκανα ένα reset τον αποκωδικοποιητή και ρύθμιση εκνεου από την αρχή. Πρέπει να ξέρεις όμως κωδικούς για το replay tv.
montenas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, kallonos είπε Εγώ θα έκανα ένα reset τον αποκωδικοποιητή και ρύθμιση εκνεου από την αρχή. Πρέπει να ξέρεις όμως κωδικούς για το replay tv. Εκανα και reset , αντικατέστησα και τον αποκωδικοποιητή αλλά τίποτα . Το μοντέλο του αποκωδικοποιητή ειναι ο KAON NS1110H .
stcp Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Στις 9/7/2021 στις 12:09 ΠΜ, montenas είπε Εχω δορυφορικό OTE TV και Hybrid και πρόσφατα περασα στην vodafon σε σταθερο και Internet . Με την αλλαγή του παροχου έχασα το Replay TV και ο δέκτης του ΟΤΕ δεν συνδέετε στο Internet . Ξέρει κάποιος, η εχει το ιδιο πρόβλημα ωστε να με βοηθήσει να λύσω το πρόβλημα . Εχω επικοινωνήσει και με τους δυο παροχους αλλά καμία λύσει , εχω αλλάξει μέχρι και δεκτη αλλά το πρόβλημα παραμένει , εχω αλλάξει καλώδια και οποία άλλη αλλαγή μπορούσα να κανω . Ολα τα υπόλοιπα όπως Internet τηλεοράσεις ενας άλλος δέκτης που δουλεύει μόνο με Internet καθώς και λαπτοπ και κομπιούτερ δουλεύουν κανονικά μόνο το ΟΤΕ tv εχει πρόβλημα .Ευχαριστώ Το ιδιο εχω κανει κι εγω, δεν ειχα κανενα προβλημα. Δεν εξαρταται απο τον παροχο το hybrid, δουλευει παντου. Τον αποκωδικοποιητη τον συνδεεις στο ιντερνετ ενσυρματα ή ασυρματα? Ο ασυρματος adapter που υποστηριζει o Kaon δουλευει μονο με 2.4ghz wifi.
montenas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, stcp είπε Το ιδιο εχω κανει κι εγω, δεν ειχα κανενα προβλημα. Δεν εξαρταται απο τον παροχο το hybrid, δουλευει παντου. Τον αποκωδικοποιητη τον συνδεεις στο ιντερνετ ενσυρματα ή ασυρματα? Ο ασυρματος adapter που υποστηριζει o Kaon δουλευει μονο με 2.4ghz wifi. Ενσυρματα γίνεται η σύνδεση . Αν έχεις και εσυ vodafon πιο ρουτερ έχεις ????
stcp Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Το H300 με VDSL 50. Παλιοτερα ειχα adsl 24 με ZTE. Και με τα 2 δεν ειχα προβλημα.
montenas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, stcp είπε Το H300 με VDSL 50. Παλιοτερα ειχα adsl 24 με ZTE. Και με τα 2 δεν ειχα προβλημα. Το ιδιο εχω και εγώ με VDSL 100 . Δεν Μπορ να καταλάβω τι φταίει ..... Αύριο θα το συνδέσω με WIRELESS EXTENDER για να δω αμα συνδεθεί.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα